تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 356 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سهيل جون، آروم‌تر!، دارى مى‌رسونى به رد لاين!
    تاپيك رو واقعا دارى مى‌تركونى‌ها!
    دمت گرم.
    اخه لامذهب کاربراتوریه !!! کات اف نمیکنه ! تا موتور من رو نسوزونه ول بکن نیس !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گزارش بازدید از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی
    پایان
    بسیار گزارش خوب و جالبی بود ... دوست دارم این حرکت که امیر شروع کرد رو جا بندازیم . و اگه کسی جایی رفت که توش ماشین بازی بود بیاد و یه گزارش هم بده ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دستتون درد نکنه با توضیحات خوبتون
    آخه می دونید من خودم اونو تست کردم و واقعاً تاثیر کرده به نظر من 10 تا 15 درصد تاثیر داشته
    یه توصیه دیگه به این دوستمون و بقیه بچه ها :

اگه دوست دارین از این کیت های در اومده برای افزایش شتاب ماشینتون ببندین که واقعا تاثیر داشته باشه
    سری کردن 3 تا سایکلون میتونه تاثیر متوسطی داشته باشه که به خرجش نمیرسه هر دونش حدود 35 تومن اب میخوره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[QUOTE=Nomber1;1430894]

حالا که9 اینقدر اسیر بک فایر هستی :

بك فاير به چند صورت ايجاد ميشه اول بايد بدونيم هدف از ايجاد بك فاير چيست

اكثرآ تو ماشينهايي كه براي دراگ تقويت ميكنند منبع و ***** اگزوز وجود نداره و وقتي كه آرپي ام بره بالا و گاز رو ول كنيد ممكنه شعله هاي آتش مستقيمآ از سيلندر بزنه بيرون و وارد لوله مستقيم اگزوز بشه اين شعله هاي آتش براي موتور ضرر داره چون تو خود موتور هم بر ميگرده و نظم كاركرد موتور رو به هم ميريزه به اين ميگن back pressure براي جلوگيري از اين عامل ميان سيستم بك فاير نصب ميكنند البته تو بعضي از سيستمهاس جرقه زني بك فاير هم هست مثل MSD 6AL ولي به صورت جداگانه هم ميشه تهيه كرد كار كرد اين سيستم به اين صورت هست كه موقع شيفت كردن پاتون رو از روي گاز بر ميداريد و دنده رو عوض ميكنيد در اين فاصله كه شما پاتون رو از روي گاز برميداريد برق موتور قطع ميشه و موتور خواموشه و وقتي دوباره پاتون رو روي از ميگذاريد برق موتور وصل ميشه موتور روشن ميشه و آتيش از اگزوز ميزنه بيرون اين سيستم براي شتاب گيري و كار كرد موتور خوبه
    نوع دوم براي قشنگيه به اين صورت كه يك دستگا توليد جرقه قبل از منبع آخر نصب ميشه و بعد از گاز دادن در موقع خوابدين آرپي ام با فشار دادن دكمه جرقه زده ميشه و سوخت خامي كه درون اگزوز وجود داره سوخته ميشه و اتيش آبي رنگي به وجود مياره كه با خوابيدن كامل آرپي ام آتيش خواموش ميشه

به نقل از تیونینگ تاک
    پس يعنی تو اين دومی يه جورايی تو مصرف سوخت هم صرفه جويی ميشه؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

امیرجون من که دانلود کردم حدود 2 ساعت و خورده ای طول کشید . بدبختی ما با این اینترنته.

اما میتونستی اندازه عکسا رو کوچیک کنی. اخه الان خیلی بزرگن مثلا فوقش بزرگ میزاشتی 600*800میزاشتی.
    به هر حال کار جالبه. منم اگه از این به بعد عکسی چیزی داشتم میزارم.
    اگه من اونجا بودم اینا بیشتر از بقیه نظرم رو جلب میکردن.

