تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 272 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مفت خوری بارسا.
    جالب اینجاس هنوزم مدعین به حق بالا رفتن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

آره
    نشون میدن که چه قدر با منطقن
    دقیقا احساس می کنم که برگشتیم به دوران قرون وسطی که گالیله حرف حق می زد می خواستن اعدامش کنن
    نگران نباشید خدا جای حق نشسته
    یه روزم می رسه که ما به بارسلونا بخندیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

هنوزم وقتی بازی رو یادم میاد غمگین میشم
    و وقتی توی اخبار دیدم دوباره گریه کردم برای چلسی
    به خدا یک روز می رسه که چلسی انتقام سختی از بارسلونا می گیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

آخرین خواهش من از شما اینه
    هر کسی اینجا طرفدار چلسی هست پرچم پر افتخار چلسی رو در امضاش قرار بده
    لعنت به فوتبال کثیف
    لعنت به داور کثیف
    زنده باد چلسی همیشه قهرمان

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اول از همه بگم بعد از بازی دیشب تیمم بیشتر از هر موقه دیگه ای به تیمم افتخار می کنم چون تو نه فقط بارسلونای کبیر پوشالی رو به زانو در اورد بلکه به همه دنیا ثابت کرد کدوم تیم قهرمان واقعیه . نشون داد اگه بارسلونا به رئال 6 تا میزنه جلو چلسی باید همچون یه تیم حقیر تو محوطه جریمه خودش به خطا و هند عمد رو بیاره . نشون داد که جلو چلسی با این همه هوچیگری حتی قادر به زدن یک شوت تو چارچوب نیست .نشون داد که اگه دست الهی مسئولین یوفا نبود تو نیمه اول با حقارت محض به رختکن می رفتن . نشون داد جلو چلسی کبیر باید دست به خا**های داور باشه تا امید به صعود داشته باشه . نشون داد حقیرتره وقتی مربی و بازیکناشون از اینکه نمی تونن تو دفاع چلسی با وجود به زعم خودشون بهترین دریبلر دنیا تو تیمشون نفوذ کنن و همچون یه طفل صغیر از بازی فیزیکی و نا داوری تو رسنانه های عمومی شکایت کنن از اینکه چرا چلسی نزاشته اونا مثل تیمهای دیگه دفاع چلسی رو باز کنن و گل بارونش کنن .
    پلاتینی تو مشمئزکننده ترین موجودی هستی که عالم فوتبال تونسته تا الان ببینه. حالا می تونی تو دوستانت بشینید بازی جذاب سال رو تماشا کنید و از پاسهای زیاد بارسلونا لذت کافی رو ببرید .

چلسی من بهت افتخار می کنم که این تیم با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه به حقارت انداختی . چلسی بهت افتخار می کنم .

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به تمام طرفدارای بارسلونا که می آن تو این تاپیک و این اراجیف رو میگن باید بگم , کمی تفکر قبل حرف زدن ضرری نداره . یعنی چلسی باید چارطاق خط دفاعش رو باز می کرد تا شما حالشو ببرید ! و حالا کم اوردید داد وقال می کنید که.... مگه شما مدعای داشتن بهترین و سریعترین خط حمله دنیا رو ندارید مگه شما مدعای در اختیار داشتن بهترین دریبل زن دنیا رو ندارید مگه نمی گید مسی بهترین بازیکن دنیائه. مگه پارسال دادو هوار نکردید که مسی باید بهترین بازیکن دنیا و فصل اروپا میشد مگه...
    پس دیگه گریه نکنید چون چلسی بی مدعا بهتون درس فوتبال داد و بهتون نشون داد که کی سرتره ( البته 100 البته تو زمین فوتبال ) ما پلاتینی و داور نداشتیم که برامون 4 تا پنالتی بگیره . بله جرم مون همین بود جرم مون این بود همه دنیا نمی خواستن دوباره بازی تکراری ببینن . دوست داشتن بازی جذاب مسی و دوستانش و ببین. پس چلسی باید حذف میشد .بله باید حذف می شد. باید حذف میشد تا یه دنیا حالشو ببره . پس حالشو ببرید اما مرد باشید و نگید ما بهترین تیمیم. حرف تیم رویایی نزنید . (داور رویایی تر بود. نه ؟) بله, چون جلو ما حقیری بیش نبودید .

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

ببخشيد نمي خواستم پست بدم فقط داشتم مي ديدم و مي خنديدم اما من فكر نمي كردم كسي طرفداره چلسي هم باشه.باز معذرت خواهي مي كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

حالای که دیدی, پس هنری.

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

حالا چراناراحت مي شي ...بعد مثل فوتبال بازي كردنتون اينم بايد بهتون ياد بدم هنري(بازيكن بارسلوناست)نه هري(مصدر فعل گم شدن) ميگن اين تماشاگرهاي انگليسي بي ادبن من باور نمي كردم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونستم وقتی من نظرمو اینجا بگم معنیش اینه که از هیدینگ بیشتر می فهمم.
    در ضمن در ادامه خودتم نظر دادی پس باید بگیم تو هم فکر میکنی از گواردیولا بیشتر میفهمی ؟
    هه هه
    تو نحوه بازی و برنامه چلسی رو زیرسوال بردی و هزارتا انگ هم بهش زدی
    این یعنی چی؟
    حالا یه جور دیگه میریم
    تو یه مربی هستی؟تیمت مقابل همین بارسلونا با همین کیفیت و همین بازیکنای رویایی(به ادعای خودشون)بازی داره.حالا بگو ببینم منطقی چه تاکتیکی اتخاذ میکردی؟

من اصلا حرفی درباره تاکتیکای گواردیولا نزدم.فقط گفتم که بارسایی ها فقط بلد بودن توپ رو تا پشت محوطه چلسی بیارن و لوش بدن یا بزنن زیرش چون چلسی اجازه نفوذ به سمت دروازه رو بهشون نمیداد.این یعنی من از گواردیولا بیشتر میفهمم؟خیلی مسخرست نوع استدلالت برای این قیاس نامطلوب
    Last edited by بردیا; 07-05-2009 at 18:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •