به نام او
شدیدا تایید میشه! این تقریبا وضیعیت منم بود.! همیشه توی ترس و واهمه بودم و اینکه وقت نیست! چه اول مهر و چه یه روز قبل از کنکور !
تازه ملتفت شدیم که این کنکور هم واسه خودش پدیده جالبیه!
به نام او
شدیدا تایید میشه! این تقریبا وضیعیت منم بود.! همیشه توی ترس و واهمه بودم و اینکه وقت نیست! چه اول مهر و چه یه روز قبل از کنکور !
تازه ملتفت شدیم که این کنکور هم واسه خودش پدیده جالبیه!
به همه دوستان توصیه میکنم این پست را تا آخرش بخونین.
دوست من سهیل جان:
ما تو کنکور چیزی به اسم سخت و آسون نداریم.
اما خیلیها میگن که کنکور زوج آسونه ولی فرد سخته!
در سال 80 جز آسون ترین کنکور در دهه 80 و 81 سخت بود و 82 آسون و 83 متوسط به بالا و 84 سخت
چرا 84 سخت بود؟
چون یک هفته قبل از کنکور سوالها در کل تهران پخش شده بود و خیلی آسون بوده و سنجش در آخرین روزها سخترین سوالها را مطرح کردن.و کلا عوض شد.و 85 سخت و 86 آسون و 87 سخت(همه اینها از دیدگاه داووطلبان هست.)
اما تکلیف داووطلب چیشه؟ آیا زوج و فرد اعتبار دارد؟؟؟یعنی امسال آسون خواهد بود؟
ببینین هیچکدام از دبیران و رئیسان آموزش پرورش اطلاع ندارن که کنکور رو کی طرح میکنه.هرسال طراح سوالها عوض میشه ممکنه یک طراح بیاد از 45 سوال فیزیک 15تاش سخت بگیره بقیش آسون و متوسط. و یا برعکس.
به جای اینکه بیایم فکر کنیم که آره امسال کنکور آسونه بیایم تمام سوالهای سراسری و آزاد را الگوریتم حل مسائل حفظ کنیم و راحت قبول شیم!! با ایننجوری خوندن رتبه زیر 10000 را نمیاریم!
باید دیدمون را عوض کنیم باید یه جوری دیگه فکر کرد اینطوری فکر کنیم:
مثلا داریم درس فیزیک 3 بخش خازن را میخونیم که این فرمول مثلا بار خازن به بدست میاد در هنگام خواندن این فرمول باید فکر کنیم که طراح چجوری از این فرمول سوال میدن.وقتی که بررسی کردیم بریم چند تست از همون مبحثی که خواندیم محک بزنیم ببینم در چه وضعی هستیم و دو راه داره: اگر راضی کننده نبود یعنی نتونستی خوب حل کنی برگرد دوباره خازن را بخون 2- اگر راضی کننده بود بریم سوالهای سخت را بگردیم و بزنیم اون وقت اگر بازم راضی کننده بود یعنی حلش کردیم اینجا معلوم میشه که در مبحث این خازن تسلط زیادی دست یافتیم حتی هزارتای دیگه سوال سخت بدن میتونی حل کنی، این چه فایده ای داره؟ فایدش اینه که تا 3 یا 4 ماه آینده هرچی که خازن خوندی تو حافظت ثبت شده و در هنگام دوره سریع یادت میاد.
اما اگر برییم به صورت حفظی یعنی بریم سوالهای 30 سال اخیر را بررسی کنیم و سوالهاشو حل کنیم کمتر از یک ماه دووم نمیاریم.و سریه تمام مبحثهات یادمون میره.
اما این چیزی من از طراح سوالها فهمیدم اینه که تمام سوالهای چند سال اخیر عین همه.(توضیح دادنش واسم سخته نمیدونم چجوری بگم ، در کل تیپ سوالهات شبیه همه فقط روش جواب دادنش فرق میکنه.)
طراحان وقتی میخوان تست سخت را مطرح کنن مثلا در بخش خازن، نمیان مستقیم مجهولاش را بگن
بیایم ببینم که این سوال چه چیزی نداده و چه چیزی داده، آن چیزی که نداده باید خودمون پیدا کنیم به توجه به تسلط خودموم،و این تسلط از تمرین زیاد با کیفیت خوب به دست میاد.
