همینطوره منم چنتا ریویو خوندم یه جا خوندم Canon SX110 IS بیشتر پیشنهاد میشه تا این
همینطوره منم چنتا ریویو خوندم یه جا خوندم Canon SX110 IS بیشتر پیشنهاد میشه تا این
با سلام خدمت دوستان لطفا اگر امکان داره یک نقدی در مورد دوربین w130 سونی داشته باشید ودر مورد مزیتهاش ومعایبش کمی صحبت کنید
من از این دوربین دارم ولی تا حدودی رضایت من را جلب نکرده
پیشاپیش از نظرات ارزندتان منشکرم
prowler من ixus 870 دارم می خوام بفروشم ixus 990 بگیرم
HD فیلم میگیره این بدردم میخوره ولی مگا پیکسل مهم نیس کیفیت تصویر و رنگ برام مهمه
حالا این 990 کیفیتش در حد 870 هست ؟ ریویویی چیزی خوندی ازش؟
سلامم..یک مورد خوبی بود توووی سه صفحه قبل مطرحش کردم ولی رسمن هنوز قیمت داخل پیدا نکردم: Panasinic DMC - TZ5
قابلیتهای بالایی داره و فیلمبرداری با وضوح HD یعنی 1280x720 30fps داره.....بنظر من توووی شرایطی که دوربینهای نسل جدید که دارن ارائه میشن قابلیت باورنکردنی ضبط Full HD = 1080pیعنی 1080*1920@30fps دارن دیگه واقعن اشتباهه کسی به فاکتور فیلمبرداری کم توجهی کنه و مطمئنن پشیمون میشه.....چون کمتر آدم عاقلی پیدا میشه موقع سفر یک دوربین عکس برداری با یکدستش و با دست دیگه دوربین فیلمبرداری ببره
![]()
w290 سونی
28 . 140 هست
فکر کنم از این مدل هایی که شما گفتین بهتر باشه ؟ اینطور نیست ؟
چند قیمت هست ؟
دوست عزیز من نمی خوام حرف شما رو بخودم بگیرم ولی" کمتر ادمی پیدا میشه" بهتر نبود تا " کمتر آدم عاقلی " یا اصلا یه چیز دیگه؟!
یعنی من مثلا عاقل نیستم که دوربین فیلم برداری canon hd HF10 دارم دوربین عکاسی canon ixus 870is هم دارم که دارم میفروشم ixus 990 بگیرم یکی از دلایلشم اتفاقا ضبط hd شه ولی باعث نمیشه تو سفرا دیگه دوربین فیلم برداریرو بیخیال شم. بخاطر جیبی بودن دوربین با ضبط اچ دی که فیلمایی که تفریحی یا اتفاقی باهاش میگیرم کیفیتشون بالاتر باشه اونو میگیرم. توقع هم ندارم که کیفیتشون حتی نزدیک به اون فیلم برداریه باشه)
اصلا موضوع منو ول کن
شما می فرمایید چون اون دوربین عکاسیه hd می گیره یا full hd میگیره دیگه گزینه های دوربین فیلم برداری اچ دی کنار میرن یا کمتر توجه بهشون میشه؟! قابل توجه شما دوست عزیز اینکه 30 فریم در ثانیه میگیره (احتمالا میدونستید ولی توجه سطحی کردید). اینجاس که شما موقع مقایسه فیلم های ضبط شده توسط دوربینای فیلم برداری اچ دی و عکاسی با اون قابلیت متوجه کمی غیر طبیعی بودن فیلم با واقعیت میشید تازه بماند کیفیت رنگ و تصویر و غیره بینشون
Last edited by JayR; 01-04-2009 at 20:20.
ببخشید فیلم برداری h50 هم 30 فریم در ثانیه با فرمت mpeg هست . فیلم برداریش در چه حدیه ... راضی کننده هست ...?
سلامم..آره موضوع اولی را ول کن چون نه غرضی از اوون جمله بوده و هم اینم خوب نیستش که حرفهای غیرتخصصی را در اینجا بذاریم زیر ذره بین بزرگ کنیم تا بیخودی دلخوری و دعوا از توووش درآد
راجع به مطلب دومی که گفتی ببین طبیعیه که انتظاری نباید داشته باشی یه دوربین دیجیتال کیفیت فیلمش معادل یه کم کوردر باشه به همون نسبت هم نباید انتظار داشت که یه کم کورد کیفیت عکسش معادل یک دوربین باشه....ضمنن چرا شما فکر میکنی حواسم به fps نبوده؟؟مگه میشه از چنین فاکتور حیاتی آدم غافل باشه!!!!!
ولی با پیشرفت پردازشگرهای تصویری و استفاده از عدسیهای با کیفیت و حسگرهای CCD یا Cmos جدید که حساسیت بالاتری به نور دارن و... کیفیت کار ایندو نوع ابزار دارن خیلی به هم نزدیک میشن....من خودم کیفیت فیلم دوربین دیجیتال معروف 2 سال قبل خودم را گذاشتم کنار کیفیت فیلم یک دوربین 8 مگاپیکسلی نسبتن جدید و کاملن غیر معروف چینی یکی از دوستان.... داشتم از کیفیت بسیار بالای فیلم vga این دوربین دوستم هوش از سرم میپرید......
دیگه کیفیت فیلم دوربیهای معتبر یا کیفیت wvga یا hd و full hd دیگه جای خودشون داره..
Last edited by avecina.ir; 01-04-2009 at 20:58.
قیمت h50 تو بازار چنده ؟ با 320 تومان میشه خریدش ؟
امروز یه پاناسونیک دیدم که 25 و 140 بود .... فکر کنم باید خیلی خوب باشه ... یه 500 تا قیمتش بود فکر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)