تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 249 از 1635 اولاول ... 1491992392452462472482492502512522532592993497491249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این دوربین رو پیشنهاد نمیکنم چون سنسورش به نسبت رزولوشنش خیلی کوچیکه. فوکوس دستی نداره و چشمی هم نداره. لنزش هم دیافراگم های جالبی رو در اختیارتون نمیذاره. با این قیمت من دلیلی نمیبینم که به sx10 ترجیح داده بشه.
    همینطوره منم چنتا ریویو خوندم یه جا خوندم Canon SX110 IS بیشتر پیشنهاد میشه تا این

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان لطفا اگر امکان داره یک نقدی در مورد دوربین w130 سونی داشته باشید ودر مورد مزیتهاش ومعایبش کمی صحبت کنید
    من از این دوربین دارم ولی تا حدودی رضایت من را جلب نکرده
    پیشاپیش از نظرات ارزندتان منشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

prowler من ixus 870 دارم می خوام بفروشم ixus 990 بگیرم
    HD فیلم میگیره این بدردم میخوره ولی مگا پیکسل مهم نیس کیفیت تصویر و رنگ برام مهمه
    حالا این 990 کیفیتش در حد 870 هست ؟ ریویویی چیزی خوندی ازش؟

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    میشه یه کامپکت با مشخصاتی که گفتید معرفی کنید ...
    فیلم برداری HD
    پردازشگر Digic 4
    بیشتر از 300 تومان نباشه لطفا
    ممنون
    یک مورد خوبی بود توووی سه صفحه قبل مطرحش کردم ولی رسمن هنوز قیمت داخل پیدا نکردم: Panasinic DMC - TZ5
    قابلیتهای بالایی داره و فیلمبرداری با وضوح HD یعنی 1280x720 30fps داره.....بنظر من توووی شرایطی که دوربینهای نسل جدید که دارن ارائه میشن قابلیت باورنکردنی ضبط Full HD = 1080pیعنی 1080*1920@30fps دارن دیگه واقعن اشتباهه کسی به فاکتور فیلمبرداری کم توجهی کنه و مطمئنن پشیمون میشه.....چون کمتر آدم عاقلی پیدا میشه موقع سفر یک دوربین عکس برداری با یکدستش و با دست دیگه دوربین فیلمبرداری ببره

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

w290 سونی

28 . 140 هست

فکر کنم از این مدل هایی که شما گفتین بهتر باشه ؟ اینطور نیست ؟

چند قیمت هست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامم..
    یک مورد خوبی بود توووی سه صفحه قبل مطرحش کردم ولی رسمن هنوز قیمت داخل پیدا نکردم: Panasinic DMC - TZ5
    قابلیتهای بالایی داره و فیلمبرداری با وضوح HD یعنی 1280x720 30fps داره.....بنظر من توووی شرایطی که دوربینهای نسل جدید که دارن ارائه میشن قابلیت باورنکردنی ضبط Full HD = 1080pیعنی 1080*1920@30fps دارن دیگه واقعن اشتباهه کسی به فاکتور فیلمبرداری کم توجهی کنه و مطمئنن پشیمون میشه.....چون کمتر آدم عاقلی پیدا میشه موقع سفر یک دوربین عکس برداری با یکدستش و با دست دیگه دوربین فیلمبرداری ببره

دوست عزیز من نمی خوام حرف شما رو بخودم بگیرم ولی" کمتر ادمی پیدا میشه" بهتر نبود تا " کمتر آدم عاقلی " یا اصلا یه چیز دیگه؟!
    یعنی من مثلا عاقل نیستم که دوربین فیلم برداری canon hd HF10 دارم دوربین عکاسی canon ixus 870is هم دارم که دارم میفروشم ixus 990 بگیرم یکی از دلایلشم اتفاقا ضبط hd شه ولی باعث نمیشه تو سفرا دیگه دوربین فیلم برداریرو بیخیال شم. بخاطر جیبی بودن دوربین با ضبط اچ دی که فیلمایی که تفریحی یا اتفاقی باهاش میگیرم کیفیتشون بالاتر باشه اونو میگیرم. توقع هم ندارم که کیفیتشون حتی نزدیک به اون فیلم برداریه باشه)

اصلا موضوع منو ول کن

شما می فرمایید چون اون دوربین عکاسیه hd می گیره یا full hd میگیره دیگه گزینه های دوربین فیلم برداری اچ دی کنار میرن یا کمتر توجه بهشون میشه؟! قابل توجه شما دوست عزیز اینکه 30 فریم در ثانیه میگیره (احتمالا میدونستید ولی توجه سطحی کردید). اینجاس که شما موقع مقایسه فیلم های ضبط شده توسط دوربینای فیلم برداری اچ دی و عکاسی با اون قابلیت متوجه کمی غیر طبیعی بودن فیلم با واقعیت میشید تازه بماند کیفیت رنگ و تصویر و غیره بینشون
    Last edited by JayR; 01-04-2009 at 20:20.

