تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 1081 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

يک نکته مهم ديگه در نصب کسپر، اينکه موقع نصب يک صفحه مثل صفحه زير برای شما ظاهر ميشه، اگه سيستم شما به نظر خودتون از قدرت معمولی برخوردار هست، اين گزينه رو حتماً تيکش رو بردارين، يا طوری تعيين کنيد که موقع بالا اومدن ويندوز سری شروع به اسکن StartUp نکنه، مثلاً من خودم به شخصه گزينه آخر رو انتخاب ميکنم،...اين مورد هم در تاخير بالا اومدن سيستم هم خيلی تأثير داره، پس دقت کنيد!

سلام دوستان
    در ادامه فرمايش دوستمون بايد بگم كه بعد از نصب هم ميتونيد اين تنظيمات رو انجام بديد به اينصورت كه
    در سمت چپ برنامه ودر زير بر روي setting كليك كرده ودر قسمت start up object در زير صفحه آن در قسمت run mod ميتونيد اين تنظيمات رو اعمال كنيد.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان عزیز من رفتم کاسپر 7.0.1.321 رو نصب کنم با این ارور مواجه شدم دلیلش چی هست؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان عزیز من رفتم کاسپر 7.0.1.321 رو نصب کنم با این ارور مواجه شدم دلیلش چی هست؟
    فايلي كه دانلود كرديد به احتمال زياد سالم نيست و corrupt شده است و بايد مجدد اين برنامه را دانلود كنيد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه یه ویندوز دیگه داشتم که توی اون بدون هیچ مشکلی نصب شد وکار هم میکنه ولی توی اون هیچ ویروس کشی نصب نبود اما توی این ویندوزم ورژن 7.0.0.125 نصب بود ومیخواستم ارتقا بدم که اینجوری شده
    اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه
    راستی یه سوال دیگه ستاپ های کاسپر به دوشکل هستند یکی اون شکل که فکر کنم اصلی باشه که مربع هست ونشان کاسپر روش هسا ویکی دیگه که به شکا فایل های ستاپ msi هستند اینا چه فرقی با هم دارند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه یه ویندوز دیگه داشتم که توی اون بدون هیچ مشکلی نصب شد وکار هم میکنه ولی توی اون هیچ ویروس کشی نصب نبود اما توی این ویندوزم ورژن 7.0.0.125 نصب بود ومیخواستم ارتقا بدم که اینجوری شده
    راستی یه سوال دیگه ستاپ های کاسپر به دوشکل هستند یکی اون شکل که فکر کنم اصلی باشه که مربع هست ونشان کاسپر روش هسا ویکی دیگه که به شکا فایل های ستاپ msi هستند اینا چه فرقی با هم دارند؟
    این مشکل به خاطر اینه که ستاپ این آنتی ویروس رو از داخل درایوی به غیر از درایوی که ویندوز توش نصبه اجرا کردی
    برای رفع مشکل نصب شما ستاپ رو به درایوی که ویندوز نصبه انتقال بده و از همون جا اجراش کن.

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم با این ارور مواجه شدم که با حذف نسخه قبلی و ریستارت ویندوز و با امتحان مجدد مشکل رفع شد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این مشکل به خاطر اینه که ستاپ این آنتی ویروس رو از داخل درایوی به غیر از درایوی که ویندوز توش نصبه اجرا کردی
    برای رفع مشکل نصب شما ستاپ رو به درایوی که ویندوز نصبه انتقال بده و از همون جا اجراش کن.
    چطور توی یه ویندوز دیگه نصب کردم با اینکه فایل ستاپ توی درایور ویندوز نبود نصب شد ؟فقط تنها فرقی که داشت این بود که روی اون ویندوز هیچ انتی ویروسی نبود در حالی که در اینویندوز ورزن 7.0.0.125 هست
    با این حال یه تست میکنم خبرش رو میدم
    به قسمت دوم سوالم هم جواب بدید فکر کنم مال اونم باشه (شکل ستاپ رو میگم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من چند صفحه قبل رو خوندم و فهمیدم که ورژنkis 7.0.0.125 کسپر بهتره و الان هم مشغول دانلود اون هستم.وقتی که دانلود تموم شد و نصب کردم این برنامه تا کی فعاله؟؟یعنی بدون گیر واسه خرید یا رجیسترش کار میکنه؟
    دوم اینکه اون لینک که دادی واسه آپدیت تا چه مدت میتونه اکتیو باشه؟؟من چون Adsl دارم و همیشه تو نت هستم شما چه راه بی دردسری رو واسه امنیت کامپیوترم پیشنهاد میکنین؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

10

کاسپر(internet security 7) رو به سختی آپدیت کردم و در قسمت آپدیت هم نوشته که database are uptodate ولی قسمت مربوط به آپدیت هنوز قرمزه!!!
    در قسمت زیرین همین بخش هم برای status نوشته که منبع آپدیت رو نمیتونه پیدا کنه!
    میشه بگید مشکل از چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

چطور توی یه ویندوز دیگه نصب کردم با اینکه فایل ستاپ توی درایور ویندوز نبود نصب شد ؟فقط تنها فرقی که داشت این بود که روی اون ویندوز هیچ انتی ویروسی نبود در حالی که در اینویندوز ورزن 7.0.0.125 هست
    با این حال یه تست میکنم خبرش رو میدم
    به قسمت دوم سوالم هم جواب بدید فکر کنم مال اونم باشه (شکل ستاپ رو میگم)

شما هميشه سعی کن، وقتی ميخواهی محصولات کسپر رو جديد کنی، اول نسخه قبلی رو حتماً پاک کنی، و بعد که سيستم رو يک بار راه اندازی کردی، نسخه جديد رو نصب کنی، اين مشکل هم دليلش همين هست، چون يک نسخه از کسپر نصب داشتی، و هيچ وقت برای نصب نسخه بعدی، کسپر رو اين جوری ارتقا نميدن!
    بعد در مورد 2 شکل بودن ستاپ کسپر، هيچ فرقی نميکنه، 2 تاش يکی هست فقط اونی که به صورت ستاپ هست (که ستاپ Trial در صفحه دانلود کسپر هست) وقتی اجراش ميکنی، يک نسخه ستاپ رو در درايو ويندوز ميسازه،بعد اقدام به نصب کسپر ميکنه، ولی نسخه اي که با پسوند msi هست (که ستاپ productupdates در صفحه دانلود کسپر هست) اينکار رو نميکنه. در ضمن هر دو نسخه يک ستاپ در اين مسير ميسازن که مخفی هست:

X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab Setup Files

در ضمن خارج از اين بحث ميخواستم بگم، با اينکه شما بعد مطالب پيشين و اينکه اطمينان پيدا کردی نسخه 7.0.0.125 رو بجای 7.0.1.321 نسب کنی، باز دوباره کنجکاو شدی! و اين نسخه 7.0.1.321 رو نصب کردی اونهم روی نسخه قبلی! بدون اين که قبلی رو پاک کنی! نکنه نسخه 7 رو هم ميخواستی نصب کنی ريختی رو نسخه 6؟ لااقل موقع نصب اصولی نسب کن رفيق!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •