سلام دوستان ؛
دوستان هر کی میتونه راه اندازی adsl با مودم tp link 8811 از اول تا اخر رو توضیح بده دمش گرم
مودم adsl چه جوریه کار تم,م شد dis connect میشیم یا...؟
یه سرچ واست زدم اینو گیر آوردم ،
آموزش کامل نصب و راه اندازی فارسی برای tp link 8811
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام
دنبال یه برنامه فوق العاده قوی و عالی برای افزایش سرعت اینترنت adsl و دانلود آن می گردم!
موارد زیادی رو استفاده کردم پاسخگو نبوده...
متشکرم
منم خیلی نرم افزارها رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم که تو ایران استفاده از اونها مثل انداختن رینگ اسپرت و نیتروژن رو موتور ژیانه ! عملا فایده نداره. این برنامه ها روی سرعت های بالا در حد چند Meg نتیجه محسوس دارن!
سلام.
اساتید محترم من یک سوال دارم که تو انجمن کلی سرچ اش کردم اما جواب کاملی پیدا نکردم.
من یک سیستم خانگی بدون کارت شبکه و یک لپ تاب دارم.یک اشتراک adsl با مودم tplink 8810 هم دارم.
می خواستم بدونم امکانش هست که این دو سیستم از اشتراکم باهم استفاده کنند؟
لب تاب ام پورت شبکه داره.
یعنی کارت شبکه نخرم دیگه واسته pc.
لطفا راهنمایی کنید.
اگه یه سیستم بخواد وارد شبکه بشه حتما باید کارت شبکه داشته باشه . درغیر اینصورت مثل اینه که بخوای بدون مودم وارد اینترنت بشی !!!! البته حتما مادربردت کارت شبکه onboard باید داشته باشه. اگه اینجوریه نیازی به کارت شبکه جدا نداری. اگرم نه کارت شبکه قیمتی نداره ( بین 8 تا 11 تومن ) .
دو کار میتونی انجام بدی :
روش 1- واسه PC دوتا کارت شبکه بذاری ، مودم رو به یکیش وصل کنی و لپ تاپ رو به دومی . اینجوری PC به اینترنت وصل میشه و لپ تاپ از اطلاعات اون استفاده میکنه. درواقع با خط تلفن فقط یه دستگاه میتونه به اینترنت وصل بشه و سیستم دیگه باید از طریق اون وصل شه !! البته کابلی که میخوای بین لپ تاپ و سیستم بذاری باید از نوع کراس باشه که تو پست قبلیم به یکی از دوستان توضیح دادم. اینجوری:
روش 2- یه هاب بخری و مودم و دوتا سیستم ( و حتی بیشتر ) رو بهش وصل کنی. خود هاب اینترنت رو از مودم میگیره و بین سیستم ها پخش میکنه .
قیمت هاب دستم نیست ولی بنظرم بالای 50 تومن باشه . ( از دوستان کسی میدونه ؟ )
روش دوم خیلی خیلی خیلی ساده تره ، چون تنظیمات شبکه رو خود هاب انجام میده.