در کنکورهای سراسری همیشه داووطلب را میپیچونه و مجهولات مسئله را مستقیم نمیگن.اما آزاد مثل گلابی!! همرو میگه فقط باید فرمولها را به یاد بیاریم.همین.
فرض کنیم الان داریم کنکور 88 را میدیم اولین سوال فیزیک سختهیا متوسط یا آسون، اما مشکل اینجاست اینه که وقتی به این سوالی برخورد کردیم که طراح کاملا ما را پیچونده همه اینها را باید خودمون پیدا کنیم با توجه به وقت محدود یک دقیقه و پونزده ثاینه برای حل یک تست فرصت داریم چجوری باید سریع کنیم؟؟؟
این برمیگرده به روش درس خوندن یعنی مفهمومی خوندن سپس تمرین زیاد با کیفیت. اون وقت اگر تونستی در یک سال خوب و مفهمومی و با تمرین زیاد با کیفیت بخونیم اون سوال سخت سوال یک فیزیک 88 را راحت میتونیم حل کنیم.
اما اگر مفهمومی نخنونیم یعنی بشینیم فقط فرمولها را حفظ کنیم و بگیریم سوالهای 30 سال اخیر را بزنیم مطمئنا اون سوال 1 فیزیکو نمیتونین حل کنین چرا؟ خودتو میتونین حدس بزنین چرا..
امیداورم حرفهای من را فهمیده باشین و با توجه به 4 ماه باقیمانده (این 4 ماه یکی از ماهای طلاییی کنکوریهاست،اگر مثلا فروردین ماه یک مبحث را خوب نخوانده باشین دیگه فرصی نیست که دوباره برگردیم اون مبحث را بخونیم با توجه به حجم زیاد درسها سعی کنین یک روزش را از دست ندیدن و خوب بخونین تا در آینده به مشکل نخورین) با بهترین حالت درس بخونین و نتیجه وزحمتهاتون را ببیننن.
یادتون باشه که کنکور واسه همه سخته حتی برای رتبه یک کنکور.
به امید موفقیت همه شماها.![]()
Last edited by farhad_realmadrid; 12-02-2009 at 14:30.
سلام بچه ها.
راستش موضوعی که ذهن من رو مشغول کرده اینه که اگه در سال 1389 تو کنکور قبول نشم باید چیکار کنم؟
چون از سال بعدش کنکور رو میخوان ور دارن.
خدا وکیلی استرس خودمون کمه تازه به این مسایل هم که فکر میکنم بهترین گزینه رو ترک تحصیل میبینم!
خدا وکیلی چیه این قدر ما رو اذیت میکنن!
سال های قبل اگه رتبه دلخواهی نمی اوردی لا اقل با یه جمله انشا الله سال دیگه جبران میکنم امید وتر میشدی.اما الان من و همسالان من چیکار کنن؟
تازه این موضوع استرس سر جلسه رو هم صد برابر میکنه.
حالا کسی از شما در این مورد حرفی داره بزنه؟
جریان حذف که منتفیه!
من زنده، شما هم زنده. به حرف من می رسید.
====
یه سوال آزادی دارم:
من اگر هر 6 تا بزنم تهران و اطراف و تیک هفتم رو بزنم خوبه؟ (با توجه به این که سال دوممه که کنکور می دم و درس هم خوندم)
مرسی
سلام بچه ها
من پارسال کنکور دادم به یاد سال گذشته یه سر اومدم اینجا !
شما خیلی در مورد زوج و فرد بحث کردین اما برای این که متوجه بشین اصلا این طوری نیست یه نگاه به کتاب زرد بندازید (البته نه الآن بعد از عید ) اون وقت متوجه می شین که اصلا این جوری نیست من خودم تنها کنکوری که می گم سخت بود سال 84 بود البته با توجه به درس خوندن خودم !این شمایید که سختی و آسوونیه انتحان رو باید تشخیص بدین و این برای هر کسی میزان درس خوندنشه یه چیزی بهتون بگم یه سال به خودتون سختی بدین از تفریحات و هر چیزی دیگه بگذرید بعدش تا عمر دارید خوش باشید
سهیل جان نمی خوام بگم حرفت اشتباسا
اما هیچ وقت هیچ وقت نمی تونی شرایط جلسه کنکورا تو خونه بسازی و تازه اینکه من خودم 84 را که زدم(قبل کنکور)درصدای بالایی زدم یا مثلا اون سوال ریاضیه 85 (تو شکل بودا) تونسم حل کنم.اما سره جلسه خیلی فرق داره.دوستان می دونم می دونین اما این چند ماهه تا کنکور حیاتی ترین زمانه.الانه که خیلیا جلو می افتن.
