منم این قیمتها رو میخوام . ممنون !!
منم این قیمتها رو میخوام . ممنون !!
140تومان
160تومان
قیمت این سه مدل رم رو میخوام در ضمن یگید کدوم بهتره
A-DATA - Triple Channel 6GB - 1866-(3x2GB) - Gaming Experience
CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1866-(3x2GB) - Dominator + Fan
GEIL - Triple Channel 3GB - 1600-(3x1GB
بهترین مادربرد asus ddr5 میخام. لطفا معرفی کنین با قیمت. ممنون
بچه ها سلام
قیمت core i5 2500 و main: giga p67a-ud3p چنده؟
سلام دوستان قیمت
CPU:AMD640 3.00GHz
چند هست
ممنون![]()
تاپیک بزنید و بودجه و قطعاتتونو بگین.
با درود این اولین تایپیک بنده هست.
میخواستم ارتقا سیستم بدم و برای همین تو اینترنت دنبال یک راهنمایی خوب میگشتم که بتونم بهترین سیستم برای کارم (بازی و 3D max) انتخاب کنم که این انجمن رو دیدم و توش عضو شدم و میخوام اگه وقت باشه توش فعالیت کنم.
معرفی سیستم خودم: CPU AMD 1055T گرافیک: N9600GT
من میخواستم ببینم که کدام یک از مادربورد های زبر برای کار من مناسبتر و با قطعات من سازگارتر هستند؟
سوال: مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظمناً اگر چیزه بهتری سراغ دارین با قیمت برام بنویسید بسیار ممنون میشم.
سقف موجودی من 200هزار تومان
با درود این اولین تایپیک بنده هست.
میخواستم ارتقا سیستم بدم و برای همین تو اینترنت دنبال یک راهنمایی خوب میگشتم که بتونم بهترین سیستم برای کارم (بازی و 3D max) انتخاب کنم که این انجمن رو دیدم و توش عضو شدم و میخوام اگه وقت باشه توش فعالیت کنم.
معرفی سیستم خودم: CPU AMD 1055T گرافیک: N9600GT
من میخواستم ببینم که کدام یک از مادربورد های زبر برای کار من مناسبتر و با قطعات من سازگارتر هستند؟
سوال: مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظمناً اگر چیزه بهتری سراغ دارین با قیمت برام بنویسید بسیار ممنون میشم.
سقف موجودی من 200هزار تومان
سلام الان قیمت core i5 760 هنوز بالاست چنده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)