رفیق این واسه 1 ماهشه تعرفه ها ؟! خیلی گرونه که لعنتی ، یعنی اگه 3 ماهه باشه خوبه ، ولی یکماه 28 تومن می خوان چیکار !؟ هزینه ها همینه یا من اشتب می زنم
رفیق این واسه 1 ماهشه تعرفه ها ؟! خیلی گرونه که لعنتی ، یعنی اگه 3 ماهه باشه خوبه ، ولی یکماه 28 تومن می خوان چیکار !؟ هزینه ها همینه یا من اشتب می زنم
سلام دوستان. دوستان كي از اينترنت ADSL هسا استفاده ميكنه؟؟ ميخواستم ببينم چطوريه اينترنتش؟!!
خب اونا مربطو به سرویس art بود
اینا مربوط به eco
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ECO 128 بگیرم تقریبا تا چه حدود می تونم شبانه دانلود کنم ؟ (همون 1 تا 7) ؟
اونایی که از مخابرات اینترنت گرفتن قیمت 512 نامحدود مخابرات چنده ؟شرایط و مدارکی رو که لازم داره رو میدونم فقط قیمتش رو میخوام
صبانت شبانه رایگان داره ؟
یک سوال دیگه اینکه چجوری ساعت قسمت ریز مصرف صبانت رو تنظیم کنم بر اساس ساعت Pc ؟
ADSL مخابرات 128 بدون محدودیت دانلود 3 ماهه 30000 تومان فقط برای خطوط فیبر نوری نصب میشه.برای سرعن بالاتر باید عضو هیات علمی باشید یا پارتی داشته باشید...
چي؟؟؟؟؟؟ بدون محدوديت دانلود؟؟مگه ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من ميخوام يه اي دي اس ال بگيرم !! احتمالا هم منطقه ما فيبر نوري هست!! يعني برم از مخابرات اينترنت بگيرم و نامحدود ميده ترافيك رو؟؟؟؟؟؟؟؟يه توضيح كامل اگه بدين ممنون ميشم ؟!
اينطور كه تحقيق كردم، شباش رايگانه! و اينكه روزهاي 5 شنبه و جمعه هم رايگان هست!
پهنای باند 64 كیلو بیت بر ثانیه 59200 ریال، 128 كیلو بیت بر ثانیه 99400 ریال، 256 كیلو بیت بر ثانیه 125600 ریال، 512 كیلو بیت بر ثانیه 204800 ریال، 1024 كیلو بیت بر ثانیه 38320 ریال و 2048 كیلو بیت بر ثانیه 745600 ریال تصویب شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)