مفت خوری بارسا.
جالب اینجاس هنوزم مدعین به حق بالا رفتن.
مفت خوری بارسا.
جالب اینجاس هنوزم مدعین به حق بالا رفتن.
آره
نشون میدن که چه قدر با منطقن
دقیقا احساس می کنم که برگشتیم به دوران قرون وسطی که گالیله حرف حق می زد می خواستن اعدامش کنن
نگران نباشید خدا جای حق نشسته
یه روزم می رسه که ما به بارسلونا بخندیم
هنوزم وقتی بازی رو یادم میاد غمگین میشم
و وقتی توی اخبار دیدم دوباره گریه کردم برای چلسی
به خدا یک روز می رسه که چلسی انتقام سختی از بارسلونا می گیره
آخرین خواهش من از شما اینه
هر کسی اینجا طرفدار چلسی هست پرچم پر افتخار چلسی رو در امضاش قرار بده
لعنت به فوتبال کثیف
لعنت به داور کثیف
زنده باد چلسی همیشه قهرمان
اول از همه بگم بعد از بازی دیشب تیمم بیشتر از هر موقه دیگه ای به تیمم افتخار می کنم چون تو نه فقط بارسلونای کبیر پوشالی رو به زانو در اورد بلکه به همه دنیا ثابت کرد کدوم تیم قهرمان واقعیه . نشون داد اگه بارسلونا به رئال 6 تا میزنه جلو چلسی باید همچون یه تیم حقیر تو محوطه جریمه خودش به خطا و هند عمد رو بیاره . نشون داد که جلو چلسی با این همه هوچیگری حتی قادر به زدن یک شوت تو چارچوب نیست .نشون داد که اگه دست الهی مسئولین یوفا نبود تو نیمه اول با حقارت محض به رختکن می رفتن . نشون داد جلو چلسی کبیر باید دست به خا**های داور باشه تا امید به صعود داشته باشه . نشون داد حقیرتره وقتی مربی و بازیکناشون از اینکه نمی تونن تو دفاع چلسی با وجود به زعم خودشون بهترین دریبلر دنیا تو تیمشون نفوذ کنن و همچون یه طفل صغیر از بازی فیزیکی و نا داوری تو رسنانه های عمومی شکایت کنن از اینکه چرا چلسی نزاشته اونا مثل تیمهای دیگه دفاع چلسی رو باز کنن و گل بارونش کنن .
پلاتینی تو مشمئزکننده ترین موجودی هستی که عالم فوتبال تونسته تا الان ببینه. حالا می تونی تو دوستانت بشینید بازی جذاب سال رو تماشا کنید و از پاسهای زیاد بارسلونا لذت کافی رو ببرید .
چلسی من بهت افتخار می کنم که این تیم با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه به حقارت انداختی . چلسی بهت افتخار می کنم .
به تمام طرفدارای بارسلونا که می آن تو این تاپیک و این اراجیف رو میگن باید بگم , کمی تفکر قبل حرف زدن ضرری نداره . یعنی چلسی باید چارطاق خط دفاعش رو باز می کرد تا شما حالشو ببرید ! و حالا کم اوردید داد وقال می کنید که.... مگه شما مدعای داشتن بهترین و سریعترین خط حمله دنیا رو ندارید مگه شما مدعای در اختیار داشتن بهترین دریبل زن دنیا رو ندارید مگه نمی گید مسی بهترین بازیکن دنیائه. مگه پارسال دادو هوار نکردید که مسی باید بهترین بازیکن دنیا و فصل اروپا میشد مگه...
پس دیگه گریه نکنید چون چلسی بی مدعا بهتون درس فوتبال داد و بهتون نشون داد که کی سرتره ( البته 100 البته تو زمین فوتبال ) ما پلاتینی و داور نداشتیم که برامون 4 تا پنالتی بگیره . بله جرم مون همین بود جرم مون این بود همه دنیا نمی خواستن دوباره بازی تکراری ببینن . دوست داشتن بازی جذاب مسی و دوستانش و ببین. پس چلسی باید حذف میشد .بله باید حذف می شد. باید حذف میشد تا یه دنیا حالشو ببره . پس حالشو ببرید اما مرد باشید و نگید ما بهترین تیمیم. حرف تیم رویایی نزنید . (داور رویایی تر بود. نه ؟) بله, چون جلو ما حقیری بیش نبودید .
ببخشيد نمي خواستم پست بدم فقط داشتم مي ديدم و مي خنديدم اما من فكر نمي كردم كسي طرفداره چلسي هم باشه.باز معذرت خواهي مي كنم.
حالا چراناراحت مي شي ...بعد مثل فوتبال بازي كردنتون اينم بايد بهتون ياد بدم هنري(بازيكن بارسلوناست)نه هري(مصدر فعل گم شدن) ميگن اين تماشاگرهاي انگليسي بي ادبن من باور نمي كردم.
هه ههمیدونستم وقتی من نظرمو اینجا بگم معنیش اینه که از هیدینگ بیشتر می فهمم.
در ضمن در ادامه خودتم نظر دادی پس باید بگیم تو هم فکر میکنی از گواردیولا بیشتر میفهمی ؟
تو نحوه بازی و برنامه چلسی رو زیرسوال بردی و هزارتا انگ هم بهش زدی
این یعنی چی؟
حالا یه جور دیگه میریم
تو یه مربی هستی؟تیمت مقابل همین بارسلونا با همین کیفیت و همین بازیکنای رویایی(به ادعای خودشون)بازی داره.حالا بگو ببینم منطقی چه تاکتیکی اتخاذ میکردی؟
من اصلا حرفی درباره تاکتیکای گواردیولا نزدم.فقط گفتم که بارسایی ها فقط بلد بودن توپ رو تا پشت محوطه چلسی بیارن و لوش بدن یا بزنن زیرش چون چلسی اجازه نفوذ به سمت دروازه رو بهشون نمیداد.این یعنی من از گواردیولا بیشتر میفهمم؟خیلی مسخرست نوع استدلالت برای این قیاس نامطلوب
Last edited by بردیا; 07-05-2009 at 18:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)