همونجا که کیس و ماساژ و ... داره
سعی کن میتونیچت رو بیخیال شو برو سمت جک و داستان و بازی کم کم درست میشن
همونجا که کیس و ماساژ و ... داره
سعی کن میتونیچت رو بیخیال شو برو سمت جک و داستان و بازی کم کم درست میشن
من هر كدوم ديگه ميزنم اون انگشتره آيكونش درس نميشه . اينا دارن از هم طلاق ميگيرن . كمك
ببین اگه توی انگشتر خنجر خورده باشه که فکر کنم همینطور شده ! یعنی سیم طلاق گرفته و باید با سال ها چت معمولی حالت عصبانیت رو دربیاری و ....![]()
کارت سخت شده
قبل از اینکه اینا رو شروع بکنی اول حالت روحی و رفتاریشونو خوب قرار بده تا اینطوری کارشون به طلاق نکشه
مگه تو درس و مدرسه نداری؟زنده
دوستان این بازی واسه xbox360 اومده؟اگه نه کی؟شاید جواب سوالم در صفحات قبل باشه ولی 249 صفحه وقت میخواد که من ندارم.ممنون میشم هرکی جواب سوالمو بده.یا علی
نه نيست براي هيچ كنسولي هم نمياد.حداقل به اين صورت نمياد.
دیگه دارم کلافه میشم
اخر میرم دوباره سیمز دو رو میریزم و بازی می کنم
یکی کمک کنه
چطوری توی این بازی عمر سیمزم رو زیاد کنم ؟؟؟
هر راهی ممکنه بگید
در ضمن میوه عمر هم که توی همین تاپیک بحثش بود تا به حال تو بازی ندیدم
میوه عمر که یه راهی داره که کاملا یادم نیست و باید باغبانیتون اسکیلش بالا باشه یه راهی هست که الآن یادم نیست...در مورد زیاد کردن معمولی طول که برای همه ی سیم های اون خونه انجام میشه میری روی یه خانواده آپشن گیم آپشن یه خط هست به نام لایف چیچی اونو میاری رو long کلی به عمرش اضافه میشه البته اگه بین لونگ و وسط باشه بهتره چون اینم زیاده لونگ آدمو کلافه میکنه! عمر نوح بهش میده....960 سال! اونی که من میگم 120 سال و اون معمولی هم 90 سال هست و از کوچیکی هم میشه 25 روز معادل 25 سال!![]()
کارت سخت شده
قبل از اینکه اینا رو شروع بکنی اول حالت روحی و رفتاریشونو خوب قرار بده تا اینطوری کارشون به طلاق نکشهآخه چرا باید اینطوری بشه . سر یه woohoo بود دیگه . آخه نا محرم که نبود . روی تخت بود ووهو زدم نذاشت دوباره زدم قاطی کرد :dببین اگه توی انگشتر خنجر خورده باشه که فکر کنم همینطور شده ! یعنی سیم طلاق گرفته و باید با سال ها چت معمولی حالت عصبانیت رو دربیاری و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)