کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و خسته نباشید..
من درخواست سریال (cd-key) بازی Counter-Strike v1[1].6.30 With DNTL & Maps رو دارم..
ممنون میشم راهنمایی کنید..
با سلام من کد یا کرک بازیهای شرکت spintop games را میخواستم اگه لطف کنید وسایتش را بذارید ممنون میشوم باتشکر
![]()
با سلام من رمز بازی موتور pure رو میخوام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه طوری میشه در soloplay Command & Conquer Generals Zero Hour بازی کرد ؟
با سلام بر Guys :
شدیدا گیر کردم..... کجا ؟
برای بازی Little Big Adventure 2 ....یادش بخیر ...قدیما....
یه ضرب العجل حیثیتی پیش اومده ...بازی رو دارم ...ولی کرک میخوام....کرکش رو گم کردم....
اگه کرک سالم این نسخه رو یه نفر بتونه برام پیدا کنه ...ممنون میشم شدیدا ....فجیعا و . ..
داخل نت هر چی گشتم نبود نسخه کامل بازی هست با کرک و همه چیز با حجم 700 مگا !!!!من با دایال نمیتونم خدایش....اگر هم کسی نسخه کامل کرک شده بازی رو داره ... حاضرم خریداری کنم با پست ...
اگه منظورتون: (Little Big Adventure 2 (Twinsen's Odyssey هستش:
دوستان سلام
ورژن اخیر این بازی انگار 6 فصل هستش که بعد از عبور از 3 فصل کلمه عبور جدیدی می خواد. فکر میکنم برای جلوگیری از کپی رایت این اتفاق افتاده که تا اندازه ای جواب می دهد . بازیش و فعلا پاک کردم و پسوردش در دسترس نیست تا ببینم کسی قبلا با این پسورد بازی رو نصب کرده و پسورد جدید و داره یا نه؟
اگه کسی فایل کرکی داره که جواب میده برای سه فصل باقیمانده ممنون می شم کمکی بکنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)