برمیگرده به نماینده شهر که کم کاری میکنه ونمیخواد پهنای باندو رو تامین کنه
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
درضمن بگید از ویس اور ای پی استفاده کنه تا مجبور تماس با تل وصرف هزینه تهران نشید![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
برمیگرده به نماینده شهر که کم کاری میکنه ونمیخواد پهنای باندو رو تامین کنه
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
درضمن بگید از ویس اور ای پی استفاده کنه تا مجبور تماس با تل وصرف هزینه تهران نشید![]()
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم حالا می خوام از شرکت دیگه بگیرم اساتید یهنی کسی نمی دونه کدوم شرکت بهترهخواهش می کنم راهنمایی فرمایید(در ضمن من دانلود زیاد دارم)
![]()
والله من به این نتیجه رسیدم که همگی آشغال هستند.من خودم پارس آنلاین دارم و حسابی شاکی هستم. همسایمون شاتل داره و اونم همین جوره. از طرفی خیلی ها هستن که حسابی راضین و تو تاپیک شرکت ها ببینی دارن حسابی تعریف می کنن. نمی دونم کی راست میگه و کی دروغ ولی بهترین کار اینه که اگه بتونی ببین تو منطقه ای که هستی کسی هست که ADSL داشته باشه و راضی باشه. اگه بود از همون شرکت بگیر.
اخه آدم می مونه که چیکار کنه از همسایمون می پرسم می گه پارس خوبه من دارم استفاده می کنم از کافی نت سر کوچه می پرسم می گه پارس نگیر صبانت بگیر از کافی نت کوچه پایینی می پرسم میگه نه صبانت نگیر شاتل بگیر من خودم پارس داشتم اصلا راضی نبودم نمی دونم از کی باید بگیرم هر کسی یک چیز می گه گفتم از دوستان اهل فن بپرسم می بینم اونام نمی دونم اخه یعنی یک شرکت نیست که دزد نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این طور که شما میگید باشه بهتره نه کسی پارس بگیره نه شاتل
من میخواستم سرویس دهندمو عوض کنم من از ماتریکس 128 نامحدود میگیرم خداییش تا حالا قطعی نداشتم سرعتم زیاد نیست اما ثابت . سرعت دانلودم 16-18 میزنه
جدا موندم چیکار کنم؟!
![]()
من هم تو امیرکبیر سرویس دارم هم تو ولیعصر یکی از اقوام رو کافو نوری سرویس داره که باهاش در ارتباطم و گاهی اونجا اینترنت کار میکنم . خودم 128 محدود دارم و تو ولیعصر 1024 محدود. هر دو جا بنظرم خوبه و راضیم. قطعی کم و سرعتش هم خوبه. پینگ تایمش هم که عالیه و اکثرا ثابت هست غیر از مواقعی که کل شیراز پینگ خراب میشه بازم از شاتل و پارس آنلاین پینگش بهتره. اینم احتمالا به این خاطر هست که ماتریکس پهنای باندش رو خودش تامین میکنه از فراهوش شیراز و وابسته به داتک نیست. فکر کنم گزینه خوبی هست البته همیشه مرکز مخابراتی ها با هم متفاوتند و ممکنه جایی سرویسش اینی که من تست کردم نباشه. باید تست کنید و اینجا اطلاع بدید.
من رو کافو نوری ولیعصر خیابان نمازی سرویس دارم و واقعا خوبه. ماتریکس سرویس دهیش رو کافو واسه من مشکلی نداشته و خودشون میگن تنها شرکتی هستن که تو شیراز به طور گسترده رو کافو های سطح شهر سرویس میدن. سرعت 1024 رو 1024 میمونه و البته فکر کنم چون رو کافو رانژه شده و دستگاه مخابرات رو 1024 پورت رو بسته وگرنه دوستان دیگه ای که 1024 دارن از ماتریکس و رو فیبر نیستن گفتن سرعت دانلودشون حدود 2 مگ هم میرسه. شبانش هم که عرض کردم چه سرعتی دارم.
