با سلام.
اين مشكلم خيلي حاده اگه كسي ميتونه كمك كنه!
ويندوز من xp service pack 2 MRT + service pack 3 است و روي آن office 2007 نصب كردم
حالا وقتي ميخوام توي office فارسي-انگليسي تايپ كنم وقتي مثلا در حال تايپ يه جمله ام كه تويش هم فارسي هست هم انگليسي ، وقتي زبان را تغيير ميدهم كلمات جابجا ميشوند و راست چين - چپ چين شان درست نيست !
مثلا وقتي در حال تايپ جمله اي فارسي ربان را عوض و يك كلمه انگليسي تايپ ميكنم ؛ كلمه جديد بجاي اينكه انتهاي جمله فارسي تايپ شود ابتداي جمله فارسي ميرود !
راه حل چيست ؟ (قبلا اينطور نيود - با همين ويندوز)![]()
سلام
شما ابتدا بايد با زدن كنترل و شيفت راست جهت رو راست به چپ بكني و بعد هم CTRL+R رو بزني تا راست چين بشه و بعد تايپ بكني
يادت نره براي عوض كردن زبان حتما از آلت و شيفت استفاده كن
بسيار سپاس گذارم.
چطور ميتوان تعريف كرد حالت right to left text direction يا همون كنترل و شيفت راست ، پيش فرض word 2007 شود؟ قبلا اينطور بود يعني اين تنظيم در اببتداي ورود به ورد انجام شده بود !!!!
سلام
شما از كادر پاراگراف گزينه Right to left رو انتخاب كن و از پايين كادر Default رو بزن ، ببين مشكلت حل ميشه
مشكل حل شد ! تو regional setting نميدونم چرا language بجاي فارسي روي faeroes بود وقتي فارسي كردم مشكل حل شد.
البته پايين كادر Default رو پيدا نكردم ... بحر حال ممنون
اون دكمه default كه اشاره كردم در 2007 هست ولي در 2003 نيست
خواهش و موفق باشي
سلام وخسته نباشيد...
چند تا سوال..
1- نيم اينتر رو چه جوري بايد بزنم تو ورد؟؟؟ يعني وقتي مي خوام برم سطر بعدي اينتر كامل نمي خوام ، نيم اينتر مي خوام..
2- تنوين و همزه كوچك( مثل خانه من) رو هم بگيد كه چه جوري بايد زد؟؟
ممنونم.
سلام
براي مورد اول بايد شيفت و اينتر رو بزني
و براي مورد دوم بايد بگم كه بسته به اينكه آيا فارسي ساز براي صفحه كليد استفاده ميكني يا از فارسي خود ويندوز استفاده ميكني ميتونه متفاوت باشه
در هر صورت با امتحان كردن شيفت و حروف رديف اول و دوم و سمت چپ صفحه كليد (مانند ث - ص - ض و ... ) ميشه انواع تنوينها رو زد و همچنين شيفت رو با حرف ظ كه بزني بايد همزه كوچك رو هم بزنه
در ضمن فكر كنم طبق قوانين خانهي من صحيح هست
موفق باشي
سلام
براي مورد اول بايد شيفت و اينتر رو بزني
و براي مورد دوم بايد بگم كه بسته به اينكه آيا فارسي ساز براي صفحه كليد استفاده ميكني يا از فارسي خود ويندوز استفاده ميكني ميتونه متفاوت باشه
در هر صورت با امتحان كردن شيفت و حروف رديف اول و دوم و سمت چپ صفحه كليد (مانند ث - ص - ض و ... ) ميشه انواع تنوينها رو زد و همچنين شيفت رو با حرف ظ كه بزني بايد همزه كوچك رو هم بزنه
در ضمن فكر كنم طبق قوانين خانهي من صحيح هست
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)