اتفاقا خسته کننده نیست! داستان بخش مهم این بازی رو تشکیل میده که دونستن اون گیمر رو به بازی ترغیب میکنه.
پایان مبهم و ناگهانی بازی فقط کمی توی ذوق میزنه و گرنه مشکل دیگه ای وجود نداره. تکنیک های مبارزه هم به انداره کافی زیاده و تکراری نیست.
اتفاقا خسته کننده نیست! داستان بخش مهم این بازی رو تشکیل میده که دونستن اون گیمر رو به بازی ترغیب میکنه.
پایان مبهم و ناگهانی بازی فقط کمی توی ذوق میزنه و گرنه مشکل دیگه ای وجود نداره. تکنیک های مبارزه هم به انداره کافی زیاده و تکراری نیست.
من منظورم داستان نبود . این بود که ماموریت ها تکراری بودن .
مثل جیب زدن . کشتن مرد سخنرانه . رسیدن به هدفها در یه
زمان خاص . وارد شدن به شهر ها همه به یک سبک . نجات دادن
یک زن یا مرد از دست سربازا .گوش دادن به حرف دو نفر. اینا همه
در سه تا شهر اتفاق میفته. ایا به نظر شما اینا تکراری شدن نیست.
Last edited by Turok-71; 23-09-2008 at 14:50.
توجه کنید این اولین بازی اکشن ماجرایی با مضمون تاریخیه که به صورت Open world توسط UBI ساخته شده... پس جای خسته نباشید و تشکر به سازندگان داره با اینکه ماموریتها کمی تکراری میشه.
راستی این بازی کد تقلب یا نسوز کننده نداره؟
نسخه ی بعدی هم برای این بازی می خاد بیاد ؟
حتما داره اما درخواست كد ، ترينر و.. فقط اينجا
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز هيچ اطلاعاتي در دست نيست
آقا ببخشید این سوال رو می کنم.به نظرتون با این سیستم من برم بخرم بازی رو یا نه
cpu 3
ram 1gig
nvidia 8400gs
من که این بازی رو ندارم ولی اگه ویندوزت xp باشه میشه. در مورد کارت گرافیک هم این جور که تو پست اول همین تایپیک نوشته شده قاعدتا گرافیک شما بازی رو ساپورت می کنه .
حالا دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن یا بازی رو انجام دادن شاید بهتر راهنماییت کنن.
من بازی رو با کارت گرافیکgt 8500 و رم گرافیک 512و رم 1GB بازی کردم
با کیفیت عالی . اره شماهم می تونی با این سیستم با کیفیت
خوب بازی رو انجام بدی.
Last edited by Turok-71; 23-09-2008 at 21:54.
دوست عزيز به نظر من گرافيكتو عوض كن چون اينجوري از هيچ بازيي لذت نميبري..........من خودم geforce 8500 gt دارم ولي اصلا هزش راضي نيستم ...........شما ميتوني با 180 تومن يهگرافيك خيلي خوب بخري.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)