پس من میتونم از دانشگاه /ازاد انتقالی بگیرم به پیامم نور؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه من به خاطر بیماری اصلا نمیتونم کلاس برم، پیام نور که کلاس اجباری نداره؟؟؟؟؟
پس من میتونم از دانشگاه /ازاد انتقالی بگیرم به پیامم نور؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه من به خاطر بیماری اصلا نمیتونم کلاس برم، پیام نور که کلاس اجباری نداره؟؟؟؟؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشهپس من میتونم از دانشگاه /ازاد انتقالی بگیرم به پیامم نور؟؟؟
فقط دروس عملی اجباریهیه سوال دیگه اینکه من به خاطر بیماری اصلا نمیتونم کلاس برم، پیام نور که کلاس اجباری نداره؟؟؟؟؟
دوستان برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل چه مدارکی رو باید برد؟
فقط عکسدوستان برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل چه مدارکی رو باید برد؟1 هفته هم صدورش طول میکشه!
لطفا به این تاپیک هم سر بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا بنده خدا رو چرا میپیچونی؟!
واسه گواهی اشتغال به تحصیل عکس لازم نیست! برگه انتخاب واحدت رو از سیستم گلستان پرینت میگیری با آخرین فیش واریزی میبری میدی به کارشناستون اگه سیستم دانشگاهتون اتوماسیون باشه (که اکثرا هست) میزنه روی کامپیوتر بعد میری از دبیرخانه گواهیت رو میگیری تموم میشه!
والا دانشگاه ما که اینجوری بودبابا بنده خدا رو چرا میپیچونی؟!
واسه گواهی اشتغال به تحصیل عکس لازم نیست! برگه انتخاب واحدت رو از سیستم گلستان پرینت میگیری با آخرین فیش واریزی میبری میدی به کارشناستون اگه سیستم دانشگاهتون اتوماسیون باشه (که اکثرا هست) میزنه روی کامپیوتر بعد میری از دبیرخانه گواهیت رو میگیری تموم میشه!![]()
عکسو شماره دانشجوییو میگرفت بعد میگفت گواهیو میفرستیم راهنمایی رانندگی ! بعد از اونجا میاد میدیم بهتون!
1 هفته طول کشید!
این آخرین فیش واریزی همون شهریه منظورته؟ خب من اینا رو دادم به خود دانشگاه !
باید چی رو ببرم بدم پس؟ !1 مطمئنی عکس هم لازم نیست ؟
مگه دانشگاه تون کجاست؟ اون ور دنیا که نیست یه سر به کارشناستون بزن ببین چی میگه. همین!![]()
از تهران تا دماوند میشه اون ور دنیا واسه من.. کلی وقت و هزینه هم باید بدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)