در جواب دوستمون هیچ توجیهی برای عبور دیتا از طریق تهران نیست چون فیلترینگ در شهر خودمون ( مدرس) اعمال و بعد ترافیک به خارج از کشور منتقل میشه. ضمنا" همین الان یاهو من قطع شد علت هم عوض شدن کل روتینگ اینترنت بود ! نته داریم ما مثلا" ؟ امروز چه خبره؟
در جواب دوستمون هیچ توجیهی برای عبور دیتا از طریق تهران نیست چون فیلترینگ در شهر خودمون ( مدرس) اعمال و بعد ترافیک به خارج از کشور منتقل میشه. ضمنا" همین الان یاهو من قطع شد علت هم عوض شدن کل روتینگ اینترنت بود ! نته داریم ما مثلا" ؟ امروز چه خبره؟
Last edited by hadi.EST; 03-01-2012 at 13:36.
من امروز رفتم parsonline تخلیه کنم گفت پولتون برگشت نمیخوره لول. دیروز پشت تلفن گفت بر میگردونیم پولتنو الان که رفتم ۱۰۰ تا برگ نشون داد قانون فلان... خیلی مزخرفه نتشون. مجبورم یکی دو روز استفاده کنم تموم شه حجمم بد تخلیه کنم...
مدرس یا مخابرات؟
ضمنا تشکیلات فنی مخابرات در ساختمانی مابین مرکز و چهارراه سیروس قرار داره، فیلترینگ و تنظیم پهنای باند و ... اونجا اعمال میشه
تا جایی که بنده اطلاع دارم کل خروجی استان به خارج از کشور تو مرکز دیتا مدرس هست . ساختمانی که تو محوتش یک دکل بزرگ مخابراتی پر آنتن هست . توی مرکز هم روترهای سیسکو بزرگ هست که قد آدم اندازشه گویا وقتی داشتن میاوردن با اسکورت حمل شده !
Last edited by hadi.EST; 03-01-2012 at 13:46.
خبر خوب واسه مکس نتی ها ! دقت کردین سرعت سرویس ها الان افزایش پیدا کرده و مثل تبریز شده ؟!
مثلا همین 128 نامحدود من تا دیروز 22 بود الان شده 30-35 !
دوستانی هم که کلاسیک دارن باید سرعتشون بین 80-90 باشه !
![]()
الان که ساعت 3 عصر هست اوضا خوبه و همه چی آرومه و ما خوشحالیم ، امیدوارم این وضعیت ادامه پیدا کنه.
اونایی که قبلا مکس توربو داشتن بعد کردن دیسکاوری بعد دوباره کردن مکس توربو سرعتشون باید چقدر باشه؟
(من 120 130 دان میکنم)
راستیتش نمیدونم اسم سرویس مکس نتم چیه تابستون تا 30 الی 35 دانلود میکردم الان کمی افت کرده و تا 20 الی 25 متغییره . در هر حال از کیفیت بد مکس نت هم نمیشه گذشت . قطعی زیاد داره اینو از کنترل پانل IBSng میگم اونجا خیلی راحت در طول روز من 5 الی 7 بار قطعی دارم اینم باید بگم گاهی اوقات در طول روز قطعی ندارم بیشتر مقطعی هست الان هم speedtest برام باز نمیشه
به طور متوسط سرعت رو 210 کیلو هستش ، سرویسم هم pol-512-2g
سرعت دانلود شبها چقدره؟ یادم میاد دفتر فروش پارس بهم گفتن 1 تا 3 افت میکنه، 3 به بعد مثل روز میشه.
وضعیت پینگ هم که تقریبا میشه حدس زد ولی شما یکی دو تا تست هم بذاری ممنون میشم.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)