همشون به هم ميخورند
منتها بعضي كيسها كوچيك هستند(ميني) كه بايد مادبرد ميني واسشون بگيري
همشون به هم ميخورند
منتها بعضي كيسها كوچيك هستند(ميني) كه بايد مادبرد ميني واسشون بگيري
مادربورد ('giga or asus) باقيمت زير 250 براي اين سي پي يو ها چي پيشنهاد مي كنيد؟و لطفا قيمت ها شونم بگيد.
1-intel q6600 2400 core2 quad 8mb b1066 box
2-amd phenom 9750 2400 core 2 quad 4mb
ممنون از جوابتون آقای میکرو
من چند صفحه پیش راجب مادبرد در حدود 70 تومن ازتون سوال کرده بودم
که شما و یکی دیگه از دوستان MSI p31 neo&FAXCONN p31a-s رو معرفی کرده بودید که متاسفانه هیشکودوم توی بازار شیراز پیدا نمیشه
میگن گیگابایتشو دارم 78 تومنه
چی کار کنم؟
دیگه چه برندهایی هستند؟
سلام به شا دوستان.
لطفا در مورد مینهای msi K9n Neo V2 کمی اطلاعات من بدین.منظور کلاس چیپست و توانایی پشتیبانی از Am2+ هست..تا 90 ویا 100 مین چی پیشنهاد میکنین.با توجه به اینکه فعلا تا جایی که من میدونم قیمت msi K9n Neo V2 در حدود 70 هست.در ضمن برای پروسسورX2 4600 در نظر گرفتم..البته شاید اونرو هم تا سقف 90 تومن بالا بردم..
لطفا نظرتونرو بفرمایید..![]()
سلام
بین Abit IP 35 E,Biostar TP35D2-A7 SE,Asus P5B کدوم بهتره؟(اورکلاک بهتر برای گیم) حداکثر 105 تومن می تونم خرج کنم و قطعاتم اینه:
inel core 2 duo e7200
geforce 9600 gso
2g 2*1g dual channel ram
مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با داشتن قابلیت های همچون ، پشتیبانی کامل از تمام پردازنده های فنوم و اتلون + HyperTransport 3.0 + Native DDR2 1066 + PCIe 2.0 و از همه مهمتر استفاده از چیپست نسبتآ قدرتمند AMD 770 در پل شمالی و قیمت مناسب بین 95 تا 100 هزار تومان ، یکی از بهترین انتخاب ها تو این رنج قیمت هست .
GIGABYTE P31_DS3L خیلی مادربرد خوبیه . خازن جامد هم هست . فک کنم حدود 80 تومن باشه
P31_S3G هم هست ولی خازن جامد نیست . این حدود 74 تومنه. یکی از اینارو بیگر
ASUS - M3A78-EHاگه بتوني اينو بخري كه خيلي عاليه حدود 125 تومان هستشچيپستش 780 هست كه از چيپ قبلي كه 770 بود قويتر شده
ببخشید که این همه سوال می کنم
آخه چیزایی که شما میگید توی بازار نیست و چیزهایی که توی بازاره میگید خوب نیست!!!
نظرتون راجبه Msi P31 Neo-f چیه؟
شما يه سر برو بازار ببين مادبرد با چيپ P35 چي هست تو بازار چيپ P35 بهتر از P31 هست و اختلاف قيمت چنداني هم با اون نداره
بعد اگه چند مورد بود بيا اينجا تا ببيني كدومشون بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)