سلام من کدامیک را انتخاب کنم بهتره و گرافیک بالاتره؟
high 800*600 یا mediom 1280*1024 تفاوتشون چیه؟
واینکه اون 3 گزینه option که پایین صفحه setting هست چیه؟البته فکر کنم دومی دموی قبل از بازی هست؟
واینکه اون 3 گزینه option که پایین صفحه setting هست چیه؟البته فکر کنم دومی دموی قبل از بازی هست؟
عزيزم اون 3 گزينه رو نميدونم ولي اگه روي high بزاري خيلي بهتره اون رزوليشنش خيلي مهم نيست اگه روي high باشه خيلي گرافيك و كيفيت بازي بهتر ميشه.البته اگه كارت گرافيكت بالا باشه اگه پايين باشه تيك ميزنه اعصابت به ميريزه.ولي اگه تيك نزنه ديگه نگو
ديگه آخره بازي ميشه
عزيزم شما اول بايد بازيكن هاي كلاسيك رو باز كني اگه حال و حوصله نداري بگو يه سيو برات بزارم با اون همه ي بازيكن هاي كلاسيك باز ميشن.![]()
فكر نميكنم من يه جا ديدم ولي يادم نيست كجا فكر كنم توي همين تاپيك بود صفحه هاي قبلي رو ببين پيدا ميكني.
راستي چرا ديگه كسي اينجا پست نميكنه خيلي خلوت شده![]()
اگه باشه حجمش باید زیاد باشه تو سایت pes2008.com یه سری بزن شاید دیدی
آخه چه پستی بدن خون به جگر شدم از بس تو بازی دروازبانا گلایه مفت خوردن.مثل اینکهkonami کلا بی خیال
حل این مشکل شده.شاید مشکلات این بازی توی نسخه wienning elevenکه هر سال همین موقع ها میاد حل بشه.خدا کنه...
Last edited by treason_boys; 04-03-2008 at 01:50.
من كه جواب شما رو دادم چرا هواست نيست
دقت كن عزيزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)