تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 249 از 358 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

مطابلش جالب بود.ولی یه چیزاییش توجیه علمی نداشت!(حد اقل واسه من).مثلا در مورد ستاره طارق من اصلا نفهمیدم.بالاخره در زمان حضرت علی یکی ستاره بین زمین و خورشید قرار گرفته یا ستاره نوترونی یا ستاره دنباله دار!اینا خیلی با هم فرق دارن!دنباله دار که اصلا ستاره نیست.ستاره نوترونی هم که دوتا ستاره هستند که خاموش شدن و با سرعت خیلی زیادی به دور هم می چرخند.اصلا اسمش واسه این نوترونیه که بعد از خاموش شدن و فر رفتن در خودش جاذبه اش انقدر زیاد شده که هسته تمام اتمهای اون(هیدرو÷ن و...)شکل متفاوتی دارن.یعنی الکترون به داخل هسته رفته و هسته و الکترون کلا در هم پیچیده اند.بارشون هم که خنثی می شه و در واقع می شه نوترون.بعد اگه یک ستاره واقعی(نه دنباله دار که یه جرم سماویه)همینجوری بیاد بین خورشید و زمین مطمئنا جرمش کل منظومه رو به هم می ریزه.چه طور می شه تصور کرد یک ستاره(همون u313) یهو بیاد تو منظومه شمسی بعد فقط خورشید و زمین ثابت بشن!تازه این eris یه سیاره است که تو سیستم خورشیدی بیرونی قرار داره(نه تا سیاره دیگه در inner solar system قرار دارن) و فاصله اش هم تا خورشید خیلی زیاده.حالا چه جوری میاد داخل قرار می گیره من نفهمیدم!اونم واسه خودش یه مداری داره.astroid که نیست تو فضا سرگردون باشه.زمان حضرت علی هم احتمالا یه یز دیگه ای بوده.بعد تو قران می گه النجم الثاقب.یعنی ستاره.eris سیاره است.اصلا ستاره نوترونی نیست که صدای قلب بده!این همه رو با هم قاطی کرده!خیلی هم پر جرم نیست که رو زمین اثر داشته باشه.اصلا خارج از مدار این نه ساره است.تاثیر گرانشیش فقط رو پلوتو ه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    کد:
    Last edited by amin666; 17-01-2011 at 13:06.

2. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مطابلش جالب بود.ولی یه چیزاییش توجیه علمی نداشت!(حد اقل واسه من).مثلا در مورد ستاره طارق من اصلا نفهمیدم.بالاخره در زمان حضرت علی یکی ستاره بین زمین و خورشید قرار گرفته یا ستاره نوترونی یا ستاره دنباله دار!اینا خیلی با هم فرق دارن!دنباله دار که اصلا ستاره نیست.ستاره نوترونی هم که دوتا ستاره هستند که خاموش شدن و با سرعت خیلی زیادی به دور هم می چرخند.اصلا اسمش واسه این نوترونیه که بعد از خاموش شدن و فر رفتن در خودش جاذبه اش انقدر زیاد شده که هسته تمام اتمهای اون(هیدرو÷ن و...)شکل متفاوتی دارن.یعنی الکترون به داخل هسته رفته و هسته و الکترون کلا در هم پیچیده اند.بارشون هم که خنثی می شه و در واقع می شه نوترون.بعد اگه یک ستاره واقعی(نه دنباله دار که یه جرم سماویه)همینجوری بیاد بین خورشید و زمین مطمئنا جرمش کل منظومه رو به هم می ریزه.چه طور می شه تصور کرد یک ستاره(همون u313) یهو بیاد تو منظومه شمسی بعد فقط خورشید و زمین ثابت بشن!تازه این eris یه سیاره است که تو سیستم خورشیدی بیرونی قرار داره(نه تا سیاره دیگه در inner solar system قرار دارن) و فاصله اش هم تا خورشید خیلی زیاده.حالا چه جوری میاد داخل قرار می گیره من نفهمیدم!اونم واسه خودش یه مداری داره.astroid که نیست تو فضا سرگردون باشه.زمان حضرت علی هم احتمالا یه یز دیگه ای بوده.بعد تو قران می گه النجم الثاقب.یعنی ستاره.eris سیاره است.اصلا ستاره نوترونی نیست که صدای قلب بده!این همه رو با هم قاطی کرده!خیلی هم پر جرم نیست که رو زمین اثر داشته باشه.اصلا خارج از مدار این نه ساره است.تاثیر گرانشیش فقط رو پلوتو ه.
    کد:
    )
    کد:
    درسته دوست عزيز...بعضي مطالب اين وبلاگ خيلي توهمي و غيرعلميه. ولي در كل بد نيست كه يه نگاهي بهش بشه.

4. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

در بررسی های ما از اون شی، نتیجه این شد که نفهمیدیم چیه و بیشتر از پیش گیج شدیم.
    فقط نتایج کوچکی بدست اومد.
    اون شی ستاره و سیاره نیست. ماهواره هم نیست.
    هواپیمای جاسوسی و بالون هواشناسی هم نمیتونه باشه.
    از زمین بلند میشه به احتمال زیاد.
    اوایل فکر میکردم ساعت طلوعش منظم ه ولی الان منظم نیست.

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام ، به نظرتون واقعا این موجودات وجود دارن ؟ در ضمن من بعضی موقع ها که برق میره میرم بیرون قدم میزنم اون موقع که هوا که تاریک هست ( شب بود ) داشتم ستاره ها رو نگاه میکردم که یکدفعه یکیش یواش شروع به حرکت کرد تا شمال تعقیبش کردم اما چشمم زیاد دووم نیاورد و غیب شد !!! اون میتونی چی باشه ؟

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

سلام ، به نظرتون واقعا این موجودات وجود دارن ؟ در ضمن من بعضی موقع ها که برق میره میرم بیرون قدم میزنم اون موقع که هوا که تاریک هست ( شب بود ) داشتم ستاره ها رو نگاه میکردم که یکدفعه یکیش یواش شروع به حرکت کرد تا شمال تعقیبش کردم اما چشمم زیاد دووم نیاورد و غیب شد !!! اون میتونی چی باشه ؟
    ربطی به قطع برق نداشته! من خودم چند بار دیدم! یه ستاره که ثابته یهو شروع به حرکت کرد. توی همون امتداد حرکتش چند لحظه پیدا بود و چند لحظه پنهان!! یعنی به طورت خط چین به تقریبن! توی یه شب یادمه دو سه‏تا شون رو دیدم! همشون بعد از یه سری حرکت دوباره یه‏جا می‏ایستادن!! حتی دوتاشون کنارهم ثابت موندن!!
    نمیدونم اون‏ها چی بودن!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من میخوام بدونم اونا چی هستن آره ربطی به برق رفتن نداره ، اما وقتی برق بره آسمان درخشان تر میشه !!! من فکر کنم بیشتر از 20 تا ، تا الان دیدم اما نمیدونم اونا چی هستن !؟ که یکدفعه شروع به حرکت میکنن !!! بعد میرن تا قطب !!! چشام نمیتونه زیاد خوب ببینه اون موقع !!! ممکنه موجودات فضایی باشه ؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یک ستاره ثابت که ناگهان شروع به حرکت میکنه و بعد از مدتی کم نور میشه و ناپدید میشه.

این جرمی که مهران گرامی و حاج عمو گرامی اشاره کردن به بالاترین احتمال ماهواره است. من دروه نوجوانی زمانی که آسمان رو نمیشناختم بار ها دیدمش.
    ماهواره به شکل یک ستاره دیده میشه که با سرعت کمی ( در حد یک نیم درجه در ثانیه) در آسمان حرکت میکنه و کم کم کم نور میشه و ناپدید میشه.
    اما نکته ای که دوستان میگن یک ستاره ثابت بوده و بعد حرکت کرده. احتمالا به دلیل نا آشنایی با ستارگان این خطا اتفاق میوفته. کسی که صر فلکی رو نمیشناسه خیلی راحت ممکنه ستاره ها رو با هم اشتباه بگیره یا تصور کنه یک ستاره ثابت به حرکت در اومده.
    البته این احتمال بود. تا در کنار عزیزانی که این جرم رو میبینن نباشم نمیتونم قطعا نظر بدم.

