بابا مردیم از بس تعریف شنیدیم تورو خدا بگید من از کدوم سایت نسخه اصلی و بدون مشکل بیرون پریدن بازی رو سفارش بدم؟![]()
بابا مردیم از بس تعریف شنیدیم تورو خدا بگید من از کدوم سایت نسخه اصلی و بدون مشکل بیرون پریدن بازی رو سفارش بدم؟![]()
ببخشیدا من نمی خوام به کسی توهین کنم ولی دیگه خسته شدم از بس تعاریف بیجای بعضی از کاربران رو در رابطه با بعضی از بازیها خوندم.فیفا 09 اومد گفتن اله بله عالیه رفتیم گرفیتم... بعدش شروع شد به تعریف و تمجید از PES09.جالبه بخش فروش همین سایت هم کلی تعریف از ان بازی کرده بود و حتی یه جا نوشته شده که نسخه 2009 این بازی از نظر گرافیکی و گیم پلی بهتر از بقیه هست!!!! من نمی دونم این جملات و برای فروش بیشتر نوشته یا اینکه... هی گفتم حتماً PES09 میاد جبران میکنه ولی فکر کنم یا باید امسال رو بی خیال فوتبال بشیم یا انکه بریم سراغ همون PES 2007.
متاسفانه این مشکل در اکثر سایتهای اینترنتی هست و در مورد اکثر بازیها هم صدق می کنه.دلیلش چیه نمی دونم؟!
ببخشید یه کمی تند صحبت کردم
یه سوال هم داشتم:
فعلاً که دارم 09 رو بازی می کنم و در بخش Be a Legend چطور می تونم از بازیکنان دیگه درخواست پاس کنم؟
R2 رو بزنی دستش را بالا میگیره که منتظر پاس هستش
جوی استیک رو میگم ! پائین دکمه سرعت
آقا نرم افزاری چیزی نیست که بشه باهاش ترک ها ی (آهنگهای) بازی را عوض کرد ؟
ای خدا این مافیای قدرتمند فیفا دست بردار نیست
اینها دیگه دارن با شعور مردم بازی میکنند
اصلا ما فرض میگیریم فیفا صد برابر PES
ولی دیگه اصلا قبول نداریم که به عقب بر گشته
و اینکه اخه نامردهامگه وجدان ندارید شما ها
اخه یعنی چه گیم پلی اش تغییر نکرده
این کونامی دیگه باید گیم پلی اش را چه کار میکرد تا شما ها همچین حرف نزنید
من از حالا اعلام میکنم سایت Videogamer را تحریم میکنماین حرف مافیا و از اینجور حرفا دور از ذهن هستش چون همین سایت به ساکر پارسال نمره 9 رو داده بود و به فیفا 08 نمره 8 رو داده بود! که این نشون میده خبری از مافیا و پول دادن برای گرفتن نمره بیشتر در کار نیست بلکه این به خود بازی بر میگرده!عزیز من مثل اینکه شما هنوز نمیدونید ea به تمامی سایت های معتبر که به بازی ها نمره میدن پول میده و اون امتیازات رو میخره.و به نفع خودش همه چیز رو به پایان میرسونه. این رو دیگه همه میدونن.
ea گردن کلفتیه که سر و ته نداره.
ولی باید منتظر نمره سایت gamespot بود!
دوست عزیز مشکل از خود بازیه نه کرک! یعنی شما بری Dvd اورجینال هم بخری ممکنه به این مشکل بربخوری! الان دوستانی هم که تا حالا برنخوردن بالاخره برمیخورن:d توی فروم های خارجی طرف بعد از 2 فصل بازی کردن تازه به این مشکل کرش کردن رسیده!بابا مردیم از بس تعریف شنیدیم تورو خدا بگید من از کدوم سایت نسخه اصلی و بدون مشکل بیرون پریدن بازی رو سفارش بدم؟
یکی از سایتهای خارجی هم یه برنامه برای درست کردن این مشکل گذاشته که البته برای من و خیلی های دیگه درست کار نکرد! و البته برای بعضی ها هم کار کرد! خود سازنده ی اون برنامه گفته مشکل خیلی بزرگتر از اینیه که بتونه حلش کنه و فقط باید منتظر پچ از طرف کونامی باشیم!
در هر صورت شما بازی رو بخر بعدا که کونامی پچ داد پچش رو دانلود کن! فعلا فقط میشه دوستانه بازی کرد:d بقیه مودها کرش میکنه:d
بارون، چمنو هوش مصنوعی بازی واقعا پیشرفت کرده!
این بازی واقعا حرف نداره!
pes 2009 خیلی فوتبال باهالیه ... نسبت به نسخه ی قبلش واقعا قشنگ تر شده !!
ولی نمیدونم چرا کونامی توی این نسخه دوباره از صحنه های تکراری استفاده کرده و صحنه ی جدیدی نساخته !
و امکان انتخاب داور رو هم نزاشته.
ولی به هر حال خیلی قشنگ و طبیعی شده.
از نسخه ی فیفا 09 خیلی قشنگتره !!!
یک چیزی که تو این pes من هنوز ندیدم اونتاژ دادن داور هست! تو pes 2008 وقتی خطا میکردی داور چند ثانیه صبر میکرد تا اگه توپ به دست تیم مقابل افتاد اونتاژ بده اما تا حالا من تو بازی اونتاژی ندیدم.
سر زدن هم تو بازی خیلی پیشرفت داشته گلهایی با سر میزنی که ادم اینطوریمیشه
یکی از بچه ها یک پچ خیلی خوب گذاشت که لباس تیمهای انگلیس را کامل درست کرد والان لیگ انگلیس خیلی پایه شده!
یک چند صفحه به عقب بری پیداش میکنی حجمش هم کم بود.
نظرات سایتها را نباید حجت دونست و حرفشون را عین واقعیت دونست این هم نظر یک شخص هست!این حرف مافیا و از اینجور حرفا دور از ذهن هستش چون همین سایت به ساکر پارسال نمره 9 رو داده بود و به فیفا 08 نمره 8 رو داده بود! که این نشون میده خبری از مافیا و پول دادن برای گرفتن نمره بیشتر در کار نیست بلکه این به خود بازی بر میگرده!
ولی باید منتظر نمره سایت gamespot بود!
حالا این سایتها نمره فیفا را 20 هم بده و pes را 1 اصلا مهم نیست مهم اینه که کسی که بازی را میخره ازش رضایت داشته باشه که به شخصه از این بازی کاملا راضی هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)