دوست عزیز واقعا شانسیه ، برا یکی عالیه برا یکی افتضاح ، من تو رنج افتضاح هستم ، البته اگه اونایی که سرعت و مقدار دانلود های نجومی شون رو که عکسشو می دارن ، واقعا راست گفته باشن !!!!!!!!!!!!!
البته بگم که من تو پارس هم قطعی به اون صورت نداشتم ولی واقعا خیلی از شب ها سرعت 17-18 برای من که خطم 256 هست ، یه آرزو هست. من تو این یه ماهه بعضی شب ها سرعتم از 5 بالاتر نیومده![]()
Last edited by bida; 01-10-2010 at 12:47.
پارس آنلاین هرگززززززززززززززز. بخونین:
باید ببینی منظور دوستات از خوب بودن چی هست. از یه کاربر آماتور اگه بپرسی خوبه یا نه فقط همین که وصل بشه میگه خوبه.
این چیزا مهمه و میتونید تست کنین و ترجیحا هم خودتون تست کنین.
- سرعت دانلود با استفاده از برنامه دانلود مثل IDM. برنامه دیگه ای درگیر نباشه. ضمنا حتما فایل بالای 20-30 mb تست کنین تا سرعت متوسط دستتون بیاد. سرعتی که تو شروع دانلود نشون میده درست نیست. ضمنا تا صفحه دانلود باز شد start download بزنین.
- تست سرعت در سایت speedtest.net در ساعات مختلف شبانه روز. سرعت دانلود و آپلود هر دو مهم هست. به خصوص برای وبگردی و ...
(موقع تست همیشه یک سرور ثابت رو انتخاب کنین تا بتونین مقایسه کنین). سرعت باید توی ساعت های مختلف برابر یا نزدیک به هم باشه نه اینکه مثلا رو سرویس 512 صبح سرعتت 120باشه و عصر 380 باشه و .... آپلود پارس آنلاین واقعا افتضاح بود. حدود 15kbps که میشه حدود 2-3 کیلو بایت در ثانیه.
- تست سرعت Ping در همون سایت speedtest.
- مقدار SNR و سیگنال به نویز خط که توی صفحه مودم قابل دیدن هست.
- باز گذاشتن پورتهای مختلف برای همه نوع استفاده. Torrent-Emule_skype و ...
- سرعت و ساعت اینترنت شبانه. خیلی از ISP ها حتی شب کمتر از پهنای باندی که خریدین به شما پهنای باند اختصاص میدن.
- قطع نکردن اتوماتیک در ساعتهای مختلف به خصوص شب برای جلوگیری از دانلود.
- ساعت کاری نمایندگی که خیلی مهمه. پارس آنلاین شیاز واقعا تو اکثر ساعتها یا اصلا نمیشه تماس گرفت یا اینکه هیچ کس از نظر فنی نمیتونه درست راهنمایی کنه.
- پیگیری و بررسی مشکل از سمت مخابرات. پارس آنلاین فقط هفته ای یه روز به مخابرات سر میزنه و اگه لازم شد به مخابرات مراجعه بشه دهنتون سرویس میشه تا خطتونو درست کنن.
- قیمتها و هزینه خرید حجم
- بلک لیست نبودن IPهای اون شرکت. که این یه کم تخصصیه و یه کم سخته. هرشرکتی موظفه IPهاشو همیشه چک کنه و تا بلک لیست شد درشون بیاره تا باعث بروز مشکل واسه کاربرا نشه که پارس آنلاین این کارو هم نمیکرد. باعث میشه به مرور ایمیلاتون Spam بشه و خیلی مشکلات امنیتی دیگه که واسه کارای حساس مهمه.
- نحوه برخورد با مشتری - پارس آنلاین فقط کافیه قرارداد ببندی. دیگه تنها جوابی که موقع بروز مشکل بهت میدن اینه که مشکل از کابلکشی ساختمونتون هست، یا از مخابراته و کاریش نمیشه کرد اما زحمت رفع مشکل واقعی رو به خودشون نمیدن.
