بور کوکی ها و هیستوری رو پاک کن شاد درست شد![]()
بور کوکی ها و هیستوری رو پاک کن شاد درست شد![]()
Last edited by iilliya; 24-01-2010 at 18:23.
فدات شم شما لینکهایی که META زد واندر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو آورد پایین هم میزاشتی
عزیزانی که از هفته پایانی سرور یک خبر ندارن بدونن که اتحاد ••• فقط یه واندر سالم براش مونده اون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که ایشالا در همین چند ساعت آینده میاد پایین گرچه توش 5 میلیون دفاعی ریخته شده که هر چند ساعت 500 هزار تاشون از بی غذایی میمیرن
ایشالا جشن پیروزی رو META در سرور یک برگذار میکنه و در جشن پایانی از شما عزیزان این تاپیک هم دعوت بعمل خواهد اومد توسط خودم![]()
سلام خدمت دوستان من تازه به تراوین اومدم مشاور بعد از گیر اوردن ما با فرستادن موش الان گفته تمام منابع خودتو به سطح 1 برسون منظورش کل مثلا کل گندمزارامو به سطح 1 برسونم منظورش چیه؟
هر چی هستو نیستو 1 کن
بعد میگه 1 کی از هر کدوم 2
بعد هم میگه همه 2
ناعادلانه ترین معامله تاریخ تراوین
200 گندم = یه موش پرخور بی مصرف
اون موشه رو بگم روش حساب نکن فوتش کنی روهش از بدنش میره![]()
دوستان الان بهتر اینه که منابع رو به 1 برسونم یا سربازخانه درست کنم بعدش تا چند روز تحت حمایت تازه واردین هستم؟
اگه بری تویه پروفایلت و روی کبوتر موس رو نگه داری می نویسه برات که تا چند روز دیگه تحت حمایت هستی.
به نظرتون بهتره با قهرمان یه دهکده دیگه رو گرفت یا با مهاجر؟
دوست عزیز جواب سوال رو خواهشن کامل بده چون من باید دوباره سوال کنم سوال اولم رو جواب ندادی
دلیل اینکه جواب سوال اول رو ندادم به خاطر اینه که خودم تجربه زیادی ندارم.
اما به نطرم اگه که همسایه های نزدیکت(با فاصله خیلی کم) قوی نیستند بعد از اینکه منابعت به 1 رسوندی شروع به حمله کن و از منابع اونها استفاده کن و در عین حال نزاری اونها پیشرفت کنن.
Last edited by fam_jam_teh; 25-01-2010 at 16:22.
به نظرتون بهتره با قهرمان یه دهکده دیگه رو گرفت یا با مهاجر؟
و اینکه اگر فرضا با سرباز لژیون و شوالیه حمله کنم سرعتشون به چه شکل هست؟ منظورم اینه که لژیون آهسته تر از شوالیه حرکت می کنه.... حالا سرعت میانگین می شه یا سرعت کمتره؟
اوه خدا باز این داستان مهاجر قهرامن این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن
قهرمان واحه میگیره که عمارت 10 15 20 می خواد همهاجر تا اقامتگاه یا قصر رو به 10 نرسونی نمی تونی بسازی
به این کله ها دقت کن
بنای دهکده جدید 0/3 مهاجر اماده
اشغال آباده(واحه)قهرمان عمارت 10 15 20
خب ببین اینجا پست های من توی این تاپیک فکنم این مهاجر و قهرمان رو 1 2 باری گفته باشم کامل بگرد توش بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iilliya; 25-01-2010 at 18:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)