دوست گلم من از قصد core i5 گرفتم...لپ تاپ های hp به اندازه کافی گرم میکنه.وای به حال وقتی که core i7 هم روش باشه...من core i5 هم کارمو راه میندازه.در ضمن این قوی ترین core i5 روی یک لپ تاپه!!!
دوست گلم من از قصد core i5 گرفتم...لپ تاپ های hp به اندازه کافی گرم میکنه.وای به حال وقتی که core i7 هم روش باشه...من core i5 هم کارمو راه میندازه.در ضمن این قوی ترین core i5 روی یک لپ تاپه!!!
مرسیییی...الان که خیلی سرم شلوغه...ایشالا تو هفته آینده چشم...چند روزی کار کنم باش بعد حتما
فقط اینو بگم که صداش خیلی با کیفیته...اسپیکراش مال beats studio هست...همون که تو سری envy به کار برده!!!!! subwoofer هم داره!!!
subwoofer????!!! مثل همون dv8 1090?hاگه میشه چند تا عکسم ازش بزارین.
کسی از دوستان HP TOUCH TM2 2090 EE
رو داره ؟
مشکل خاصی که نداره ؟!!!!!
صفحه اش چطوره ؟ وقتی تو فضای روشن قرار می گیره چیزی توش دیده میشه یا نه ؟!
نظرتون در مورد HP EliteBook 2740p Tablet PC چیه ؟؟
Last edited by snowsyamak; 13-11-2010 at 16:49.
سلام ...
من به تازگی یک لپ تاپ اچ پی g62 گرفتم ...
یه مشکل دارم البته میدونم خیلی وسواسیه ...
وقتی لپ تاپ رو بر عکس میکنم درب لپ تاپ به اندازه 1-2 سانتی متر باز میشود ... که مثلا قسمت راست 1 سانت هست و چپ 2 سانت ... ولی درب وقتی باز هست اصلا کج نیست ... در ضمن لپ تاپ هم پلمب خریدم ... آیا این مشکل حساب میشه ؟ اصلا درب باید باز شه وقتی لپ تاپ بر عکس میشه ؟ اختلاف فاصله چی ؟
چرا کسی این مدل معرفی و نقد بررسی نمیکنه
Notebook-HP-625لپ تاپ اچ پی 625مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: AMD V140 Sempron 2.3 GHz - Cache 512 KB - BUS 1066 MHz
حافظه: 1 GB DDR3
هارد دیسک: 160 GB 7200RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4200 DDR3 256 MB UpTo 1760 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
![]()
دوستان جواب دو پست قبلی و نمیدید ؟
تو اچ پي كه هر مدلي باشه با صرف يه مقدار هزينه مي توني بلوري رايتر روش نسب كني خودتم مي توني اينكارو انجام بدي خيلي اسونه
مباركت باشه
مدل لپ تاپتو هم مي گفتي بد نبود؟
در مورد الياژ بدنه هم ي توضجي بده
من چند وقتي بود dv7 نديده بودم در مورد شكل ظاهريش بگو يه خورده (كيبرد فينگر بك لايت ... مانيتور .... )
درمورد حرارتش گفتي! خوب چقدر داغ مي كنه؟
در مورد توربو بوت چيزي مي دوني كه گفتي :
داغ كردن باعث چي مي شه ؟ چه زماني حرارت بالا مي ره؟
شرمنده همه دوستان...من این هفته امتحان دارم و دوربینم دست داداشمه رفته مسافرت...دوربین گوشی خودمم بی کیفیته
ایشالا تو هفته آینده یه review کامل میزارم واسه دوستانم...بازم شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)