- پهنای باندی که باز میذارن.الان اکثر شرکتها خطشون رو حتی برای سرعتهای 128 و 256 روی یک مگ باز میذارن. اینو گول نخورین و از همون اول بپرسین. چون وقتی بری بگی که شما گفتین یک مگ باز میذارین ولی بالای 30 کیلو دانلود نمیده میان میگن که قراردادتون همینه و نمیشه بیشتر به شما پهنای باند بدیم.
- سیستم پاسخگویی و ارجاع مشکل و ثبت تماس. من به شخصه به خاطر سیستم منشی تلفنی مسخره و مزخرف دفتر مرکزی پارس آنلاین و غیر قابل دسترس بودن نمایندگی شیرازشون شاید بیشتر از 20-30 هزار تومن توی سه ماه پول تلفن دادم. خیلی خیلی کم پیش میومد که حاضر بشن خودشون تماس بگیرن.
خلاصه اینا بخشی از مشکلات من با شرکت پارس آنلاین دفتر شیراز بود. حتی به وظایف و تعهداتشون هم عمل نمیکنن. چه برسه به اینکه به مشتریاشون حال بدن و مثلا حجم مجانی بدن یا اینکه شبانه رو بیشتر کنن یا اینکه حداقل برای مدت قطع بودن سرویست که از سمت خودشون مشکل داشته بخوان جبران کنن و تعداد روزاشو اضافه کنن.
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نیومد.
همین الان یه اتفاق دیگه هم افتاد. امروز جمعه هست و من هم داشتم از سرویس Little more استفاده میکدم. (یعنی سرویسم تموم شده بود و یه حجم موقت به من داده بودن). و من هم تمدید نکردم تا مشکلم حل بشه و ببینم با این شرکت ادامه میدم یا نه. خلاصه ساعت 12 ظهر کامل قطع شد و Little more هم تموم شد. (از نظر زمان تموم شد)
خلاصه روز جمعه هست و نمایندگی هم که طبیعتا هیچ امیدی تو روز عادی بهش نیست چه برسه به روز جمعه. اجباری خواستم حالت تمدید آنلاین رو استفاده کنم. (سرویس که تموم بشه فقط به سایت خودشون دسترسی داره) و خوشحال که با کلی تبلیغ نوشته با این روش و پرداخت انلاین کمتر از 5 دقیقه اینترنت شما تمدید میشود.
خلاصه زدیم و سرویسمونم واسه یه ماه دیگه انتخاب کردیم (کمتر نداشت وگرنه اونو میزدم و همینم مجبور بودم روز جمعه) و خواستیم بریم تو صفحه پرداخت که با خطای زشت دیتابیس و سایت مواجه شدم.
خلاصه سایتشون هم تعطیل بود (لینک خطا رو پایین همین متن گذاشتم). زنگ زدیم پشتیبانی تهران و بعد از کلی صدای بوق انتظارو و پاس کاری بین بخشای مختلف فرمودند که سایتمون خرابه و باید فردا برید تمدید کنید. خلاصه 5 دقیقشون فعلا معلوم نیست چقدر طول بکشه.
حالا من موندم اگه امروزم جزء سرویسم بوده چرا 11:30 صبح قطعش میکنن؟ تا 12 شب هم جزء امروز محسوب میشه.
و این گونه بود که به هیچ عنوان حتی اگر خط 2 مگ با حجم نا محدودم پارس آنلاین بهم بده میگم نمیخواممممم. چون اصلا اعتباری به سرویسا و پشتیبانیشون نیست. نهایتش فقط به درد کاربرای آماتور که هر از 2 - 3 روزی بیان ایمیل چک کنن میخوره و بس. واقعا حیف این همه پول تلفن و اینترنت که به این شرکت دادم.
ضمنا الان هم گوشیمو کردم مودم و با ایرانسل آنلاین شدم.