ممکنه موجودات فضایی باشه ؟
    چرا هر وقت چیزی در آسمان میبینیم که نمیدونیم چیه میگیم فضایی ها بودن ؟

11. 8 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

نوعی از ماهواره های جاسوسی نسل اخیر برخلاف انواع پیشینشون که در ارتفاع پایین قرار میگرفتند(Low Orbit حد اکثر تا 600 کیلومتر) ; همانند ماهواره های مخابراتی در مدار ژئو سینکرون جای دارند(نزدیک 36000 کیلومتر) و قادرند با فرمان ایستگاه زمینی تغییر موضع بدهند.
    نوری هم که از اون ها به ما میرسه بازتاب نور خورشید هست(چند ساعت بعد از غروب آفتاب و چند ساعت قبل از طلوع آفتاب).

13. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یک ستاره ثابت که ناگهان شروع به حرکت میکنه و بعد از مدتی کم نور میشه و ناپدید میشه.

این جرمی که مهران گرامی و حاج عمو گرامی اشاره کردن به بالاترین احتمال ماهواره است. من دروه نوجوانی زمانی که آسمان رو نمیشناختم بار ها دیدمش.
    ماهواره به شکل یک ستاره دیده میشه که با سرعت کمی ( در حد یک نیم درجه در ثانیه) در آسمان حرکت میکنه و کم کم کم نور میشه و ناپدید میشه.
    اما نکته ای که دوستان میگن یک ستاره ثابت بوده و بعد حرکت کرده. احتمالا به دلیل نا آشنایی با ستارگان این خطا اتفاق میوفته. کسی که صر فلکی رو نمیشناسه خیلی راحت ممکنه ستاره ها رو با هم اشتباه بگیره یا تصور کنه یک ستاره ثابت به حرکت در اومده.
    البته این احتمال بود. تا در کنار عزیزانی که این جرم رو میبینن نباشم نمیتونم قطعا نظر بدم.

بابک جان سلام ، اگه ماهواره باشه ، ماله ایران که نیست ؟ مگه نه ؟ ممکنه مال دیگر کشور ها باشه ؟ یعنی مثلا مال آمریکا باشه و داره مثل آب خوردن جاسوسی میکنه ... این به نفع ماست یا به ضرر ما ؟

من صد در صد موافقم که فضایی ها وجود دارن ، آخه اینو همه میگفتن که موجودات فضایی هستش
    اما بزرگتر ها میگن یه ستاره معمولیه که من از همین عقاید بدم میاد سریع از یه موضوع خیلی بزرگ میگذرن !!!

با تلسکوپ میشه اونو از نزدیک دید ؟ الان ارزان ترین تلسکوپ چیه که بشه اونجور جرم رو از نزدیک تر دید ؟

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا یعنی شما حرف قرآن را قبول ندارید. قرآن این موضوع را تعیید کرده.
    اگر خواستید آیه اش را هم می گویم.
    یک خورده هم فکر کنید. مگر می شود ما در این هستی بی پایان تنها موجودات هوشمندی باشیم که خداوند آفریده!!!
    سلام دوستان
    من این تاپیک رو تازه دیدم دوست من شما این آیه رو بیارتا جایی که من تو قران خوندم خدا از جن وانس گفته
    بعدش آیا اصلا با عقل جور درمیادموجوداتی فوق العاده هوشمند وجود داشته باشند که بتونن با این ابزار پرندشون از میلیون هاسال نوری اونورتر به زمین امده باشن بدون هیچ چشمداشتی به زمین ؟ اگر این طور باشه که از هزاران سال پیش تو زمین رویت شدن پس چرا تو کتابها ازشون چیزی گفته نشده

به نظرمن این موجودات نژادی از خودمون هستن البته با هوشی فراتر از دیگر نزاد ها
    من وجود نزادی از انسانها با هوشی فراتر از دیگران که در گوشه ای از این جان زندکی میکنن رو بیشتر باور دارم
    تا موجودات فرا زمینیرو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •