تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 249 از 1759 اولاول ... 1491992392452462472482492502512522532592993497491249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان می خواستم مودم هایی که در جدولی زیر هست به ترتیب کاارایی و امکانات مرتب کنید ؟

به نظرشما کدوم یک بهتر هست ؟

قیمت ---------------------------------------Frequency band------------------------ Date transfer rate--------------------MODEL
    88000 تومان---------------------------2.4DBI----------------------------------108 MPS--------------------TP-LINK W920G
    105000 تومان--------------- -------- -2.4DBI---------------------------------125 MPS------------------USROBOTIC 9108
    تومان100000------------------------------2.4DBI----------------------------------54MPS--------------------------AM 604G
    86000 تومان-----------------------------2.4DBI------------------------------------54MPS---------------------D-LINK 2640T
    102000 توما--------------------------2.4DB------------------------------------54MPS------------------LINKSYS WAG200G
    102000 تومان------------------------2.4DBI-----------------------------------54MPS-------------------LINKSYS WAG54G2
    79000 تومان -------------------------2.4DBI----------------------------------54MPS--------------------SMC 7904WBRA2
    Last edited by zaza; 24-02-2009 at 15:35.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10

سلام . . .

سلام بچه ها.راستش من میخوام یه خط بخرم که adsl رو رو اون نصب کنم.حالا یه سوال داشتم : فرق میکنه که من از چه منطقه ای خط بگیرم؟ مثلا شمارم با 889x یا 333x شروع بشه یا نه؟بعد یه سوال دیگهالبته شاید کمی بی ربط باشه : انتقال خط از یه منطقه به منطقه دیگه چقدر طول میکشه؟
    معمولا هر منطقه مخابراتی یه رنج خاصی از شماره ها رو داره و بسته به محل خونتون باید از منطقه مخابراتی خودتون شماره رو بگیرین. برای راه اندازی adsl اول باید ISP ای که میخوای ازش adsl بگیری رو مشخص کنی و بعد بری تو سایتشون یا بهشون زنگ بزنی و بپرسی که آیا به منطقه مخابراتی شما خدمات میدن یا نه؟
    مثلا اگه بخوای از شاتل بگیری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط خطی رو بگیر که مستقیم از پست اومده باشه و به PCM وصل نباشه :
    کد:

دوستان بهترین بهترین بهترین بهترین بهترین بهترین بهترین کابل شبکه ( که 2تا pc بهش وصل شه) چیه و چنده؟
    اگه بخوای دو سیستم رو بصورت مستقیم و بدون استفاده از هاب یا روتور بهم وصل کنی ، باید از کابل کراس استفاده کنی. این کابل همون کابل LAN هستش که ترتیب چیدن سیم های داخلیش فرق میکنه. همه فروشگاه ایی که تجهیزات شبکه میفروشن دارنش.

شماتیک داخلی :

3. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان هر کی میتونه راه اندازی adsl با مودم tp link 8811 از اول تا اخر رو توضیح بده دمش گرم
    مودم adsl چه جوریه کار تم,م شد dis connect میشیم یا...؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10

سلام
    1- اگه tp link داشتم حتما کمکت میکردم !
    2- اگه موقع تنظیم، کانکشن رو PPOE تعریف کنی ( نه Bridge ) ، ویندوز که بالا اومد خودش وصل میشه و نیازی به connect شدن نیست . اگه نخوای وصل شه باید مودم رو off کنی ( البته شاید راه نرم افزاری هم داشته باشه که من بلد نیستم :43

6. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان می خواستم مودم هایی که در جدولی زیر هست به ترتیب کاارایی و امکانات مرتب کنید ؟

قیمت ---------------------------------------frequency band------------------------ date transfer rate--------------------model
    88000 تومان---------------------------2.4dbi----------------------------------108 mps--------------------tp-link w920g
    105000 تومان--------------- -------- -2.4dbi---------------------------------125 mps------------------usrobotic 9108
    تومان100000------------------------------2.4dbi----------------------------------54mps--------------------------am 604g
    86000 تومان-----------------------------2.4dbi------------------------------------54mps---------------------d-link 2640t
    102000 توما--------------------------2.4db------------------------------------54mps------------------linksys wag200g
    102000 تومان------------------------2.4dbi-----------------------------------54mps-------------------linksys wag54g2
    79000 تومان -------------------------2.4dbi----------------------------------54mps--------------------smc 7904wbra2
    کسی نیست من را راهنمایی کنه ؟

از مودم های بالا با توجه به قیمتشون ارجحیت انتخاب با کدوم هست برای سرویس شاتل ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

قیمت ---------------------------------------Frequency band------------------------ Date transfer rate--------------------MODEL
    88000 تومان---------------------------2.4DBI----------------------------------108 MPS--------------------TP-LINK W920G
    105000 تومان--------------- -------- -2.4DBI---------------------------------125 MPS------------------USROBOTIC 9108
    تومان100000------------------------------2.4DBI----------------------------------54MPS--------------------------AM 604G
    86000 تومان-----------------------------2.4DBI------------------------------------54MPS---------------------D-LINK 2640T
    102000 توما--------------------------2.4DB------------------------------------54MPS------------------LINKSYS WAG200G
    102000 تومان------------------------2.4DBI-----------------------------------54MPS-------------------LINKSYS WAG54G2
    79000 تومان -------------------------2.4DBI----------------------------------54MPS--------------------SMC 7904WBRA2
    کسی نیست من را راهنمایی کنه ؟