از دوستان کسی هست مخابرات حافظ روی کافو نوری سرعت خوب گرفته باشه؟
خطای صفحه پرداخت. تست شده با تمام مرورگرها:
![]()
پارس آنلاین هرگززززززززززززززز. بخونین:
باید ببینی منظور دوستات از خوب بودن چی هست. از یه کاربر آماتور اگه بپرسی خوبه یا نه فقط همین که وصل بشه میگه خوبه.
این چیزا مهمه و میتونید تست کنین و ترجیحا هم خودتون تست کنین.
- سرعت دانلود با استفاده از برنامه دانلود مثل IDM. برنامه دیگه ای درگیر نباشه. ضمنا حتما فایل بالای 20-30 mb تست کنین تا سرعت متوسط دستتون بیاد. سرعتی که تو شروع دانلود نشون میده درست نیست. ضمنا تا صفحه دانلود باز شد start download بزنین.
- تست سرعت در سایت speedtest.net در ساعات مختلف شبانه روز. سرعت دانلود و آپلود هر دو مهم هست. به خصوص برای وبگردی و ...
(موقع تست همیشه یک سرور ثابت رو انتخاب کنین تا بتونین مقایسه کنین). سرعت باید توی ساعت های مختلف برابر یا نزدیک به هم باشه نه اینکه مثلا رو سرویس 512 صبح سرعتت 120باشه و عصر 380 باشه و .... آپلود پارس آنلاین واقعا افتضاح بود. حدود 15kbps که میشه حدود 2-3 کیلو بایت در ثانیه.
- تست سرعت Ping در همون سایت speedtest.
- مقدار SNR و سیگنال به نویز خط که توی صفحه مودم قابل دیدن هست.
- باز گذاشتن پورتهای مختلف برای همه نوع استفاده. Torrent-Emule_skype و ...
- سرعت و ساعت اینترنت شبانه. خیلی از ISP ها حتی شب کمتر از پهنای باندی که خریدین به شما پهنای باند اختصاص میدن.
- قطع نکردن اتوماتیک در ساعتهای مختلف به خصوص شب برای جلوگیری از دانلود.
- ساعت کاری نمایندگی که خیلی مهمه. پارس آنلاین شیاز واقعا تو اکثر ساعتها یا اصلا نمیشه تماس گرفت یا اینکه هیچ کس از نظر فنی نمیتونه درست راهنمایی کنه.
- پیگیری و بررسی مشکل از سمت مخابرات. پارس آنلاین فقط هفته ای یه روز به مخابرات سر میزنه و اگه لازم شد به مخابرات مراجعه بشه دهنتون سرویس میشه تا خطتونو درست کنن.
- قیمتها و هزینه خرید حجم
- بلک لیست نبودن IPهای اون شرکت. که این یه کم تخصصیه و یه کم سخته. هرشرکتی موظفه IPهاشو همیشه چک کنه و تا بلک لیست شد درشون بیاره تا باعث بروز مشکل واسه کاربرا نشه که پارس آنلاین این کارو هم نمیکرد. باعث میشه به مرور ایمیلاتون Spam بشه و خیلی مشکلات امنیتی دیگه که واسه کارای حساس مهمه.
- نحوه برخورد با مشتری - پارس آنلاین فقط کافیه قرارداد ببندی. دیگه تنها جوابی که موقع بروز مشکل بهت میدن اینه که مشکل از کابلکشی ساختمونتون هست، یا از مخابراته و کاریش نمیشه کرد اما زحمت رفع مشکل واقعی رو به خودشون نمیدن.
- پهنای باندی که باز میذارن.الان اکثر شرکتها خطشون رو حتی برای سرعتهای 128 و 256 روی یک مگ باز میذارن. اینو گول نخورین و از همون اول بپرسین. چون وقتی بری بگی که شما گفتین یک مگ باز میذارین ولی بالای 30 کیلو دانلود نمیده میان میگن که قراردادتون همینه و نمیشه بیشتر به شما پهنای باند بدیم.
- سیستم پاسخگویی و ارجاع مشکل و ثبت تماس. من به شخصه به خاطر سیستم منشی تلفنی مسخره و مزخرف دفتر مرکزی پارس آنلاین و غیر قابل دسترس بودن نمایندگی شیرازشون شاید بیشتر از 20-30 هزار تومن توی سه ماه پول تلفن دادم. خیلی خیلی کم پیش میومد که حاضر بشن خودشون تماس بگیرن.
خلاصه اینا بخشی از مشکلات من با شرکت پارس آنلاین دفتر شیراز بود. حتی به وظایف و تعهداتشون هم عمل نمیکنن. چه برسه به اینکه به مشتریاشون حال بدن و مثلا حجم مجانی بدن یا اینکه شبانه رو بیشتر کنن یا اینکه حداقل برای مدت قطع بودن سرویست که از سمت خودشون مشکل داشته بخوان جبران کنن و تعداد روزاشو اضافه کنن.
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نیومد.
همین الان یه اتفاق دیگه هم افتاد. امروز جمعه هست و من هم داشتم از سرویس Little more استفاده میکدم. (یعنی سرویسم تموم شده بود و یه حجم موقت به من داده بودن). و من هم تمدید نکردم تا مشکلم حل بشه و ببینم با این شرکت ادامه میدم یا نه. خلاصه ساعت 12 ظهر کامل قطع شد و Little more هم تموم شد. (از نظر زمان تموم شد)
خلاصه روز جمعه هست و نمایندگی هم که طبیعتا هیچ امیدی تو روز عادی بهش نیست چه برسه به روز جمعه. اجباری خواستم حالت تمدید آنلاین رو استفاده کنم. (سرویس که تموم بشه فقط به سایت خودشون دسترسی داره) و خوشحال که با کلی تبلیغ نوشته با این روش و پرداخت انلاین کمتر از 5 دقیقه اینترنت شما تمدید میشود.
خلاصه زدیم و سرویسمونم واسه یه ماه دیگه انتخاب کردیم (کمتر نداشت وگرنه اونو میزدم و همینم مجبور بودم روز جمعه) و خواستیم بریم تو صفحه پرداخت که با خطای زشت دیتابیس و سایت مواجه شدم.
خلاصه سایتشون هم تعطیل بود (لینک خطا رو پایین همین متن گذاشتم). زنگ زدیم پشتیبانی تهران و بعد از کلی صدای بوق انتظارو و پاس کاری بین بخشای مختلف فرمودند که سایتمون خرابه و باید فردا برید تمدید کنید. خلاصه 5 دقیقشون فعلا معلوم نیست چقدر طول بکشه.
حالا من موندم اگه امروزم جزء سرویسم بوده چرا 11:30 صبح قطعش میکنن؟ تا 12 شب هم جزء امروز محسوب میشه.
و این گونه بود که به هیچ عنوان حتی اگر خط 2 مگ با حجم نا محدودم پارس آنلاین بهم بده میگم نمیخواممممم. چون اصلا اعتباری به سرویسا و پشتیبانیشون نیست. نهایتش فقط به درد کاربرای آماتور که هر از 2 - 3 روزی بیان ایمیل چک کنن میخوره و بس. واقعا حیف این همه پول تلفن و اینترنت که به این شرکت دادم.
ضمنا الان هم گوشیمو کردم مودم و با ایرانسل آنلاین شدم.
از دوستان کسی هست مخابرات حافظ روی کافو نوری سرعت خوب گرفته باشه؟
خطای صفحه پرداخت. تست شده با تمام مرورگرها:
![]()
از دوستان كسايي كه از ماتريكس استفاده ميكنن اعلام كنن از چه سرويسي استفاده ميكنن و سرعت شبانه چنده
در ضمن اگر كسي ميدونه بگه سرعت شبانه 128 با 1024 ماتريكس يكي هست يانه
آخه من با شركت تماس گرفتم گفت فرق ميكنه يعني اگر 128 بگيري شبانه هم 128 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)