ایشالا همه بچا مخصوصا اصفانیا موفق باشن(مخصوصا سهیل جان)
دوستان از قرار دادن هر گونه لینک به وبلاگ ها و سایت های شخصی خودداری کنن
ممنون
خوب من کلی گفتم .حالا یه چیزی گفتم ولی عجب جبهه ای شد چند نفر به یه نفر!!!آقا ما تسلیم...نوشته شده توسط soheiltaker
به نظر من كه پارسال كنكور دادم كنكور 87 يكي كنكورهاي آسون بوده !!
من بعد از اينكه كنكور 87 رو دادم هر كي از من ميپرسيد چي كار كردي ميگفتم : سخترين كنكورو از ما گرفتن . سوالاي المپياد رو اشتباهي به ما دادن و.... از اين شعرو ور ها!!!
نوشته شده توسط mohsensoft
ايول
من هنوزم تو كف نظريه ي شما هستم!!!!!
مگه طرح ترافيكه كه زوج و فرد داشته باشه؟
شما با چند سال تحقيق به اين نتيجه رسيدي؟ :دي
نه بابا؛از اين خبرها نيست
كنكور هميشه سخت بوده و هست
ربطي هم به زوج و فرد ندارهنوشته شده توسط* brianna *
خدا نکنه آسون بیاد !
از اعماق وجودم دعا می کنم کنکور امسال سخت ترین کنکور ممکن !!!نوشته شده توسط hackerboy
سر ما همش ميگفتن که فيزيک شما سخته، رياضيتون آسون؛ دقيقاً برعکس شد !نوشته شده توسط mohsensoft
اصلا ملاك خوبي نيست
چون افراد باهم متفاوت هستندنوشته شده توسط maaryaami
کنکور 87 که به نظر من و چند تا از دوستام
ریاضیش آسون بود نسبتا منظورم اینه سوالاش آشنا بود واسمون
فیزیک هم بدک نبود !
ولی شیمی تا حدودی مشکل بود !به طوریکه از 86 سختتر بود واسمنوشته شده توسط* brianna *
منم طرح زوج و فردو رد می کنم ! نمونش هم کنکور 84 که میگن !!! خیلی سخت بوده!نوشته شده توسطmahsa1469
شما خیلی در مورد زوج و فرد بحث کردین اما برای این که متوجه بشین اصلا این طوری نیست یه نگاه به کتاب زرد بندازید (البته نه الآن بعد از عید ) اون وقت متوجه می شین که اصلا این جوری نیست من خودم تنها کنکوری که می گم سخت بود سال 84 بود البته با توجه به درس خوندن خودم !این شمایید که سختی و آسوونیه انتحان رو باید تشخیص بدینحق با شما از نظر منم کنکور پارسال آسون بود مخصوصاً فیزیک و ریاضی ،ولی من حدس می زنم امسال آسون تر این فقط یه حسیه که من دارم نه چیز دیگه!!!بهتره بیشتر از این این تاپیک رو وارد حاشیه نکنیم.نوشته شده توسطfarhad_realmadrid
اما خیلیها میگن که کنکور زوج آسونه ولی فرد سخته!
در سال 80 جز آسون ترین کنکور در دهه 80 و 81 سخت بود و 82 آسون و 83 متوسط به بالا و 84 سخت
چرا 84 سخت بود؟
چون یک هفته قبل از کنکور سوالها در کل تهران پخش شده بود و خیلی آسون بوده و سنجش در آخرین روزها سخترین سوالها را مطرح کردن.و کلا عوض شد.و 85 سخت و 86 آسون و 87 سخت(همه اینها از دیدگاه داووطلبان هست.)
اما تکلیف داووطلب چیشه؟ آیا زوج و فرد اعتبار دارد؟؟؟یعنی امسال آسون خواهد بود؟
اگه حدس بی مورد من باعث استرس شما شد شرمندمنوشته شده توسط maaryaami
به نظرم به جای فک کردن روی اینجور مسایل که خودش استرس زا هم هس ! بهتره دعا کنیم رشته مورد مد نظرمو نو قبول بشیم نه اینکه کنکور سخت باشه یا آسون ! چون سختی یا آسونی سوالا به هر حال واسه هم هسشما هم به بزرگی خودتون این بنده حقیر رو ببخشید.
ممنون![]()
چه ربطی به سال دوم داره ؟!!!
همه که میزنن شما هم بزن روشولی فک نمی کنم کسی دیگه کارش به انتخاب هفتم برسه
![]()
[quote=farhad_realmadrid;3492037]به همه دوستان توصیه میکنم این پست را تا آخرش بخونین.
دوست من سهیل جان:
ما تو کنکور چیزی به اسم سخت و آسون نداریم.
به جای اینکه بیایم فکر کنیم که آره امسال کنکور آسونه بیایم تمام سوالهای سراسری و آزاد را الگوریتم حل مسائل حفظ کنیم و راحت قبول شیم!! با ایننجوری خوندن رتبه زیر 10000 را نمیاریم!
باید دیدمون را عوض کنیم باید یه جوری دیگه فکر کرد اینطوری فکر کنیم:
اما اگر برییم به صورت حفظی یعنی بریم سوالهای 30 سال اخیر را بررسی کنیم و سوالهاشو حل کنیم کمتر از یک ماه دووم نمیاریم.و سریه تمام مبحثهات یادمون میره.
فرض کنیم الان داریم کنکور 88 را میدیم اولین سوال فیزیک سختهیا متوسط یا آسون، اما مشکل اینجاست اینه که وقتی به این سوالی برخورد کردیم که طراح کاملا ما را پیچونده همه اینها را باید خودمون پیدا کنیم با توجه به وقت محدود یک دقیقه و پونزده ثاینه برای حل یک تست فرصت داریم چجوری باید سریع کنیم؟؟؟
این برمیگرده به روش درس خوندن یعنی مفهمومی خوندن سپس تمرین زیاد با کیفیت. اون وقت اگر تونستی در یک سال خوب و مفهمومی و با تمرین زیاد با کیفیت بخونیم اون سوال سخت سوال یک فیزیک 88 را راحت میتونیم حل کنیم.
اما اگر مفهمومی نخنونیم یعنی بشینیم فقط فرمولها را حفظ کنیم و بگیریم سوالهای 30 سال اخیر را بزنیم مطمئنا اون سوال 1 فیزیکو نمیتونین حل کنین چرا؟ خودتو میتونین حدس بزنین چرا..
امیداورم حرفهای من را فهمیده باشین و با توجه به 4 ماه باقیمانده (این 4 ماه یکی از ماهای طلاییی کنکوریهاست،اگر مثلا فروردین ماه یک مبحث را خوب نخوانده باشین دیگه فرصی نیست که دوباره برگردیم اون مبحث را بخونیم با توجه به حجم زیاد درسها سعی کنین یک روزش را از دست ندیدن و خوب بخونین تا در آینده به مشکل نخورین) با بهترین حالت درس بخونین و نتیجه وزحمتهاتون را ببیننن.
یادتون باشه که کنکور واسه همه سخته حتی برای رتبه یک کنکور.
به امید موفقیت همه شماها.
quote]
من اصلا و ابدا منظورم حفظ كردن سوالاي 30 سال اخير نبود اصلا ....
من منظورم اين بود كه بعد از تسلط روي كتاب بهترين تست در اين زمان تستهاي كنكوره
اينو ميتونين از خود سجاد جان هم بپرسين يعني اصلا خود ايشون به من گفت
و اينو هم همه بايد قبول داشته اگه كنكور سخت باشه براي همه سخته و اگه آسون براي هم آسون
اميدوارم منظورم رو فهميده باشين !![]()
Last edited by soheiltaker; 13-02-2009 at 12:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)