در راستای بسیار تخصصی بودن کلوپ فکر کنم همین روزا پستهایی باشند که بپرسند وقتی N82 زنگ میخوره با کدوم دکمه باید پاسخ تلفن رو داد!
در راستای بسیار تخصصی بودن کلوپ فکر کنم همین روزا پستهایی باشند که بپرسند وقتی N82 زنگ میخوره با کدوم دکمه باید پاسخ تلفن رو داد!
در یکی از فروم ها چند تا عکس دیدم که تفاوت لیبل گوشی اصل فنلاند با فنلاند شده (ساخت چین ) رو گذاشته بودند.
لینک خود فروم اینجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی Imei گوشی با روی جعبه گوشی و زیره باتری گوشی یکی باشه ممکنه بازم گوشی چینی باشه؟؟
ممکنه اتصالات بیاد گوشی چینی گارانتی کنه؟؟
مطمئنی همین پوشه بود؟ اشتباه نکردی؟
شاید توی درایو C هم باشه، ولی مال من نیست.
اگه همه ی محتویات پوشه ی توی مموری کارت رو که فایل های SIS هستند، پاک کردی و بازم Installing میاد... گوشیتو بزن زمین!
اتصالات رو نمیدونم ولی IMEI اصلا ملاک نیست!![]()
دوست عزیز این دوستمون گوشیشو هک نکرده چجوری بره تو فولدر Private ؟؟
در ضمن چرا Imei ملاک نیست؟
دوستان لیبل های اصلی روشون لوزی هایی هست که در مقابل نور دیده میشن و لیبل های تقلبی عادی اند مثل برگ کاغذ!
تو عکسایی که خودتون گذاشتید دقت کنید:
و
به نقل از phalls
هه هه!!!!دنیا چه سریع شده ها! من اینو تو Phalls گفتم!
چون مال من لیبل تقلبی هست و IMEI هم مطابقت داره! ولی Product code روی لیبل یه چیز دیگه میگه!!!
سلام چند تا سوال درباره ی N82
اول اینکه چرا این مدیا پلیر N82 فیلم و موسیقی رو عقب و جلو نمیبره (ff&rew)
دوم اینکه چرا مثل گوشی های سونی اریکسون وقتی یه فایلی رو میخوای از طریق بلوتوث بگیری یا بفرستی اصلا نشون نمیده که چقدر از فایل ارسال شده و چقدر دیگه باقی مونده یا موقع گرفتن بلوتوث اصلا نمیگه این فایلی که میخوای بگیری اصلا اسمش چیه ؟ یا فرمتش چیه و جحمش چقدر هست ؟ ایا میشه در تنظیمات این امکانات رو به گوشی اضافه کرد !!
`h; a,n
پاك شود
Last edited by dimah2005; 20-11-2008 at 00:36.
پاك كنيد
پاك كنيد
Last edited by dimah2005; 19-11-2008 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)