از مودم های بالا با توجه به قیمتشون ارجحیت انتخاب با کدوم هست برای سرویس شاتل ؟
    سلام دوست عزیز
    شاتل این مودم ها را ساپورت(تایید) میکنه billion-level1-3com-asus-zyxel-paradyn-usrobotic
    پس TP-LINK و D-LINK و SMCوLINKSYS برکنار میشن

پس

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    1- اگه tp link داشتم حتما کمکت میکردم !
    2- اگه موقع تنظیم، کانکشن رو PPOE تعریف کنی ( نه Bridge ) ، ویندوز که بالا اومد خودش وصل میشه و نیازی به connect شدن نیست . اگه نخوای وصل شه باید مودم رو off کنی ( البته شاید راه نرم افزاری هم داشته باشه که من بلد نیستم :43
    فقط یه سوالی باقی میمونه اینه که من مودم ایسوس دارم تو خونه رو pp گذاشتم رو خط میموندم و کانکت نمیشدم
    مجبور شدم بر گردونم رو بریج
    حالا راهکاری هست
    نمیتونم از رو هاب با یه کانکشن به همه شیر کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه atre_hayer60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

پيش فرض

با عرض سلام

دنبال یه برنامه فوق العاده قوی و عالی برای افزایش سرعت اینترنت adsl و دانلود آن می گردم!

موارد زیادی رو استفاده کردم پاسخگو نبوده...

متشکرم

داره خودمونی میشه linktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    اساتید محترم من یک سوال دارم که تو انجمن کلی سرچ اش کردم اما جواب کاملی پیدا نکردم.
    من یک سیستم خانگی بدون کارت شبکه و یک لپ تاب دارم.یک اشتراک adsl با مودم tplink 8810 هم دارم.
    می خواستم بدونم امکانش هست که این دو سیستم از اشتراکم باهم استفاده کنند؟
    لب تاب ام پورت شبکه داره.
    یعنی کارت شبکه نخرم دیگه واسته pc.
    لطفا راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10

سلام دوستان ؛
    دوستان هر کی میتونه راه اندازی adsl با مودم tp link 8811 از اول تا اخر رو توضیح بده دمش گرم
    مودم adsl چه جوریه کار تم,م شد dis connect میشیم یا...؟
    یه سرچ واست زدم اینو گیر آوردم ، آموزش کامل نصب و راه اندازی فارسی برای tp link 8811
    کد:
    با عرض سلام

دنبال یه برنامه فوق العاده قوی و عالی برای افزایش سرعت اینترنت adsl و دانلود آن می گردم!

موارد زیادی رو استفاده کردم پاسخگو نبوده...

متشکرم
    منم خیلی نرم افزارها رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم که تو ایران استفاده از اونها مثل انداختن رینگ اسپرت و نیتروژن رو موتور ژیانه ! عملا فایده نداره. این برنامه ها روی سرعت های بالا در حد چند Meg نتیجه محسوس دارن!

سلام.
    اساتید محترم من یک سوال دارم که تو انجمن کلی سرچ اش کردم اما جواب کاملی پیدا نکردم.
    من یک سیستم خانگی بدون کارت شبکه و یک لپ تاب دارم.یک اشتراک adsl با مودم tplink 8810 هم دارم.
    می خواستم بدونم امکانش هست که این دو سیستم از اشتراکم باهم استفاده کنند؟
    لب تاب ام پورت شبکه داره.
    یعنی کارت شبکه نخرم دیگه واسته pc.
    لطفا راهنمایی کنید.
    اگه یه سیستم بخواد وارد شبکه بشه حتما باید کارت شبکه داشته باشه . درغیر اینصورت مثل اینه که بخوای بدون مودم وارد اینترنت بشی !!!! البته حتما مادربردت کارت شبکه onboard باید داشته باشه. اگه اینجوریه نیازی به کارت شبکه جدا نداری. اگرم نه کارت شبکه قیمتی نداره ( بین 8 تا 11 تومن ) .

دو کار میتونی انجام بدی :

روش 1- واسه PC دوتا کارت شبکه بذاری ، مودم رو به یکیش وصل کنی و لپ تاپ رو به دومی . اینجوری PC به اینترنت وصل میشه و لپ تاپ از اطلاعات اون استفاده میکنه. درواقع با خط تلفن فقط یه دستگاه میتونه به اینترنت وصل بشه و سیستم دیگه باید از طریق اون وصل شه !! البته کابلی که میخوای بین لپ تاپ و سیستم بذاری باید از نوع کراس باشه که تو پست قبلیم به یکی از دوستان توضیح دادم. اینجوری:

روش 2- یه هاب بخری و مودم و دوتا سیستم ( و حتی بیشتر ) رو بهش وصل کنی. خود هاب اینترنت رو از مودم میگیره و بین سیستم ها پخش میکنه .

قیمت هاب دستم نیست ولی بنظرم بالای 50 تومن باشه . ( از دوستان کسی میدونه ؟ )
    روش دوم خیلی خیلی خیلی ساده تره ، چون تنظیمات شبکه رو خود هاب انجام میده.

13. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •