قیمت 5850 قراره کم بشه ؟چون ساتای خارجی دیدم زده بودن 290 دلار
قیمت 5850 قراره کم بشه ؟چون ساتای خارجی دیدم زده بودن 290 دلار
عزیزم از اولش هم 290 دلار بود!! شما اگه قیمت دلار رو در نظر بگیرید ، می بینید که همین 330 هزار تومان هم چندان غیر منطقی نیست!
قیمت msi 5770 1 gb رو میخوام لطفا.
مرسی
200 تومن با گارانتی ماتریکس
سلام.
sapphire vapor-x 5770 1GB
مرسی
حدود 230 تومن با گارانتی فونیران
آقا ممتون از جوابتون . من یک مشکل دارم کلیه قطعاتو تهیه کردم اما کارت گرافیکو نتونستم هنوز تهیه کنم اینجا شهرستان مدل معمولی 5850 را 340 تومن میگن . من یک نفرو فرستادم تهران بازار رضا به اونم همین قیمتو دادن لطفا اگه امکانش باشه آدرس دقیق مغازه ای که بشه مدل معمولی را 300-310 تو نهران تهیه کرد برام پیام خصوصی کنید تا دوستمو بفرستم برام بخره . با تشکر از همتون
دوست عزیز مدل معمولی تا اونجایی که من قیمت دارم 315 تا 320 هست
بله منم دیروز از چند جا قیمت گرفتم همشون 5850 رو با برند ساپفایر حدود 340 میگفتنآقا ممتون از جوابتون . من یک مشکل دارم کلیه قطعاتو تهیه کردم اما کارت گرافیکو نتونستم هنوز تهیه کنم اینجا شهرستان مدل معمولی 5850 را 340 تومن میگن . من یک نفرو فرستادم تهران بازار رضا به اونم همین قیمتو دادن لطفا اگه امکانش باشه آدرس دقیق مغازه ای که بشه مدل معمولی را 300-310 تو نهران تهیه کرد برام پیام خصوصی کنید تا دوستمو بفرستم برام بخره . با تشکر از همتون
ولی به یکی گفتم گفت که شنبه بیا بهت 305 میدم
اگر من بتونم 305 بگیرم حتمآ اسم دقیق مغازه رو به شما میگم
سلام میخواستم بدونم مانیتور های LED viwesonic تو ایران اومده ؟ اگه هست قیمتش چنده ؟ اصلا نمایندگی فروشی تو ایران داره ؟ چون من بیچاره شدم بس که گشتم تو اینترنت و یه نمایندگی از view sonic پیدا نکردم . لطفا کمکم کنید . ممنون میشم اگه یه نمایندگی از این برند برام معرفی کنید . اگر جای دیگه ای باید این سوال رو مطرح کنم لطفا به من بگید . با تشکر .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)