Last edited by Farshadd; 13-08-2007 at 13:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=adameh_bahal;1432518]

پس يعنی تو اين دومی يه جورايی تو مصرف سوخت هم صرفه جويی ميشه؟
    نه نه . شاید نوع ویرایش این یه جوری باشه که همه فکر کنن این سیستم از بنزین خامی که نسوخته استفاده میکنه

ولی درصد استفاده از اون خیلی کمه . و 80 % این کار مصنوعییه یعنی هنگام فشار دکمه action بسته به نوع موتور

معمولا 2 تا سیلندر خاموش میشه و باعث بدسوزی سوخت میشه که از اون بدسوزی استفاده میکنسم برا اتیش

زدن
    /

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب دوستان . سورنا به من یه پیشنهاد دا تو یک تماس تلفنی که یه تیونینگ مختصر 405 رو بر رسی کنیم . حالا از اونجایی که 405 طرفدار زیاد داره یه بررسی کوچولو میندازیم بهش ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض یه تیون کوچولوی 405

موتور 405 استعدادش براي تيونينگ خوبه.اما بستگي به پولي داره كه ميخايي خرجش كني!!!
    در موردECU مي توني به نمايندگي سوپرچيت مراجعه كني
    فكر مي كنم 400.000تومن خرج Remap كردن ECU باشه كه اگه كار ديگه اي انجام نداده باشي حدود 5 الي 8 اسب به قدرت ماشينت اضافه كنه

اما اولين اقدام براي تيونينگ نصب هدرز و ***** و منبع خوبه(بهبود سيستم مكش و اگزوز)

هدرز خوب(تقريبا" عالي) Super Sprint رو پيشنهاد مي كنم كه قيمتش حدود 450.000 تومنه
    منبع هم Remus خوبه كه فكر مي كنم 150.000 تومن باشه
    ***** هم مارك هاي زيادي هست كه همشون خوبن.JR خوبه با قيمت حدود 80.000 تومن و K&N به قيمت حدود 150.000 تومن

حركت خوب و مثبت بعدي تعويض شمع هاي ماشينه كه من متاسفانه اطلاعاتم در اين زمينه كمه ولی یکی از بچه ها شمع هاي Split Fire روي 206 بصب كردن و خيلي راضي هستن(قيمت يه دست كاملش 70.000 تومنه)

تا اينجا حدود 20 اسب قدرت ماشينت زياد شده(گفتم حدود)

خوب بچه ها هر کی طلبست که تیپ 5 و ای ال ایکس و اینا رو سوکس کنه این کارو انجام بده !!!

داره خودمونی میشه 405BAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    United Kingdom-India-Iran

پيش فرض

بابا این جا چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!

روزی 2 صفحه نرین نمیشه دیگه ؟؟؟ فکر ما رو هم کنین تا 3 روز نیستیم باید یه دفعه 9 صفحه رو بخونیم

دم دوستان گرم .. سهیل جان خیلی نامبر وانی . راستی در مورد تیونیگ پژو خیلی حال کردم ...

ولی پولم نمیرسه که 1 تومن بدم برا این کار بدم شما بگو تا زیر 600 از کدوم ها استفاده کنم ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا این جا چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!

روزی 2 صفحه نرین نمیشه دیگه ؟؟؟ فکر ما رو هم کنین تا 3 روز نیستیم باید یه دفعه 9 صفحه رو بخونیم

دم دوستان گرم .. سهیل جان خیلی نامبر وانی . راستی در مورد تیونیگ پژو خیلی حال کردم ...

ولی پولم نمیرسه که 1 تومن بدم برا این کار بدم شما بگو تا زیر 600 از کدوم ها استفاده کنم ؟؟
    سورنا جان . شما remap کردن ecu رو انجام نده ...

همون مراحل تیونینگ سیستم تخلیه و مکش + شمع ها رو عوض کنی کارت خیلی توپ را میفته .

و از یه سوخت خوب در کنارش استفاده کن

فقط اونوقت ترمز هات رو هم یک حالی بهش بده ها که نری تو باقالی ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •