من تو شهرک اکباتان هستم.... می خواستم ببینم کدوم شرکت در این منطقه خدماتش از همه بهتره و قیمتش بهتره؟؟؟؟؟
من تو شهرک اکباتان هستم.... می خواستم ببینم کدوم شرکت در این منطقه خدماتش از همه بهتره و قیمتش بهتره؟؟؟؟؟
من امروز به شركت قاصدك كه زنگ زدم گفت ديگه نماينده داتك نيستيم به خاطر نارضايتي كاربران
گفت در حال حاضر فقط نمايندگي آسياتك و فن آوا رو داريم و اسم شركت ديگه اي رو نياورد !
حالا معتبره ؟ كسي ازشون گرفته ؟
آسیا تک و فن آوا هردوشون معتبر هستن..من امروز به شركت قاصدك كه زنگ زدم گفت ديگه نماينده داتك نيستيم به خاطر نارضايتي كاربران
گفت در حال حاضر فقط نمايندگي آسياتك و فن آوا رو داريم و اسم شركت ديگه اي رو نياورد !
حالا معتبره ؟ كسي ازشون گرفته ؟
راستی چرا مستقیما نمیری از خود این دو شرکت بگیری؟؟(بهتر نیست به نظرت؟)
4رقم اول شماره تلفنتون را بدین ببینم اصلا کدوم شرکتا اونجا سرویس میدن؟من تو شهرک اکباتان هستم.... می خواستم ببینم کدوم شرکت در این منطقه خدماتش از همه بهتره و قیمتش بهتره؟؟؟؟؟
سرعت اتصال به اينترنت در قطر:
ADSL: در سه بسته با ترافيك يك، سه و پنج گيگابيتي ارائه مي شود و هزينه استفاده از آن به ترتيب معادل 100، 200 و 300 ريال قطر در ماه است.
WiFi: سرعت اين سرويس 512 كيلوبيت در ثانيه است. سه بسته متفاوت درنظر گرفته شده است. اتصال 15 دقيقه اي با پرداخت 5 ريال قطر( مدت اعتبار 6 ساعت) ، اتصال يك ساعته با پرداخت 15 ريال قطر (با اعتبار حداكثر 12 ساعته) و در نهايت اتصال 24 ساعته با پرداخت 70 ريال قطر (با اعتبار 24 ساعته).
( هر ريال قطر تقريبا معادل 2776 ريال ايران است)
* قطر در حال حاضر فقط 928 هزار نفر جمعيت دارد!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه سرویس های قاصدک به نسبت ارزون تره و تنوع سرویس های بیشتری داره
مثلا 128 نامحدود رو میده 19900
یه سوال مهم
adsl با adsl2 , adsl2+ سرویس هاشون اینجا فرق دارن توی کیفیت و سرعت ؟
آخه قاصدک گفت 128 نامحدود adsl قیمتش 19900 اما همین سرویس adsl2+ قیمتش 29500 تومنه
قیمت 2+ حجمیش هم ایناس
256 ( 2 تا 8 صبح رایگان )
1 گیگ 8600
2 گیگ 13600
5 گیگ 18900
8 گیگ 29500
----
512 ( 2 تا 8 صبح رایگان )
2 گیگ 18900
4 گیگ 29500
8 گیگ 46800
( هزینه ها با آبونمان و مالیاته )
Last edited by babialex; 08-12-2008 at 11:36.
تو ایران فقط شاتل adsl2+ واقعی ارائه میکنه...
بقیه فقط در حد حرفه
خب مزیت هاشو میشه توضیح بدین ؟
تو ایران چی ؟
مزیتهای adsl2+ را میگی؟
خوب چنتا مزیت داره
1. امکان ارائه به مسافتهای بیش از 6کیلومتر (اگه فاصله منزل شما تا مخابرات بیش از 6کیلومتره adsl معمولی قابل ارائه نیست ولی adsl2+ است)
2. نویز کمتر بر روی خط تلفن
3. سرعت بالاتر
4.قابل ارائه با سرعتهایی تا 15 مگابیت(البته مقدارشو دقیق نمیدونم)
5.سرعت کانکت شدن بالا6. دسترسي به اينترنت با حداكثر سرعت 3 برابر بيش از حداكثر سرعت در روش ADSL
تو ایرانشو یادت رفت بگی مهدی
با بحث هایی که دوستان داشتن دی اس ال 2 پلاس نداریم ...تو ایران البته ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)