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز من نمی خوام حرف شما رو بخودم بگیرم ولی" کمتر ادمی پیدا میشه" بهتر نبود تا " کمتر آدم عاقلی " یا اصلا یه چیز دیگه؟!
    یعنی من مثلا عاقل نیستم که دوربین فیلم برداری canon hd hf10 دارم دوربین عکاسی canon ixus 870is هم دارم که دارم میفروشم ixus 990 بگیرم یکی از دلایلشم اتفاقا ضبط hd شه ولی باعث نمیشه تو سفرا دیگه دوربین فیلم برداریرو بیخیال شم. بخاطر جیبی بودن دوربین با ضبط اچ دی که فیلمایی که تفریحی یا اتفاقی باهاش میگیرم کیفیتشون بالاتر باشه اونو میگیرم. توقع هم ندارم که کیفیتشون حتی نزدیک به اون فیلم برداریه باشه)

اصلا موضوع منو ول کن

شما می فرمایید چون اون دوربین عکاسیه hd می گیره یا full hd میگیره دیگه گزینه های دوربین فیلم برداری اچ دی کنار میرن یا کمتر توجه بهشون میشه؟! قابل توجه شما دوست عزیز اینکه 30 فریم در ثانیه میگیره (احتمالا میدونستید ولی توجه سطحی کردید). اینجاس که شما موقع مقایسه فیلم های ضبط شده توسط دوربینای فیلم برداری اچ دی و عکاسی با اون قابلیت متوجه کمی غیر طبیعی بودن فیلم با واقعیت میشید تازه بماند کیفیت رنگ و تصویر و غیره بینشون
    ببخشید فیلم برداری h50 هم 30 فریم در ثانیه با فرمت mpeg هست . فیلم برداریش در چه حدیه ... راضی کننده هست ...?

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    یعنی من مثلا عاقل نیستم که دوربین فیلم برداری canon hd HF10 دارم دوربین عکاسی canon ixus 870is هم دارم که دارم میفروشم ixus 990 بگیرم یکی از دلایلشم اتفاقا ضبط hd شه ولی باعث نمیشه تو سفرا دیگه دوربین فیلم برداریرو بیخیال شم. بخاطر جیبی بودن دوربین با ضبط اچ دی که فیلمایی که تفریحی یا اتفاقی باهاش میگیرم کیفیتشون بالاتر باشه اونو میگیرم. توقع هم ندارم که کیفیتشون حتی نزدیک به اون فیلم برداریه باشه)

اصلا موضوع منو ول کن

آره موضوع اولی را ول کن چون نه غرضی از اوون جمله بوده و هم اینم خوب نیستش که حرفهای غیرتخصصی را در اینجا بذاریم زیر ذره بین بزرگ کنیم تا بیخودی دلخوری و دعوا از توووش درآد

راجع به مطلب دومی که گفتی ببین طبیعیه که انتظاری نباید داشته باشی یه دوربین دیجیتال کیفیت فیلمش معادل یه کم کوردر باشه به همون نسبت هم نباید انتظار داشت که یه کم کورد کیفیت عکسش معادل یک دوربین باشه....ضمنن چرا شما فکر میکنی حواسم به fps نبوده؟؟مگه میشه از چنین فاکتور حیاتی آدم غافل باشه!!!!!
    ولی با پیشرفت پردازشگرهای تصویری و استفاده از عدسیهای با کیفیت و حسگرهای CCD یا Cmos جدید که حساسیت بالاتری به نور دارن و... کیفیت کار ایندو نوع ابزار دارن خیلی به هم نزدیک میشن....من خودم کیفیت فیلم دوربین دیجیتال معروف 2 سال قبل خودم را گذاشتم کنار کیفیت فیلم یک دوربین 8 مگاپیکسلی نسبتن جدید و کاملن غیر معروف چینی یکی از دوستان.... داشتم از کیفیت بسیار بالای فیلم vga این دوربین دوستم هوش از سرم میپرید......
    دیگه کیفیت فیلم دوربیهای معتبر یا کیفیت wvga یا hd و full hd دیگه جای خودشون داره..
    Last edited by avecina.ir; 01-04-2009 at 20:58.

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قیمت h50 تو بازار چنده ؟ با 320 تومان میشه خریدش ؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

امروز یه پاناسونیک دیدم که 25 و 140 بود .... فکر کنم باید خیلی خوب باشه ... یه 500 تا قیمتش بود فکر کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •