سلام.نورتون خیلی وقت هست که در مورد پاک کردن بدافزارها سوالی نمیپرسه ولی میتونید یک برنامه رو به عنوان برنامه سیف بهش معرفی کنید
نورتون اشتباهی فایل های سالمم رو ویروس شناسایی میکنه چی کار کنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.نورتون خیلی وقت هست که در مورد پاک کردن بدافزارها سوالی نمیپرسه ولی میتونید یک برنامه رو به عنوان برنامه سیف بهش معرفی کنید
نورتون اشتباهی فایل های سالمم رو ویروس شناسایی میکنه چی کار کنم ؟
با سلام
من به تازگی اینترنت سیکیورتی 2012نورتون را گرفته ام ووزن نورتونی که در سیستمم نصبه قدیمیه .حالا برای نصب دوباره 2012باید چیکارکنم که ابدیت فایلهام بمونه ایا با نصب این انتی ویروس نسخه قبلی به ورزن جدید ارتقا پیدا میکنه یا نه
قابلیت ارتقاد داره نسخه قدیمی چه ورژنی هست؟
سلام من نورتون 360 رو با لینک زیر دانلود کردم :
بعد کرک و آپدیت رو هم با لینک زیر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه این دو پیغام رو میداد برای آپدیت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در آخر قسمت definition updatam میرنه 675 روز قبل .. در صورتی که باید به صورت ثانیه شمار باشه ! به نظرتون مشکلش چیه ؟ بخاطر ویندوز 7 ، 64 بیتی این مشکل به وجود میاد ؟ راه حلش چیه ؟
دوست عزیز اپدیت نسخه 32 بیت با 64 بیت فرق میکنه اپدیت نورتون 360 میتونی از لینک پایین دریافت کنی
[QUOTE=kases;6551142]دوست عزیز اپدیت نسخه 32 بیت با 64 بیت فرق میکنه اپدیت نورتون 360 میتونی از لینک پایین دریافت کنی
[/QUOTEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فقط لینک آپدیتشه یا دانلود نرم افزار ؟
[QUOTE=diana_1989;6551171]این فقط لینک دانلود اپدیت نورتون 360 نسخه 64 بیتی هست
شما که وقت گذاشتی تا افلاینش دانلود بشه نصف وقت دانلود رو بزار انلاین اپدیتش کن تا درد سر نکشی حتی اگر افلاین اپدیت بشه یا باید باز از اول اپدیتش کنی یا چند روز بعد بهت گیر میده که فول اپدیت کنی این اپدیت فقط یه سری ویروس به اون اضافه میکنه که شامل راپید ریلیزها میشه اما لایو اپدیت هم بخش های مختلف رو اپدیت میکنه و هم فول دیتابیس. انلاین اپدیت کنید نورتون رو.اپدیت شده اما همیشه بار اول حتما حتما از لایو اپدیت استفاده کن
Last edited by AlexanderMahone; 16-10-2011 at 15:07.
18.6.0.29هست ودیگه اینکه ایا مشکلی ازبابت ریجستر کردنش که پیش نمیاد ؟
Norton 360
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)