تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 326 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    از دوستان میتونید برای این برنامه به من کمک کنید و بنویسید و سوال هم به این ترتیبه

برنامه ای بنویسید که دو عدد m و n (صحیح ) را از ورودی گرفته و حاصل عباریت های زیر را محاسبه نمایید

دوستان من رشتم کلا برنامه نویسی نیست و برق می خونم اما این 2 واحد درس رو باید پاس کنیم و این سوال رو من باید تا امشب به جوابش برسم
    و مثل این که تو شکل همشون یکی هستن و نم یدونم چجوری باید به جواب رسم
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    از دوستان میتونید برای این برنامه به من کمک کنید و بنویسید و سوال هم به این ترتیبه

برنامه ای بنویسید که دو عدد m و n (صحیح ) را از ورودی گرفته و حاصل عباریت های زیر را محاسبه نمایید

دوستان من رشتم کلا برنامه نویسی نیست و برق می خونم اما این 2 واحد درس رو باید پاس کنیم و این سوال رو من باید تا امشب به جوابش برسم
    و مثل این که تو شکل همشون یکی هستن و نم یدونم چجوری باید به جواب رسم
    ممنون
    سلام
    این ها که خیلی ساده هستن فقط مقدار جلوی سیگما ها رو ننوشتین. من آخری رو نوشتم دوتای دیگه هم همونطور که گفتین عینا همینطور هست فقط به جای ضرب باید + بزارین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه antengogoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه کمک می خوام دوباره
    من یه تابع دارم به این صورت(Expression Expression::stringtoExpression(string &s که توی این تابع من باید رشته ورودی رو چک کنم اول باید چک کنم ببینم اگر کاراکتر اول و آخر پرانتز بود اونا رو حذف کنم دوباره این تابع رو فراخوانی کنم بعد چک کنم که +و- خارج پرانتز رو پیدا کنم و رشته رو بشکنم و برای هر کدوم این تابع رو فراخوانی کنم بعد برای *و /و توان همین کار بعد توابع ریاضی و آخر اگر به عدد رسید (که البته از نوع رشته است ) اونو تبدیل به عدد کنه و تابع value رو فراخوانی کند که هیچ ورودی هم ندارد کسی میتونه کمکم کنه اگر یه تیکشم بنویسید بقیشو خودم می نویسم... خواهش می کنم دوستان کمک کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چطوری می تونم این کادر و نوشته ها و گزینه ها و سایه ی مشکیش رو با c++ طراحی کنم ؟

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

پيش فرض

برای طراحی چنین کلید هایی باید در نظر داشت که
    1- ما در سال 2013 هستیم و آلان بحث در مورد فریم ورک های گرافیکی است.
    2- در صورتی که واقعا قصد دارید چنین کلیدی بسازید به نکات زیر دقت کنید:
    -----
    1) قراردادن سایه که کار کار خاصی نیست، کافیست تا از کاراکتر اسکی "بلوک" با رنگ مشکی استفاده کنید.
    2- برای پایین رفتن و بالا آمدن کلید یک نکته ظریف وجود دارد آن هم این است که مکان کلید تغییر نمی کند بلکه رنگ بردار پایین و بالای آن عوض می شود. یعنی زمانی که کلید بیرون است بردار بالای آن سفید و زمانی که فشرده می شود بردار آن تغییر رنگ به مشکی می دهد در نتیجه شما فکر می کنید که کلید داخل رفته است و یا در حالت عادی است.

موفق باشید.

8. این کاربر از Msba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی جواب منو نمیده؟!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه هم دارم اونم این که برای کلید های حافظه توی ماشین حساب چیکار کنم؟
    یعنی یه کلید k+دارم 9 تا حافظه داره اگر کاربر k+وبعد عدد رو اونو توی حافظه خودش نگه داره و با کلید k- با یک عدد بین 1 تا 9 عدد داخل اون حافظه را برگرداند
    دوستان خواهشا کمکم کنید به کمکتون احتیاج دارم هرکاری میکنم نمی شه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان یه کمک می خوام دوباره
    من یه تابع دارم به این صورت(Expression Expression::stringtoExpression(string &s که توی این تابع من باید رشته ورودی رو چک کنم اول باید چک کنم ببینم اگر کاراکتر اول و آخر پرانتز بود اونا رو حذف کنم دوباره این تابع رو فراخوانی کنم بعد چک کنم که +و- خارج پرانتز رو پیدا کنم و رشته رو بشکنم و برای هر کدوم این تابع رو فراخوانی کنم بعد برای *و /و توان همین کار بعد توابع ریاضی و آخر اگر به عدد رسید (که البته از نوع رشته است ) اونو تبدیل به عدد کنه و تابع value رو فراخوانی کند که هیچ ورودی هم ندارد کسی میتونه کمکم کنه اگر یه تیکشم بنویسید بقیشو خودم می نویسم... خواهش می کنم دوستان کمک کنید
    دوستان یه سوال دیگه هم دارم اونم این که برای کلید های حافظه توی ماشین حساب چیکار کنم؟
    یعنی یه کلید k+دارم 9 تا حافظه داره اگر کاربر k+وبعد عدد رو اونو توی حافظه خودش نگه داره و با کلید k- با یک عدد بین 1 تا 9 عدد داخل اون حافظه را برگرداند
    دوستان خواهشا کمکم کنید به کمکتون احتیاج دارم هرکاری میکنم نمی شه
    برای پرانتز میتونی یه regex بنویسی مثل این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که این اول داخلی ترین پرانتزها رو درمیاره. عبارت داخلش رو محاسبه کن و اینقدر این عمل رو انجام بده تا پرانتزی دیگه باقی نمونه

برای حافظه هم یه آرایه تعریف کن کاری نداره

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا همین کارو کردم ولی نمی دونم چرا نمیشه !!
    لینک برنامه مو گذاشتم این باید توی یک کلاس نوشته بشه به این صورت class variable:public leaf
    این کلاس باید به اون پروژه اضافه بشه
    میشه این یه تیکه کدو برام بنویسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •