سلام بلاخره رسیدم شمال جاتون خالی ترافیکی بود
.gif)
خوب یه چیز اول بگم ماشین تا وارد این سرزمین سرسبز شد نمیدوم چرا رم کرد و یاغی شد یعنی یه جوری دنده پور میکرد و شتاب میگرفت که تا الان ندیده بودم
.gif)
فک میکنم واسه هوا باشه! نفس میکشه ماشین تهران آلوده هست نفسش گرفته بوده
.gif)
یه گله هم از هم وطنان مازندرانی دارم تو اتوبانی بودم ماشین هم که حال امده بود منم گاز رو بسته بودم بش یه جا دنده 2 رو پر کردم ماشین رم کرد از بغل یه سمند با شتاب گذشتم و یهو دادم 3 صدا موتور تو کله اتوبان شنیده میشد فک کنم دیگه داشت میترکید
بعد دیدم انگار این سمند بهش برخورد که چرا من با شتاب از بقلش رد شدم شروع کرد به بوقققققققققققققق و نور بالا گذاشت صاف تو چشم من خوب اینجا رو گذشت کردم یه جا دوباره بهم رسیدیم نه برداشت نه گذاشت دوباره بووووووووووق و نور بالا منم باز یه گاز محکم دادم یه چند متری دور شدم زور میزد برسه نمیتوند هی نو بالا میداد تو چشمم ولی منم دور شده بودم و دیگه نور بالاش اثری نداشت ! ولی واقعا که چی ؟ آخه این چه رفتاری هست من نه جولوش پیچیدم نه مارپیچ رفتم خلوت بود یه گازی دادم برا تست حالا ایشون باید فک کنه تو شهرش نباید کسی پرشتاب بره چون اونجایی که بهم رسیدیم برگشت میگه چته چرا اینجا تند میری !!!!!!!!
.gif)
در هر صورت این یه اتفاق جالب بود که برام افتاد امروز !
در مورد گیج زدن رو سرعت 130 تا تونستم امتحان کنم و میگم که هیچ گیج زدنی حس نکردم و راحت ماشین فرمون میگرفت !