,.............................تئوری و مبانی جادو
سرفصلاشو نگاه کن خیلی جالبه
درباره ی همه چی هست
جادوی سیاه
Esp
Pk
همچین چیزی چطور منتشر شده؟؟؟ناشر:شهر مجازی پارسیان
,.............................تئوری و مبانی جادو
سرفصلاشو نگاه کن خیلی جالبه
درباره ی همه چی هست
جادوی سیاه
Esp
Pk
همچین چیزی چطور منتشر شده؟؟؟ناشر:شهر مجازی پارسیان
چرا اینجا اینطوری شده؟؟؟؟
موضوعی برای ببحثث نیست؟؟؟
کسی چیز جدیدی تجربه نکرده؟؟؟؟
واقعا همه رفتن؟؟؟؟؟؟
خودت چی؟؟؟
حتما خیلی تجارب اینا بدست آووردی!
به مرحله برون فکنی داری نزدیک می شی نه؟
از اون حس شیشمت نمی خوای بگی؟ من اون دفه چیز زیادی نفهمیدم! یعنی زیاد همچی گویا نبود . چی شد اینجوری شد؟؟؟
ما رو به فیض برسون!!!
برو از ناشرش بپرس حتما به جواب میرسی
کمی تا قسمتی بله
فعلا چیزایی یاد گرفتم که شاید بتونه زندگی مو عوض کنه اما قراره حرفی ازش نزنم
برون فکنی هم که دیگه کاری نداره دیشب اگه نمیترسیدم به طور کاملا ارادی تو حالت نشسته رفته بودم
حس ششم هم فکر میکردم اتفاقی باشه اما همینطوریی داره حدسام درست در میاد اما خوب نمیشه گفت کاملا
در ضمن یه چیزایی فهمیدم اونم اینه که بهتره بیشترر از اینکه بگم عمل کنم فعلا رفتم تو کار عمل![]()
من داره اطمینانم بیشتر میشه که بیداری یه جور خوابه !! یه خوابی که بدلیل پیوستگی و تبعیت از قوانین خیلی سخت میشه باور کرد که خوابه خوبیش هم به همینه ولی اگه کسی فهمید که این یه خوابه و همه چیز یه سرابه!! اونوقت پی به واقعیت برده
در این مورد یکی فکر میکنه اینطور هست یکی کمی باور داره یکی با شک ! ولی تعداد انگشت شماری یقین دارن که بیداری یه جور خوابه
یه عده هم اصلا فکرشم نمیکنن و میگن هر چی هست همینه و ما کاملا بیداریم!! و غرق مادیاتن
سلام
من خودم هم دقیق نمی دونم چکار می کنه ولی از دو حالت خارج نیست یا برون فکنی یا طی العرض
اگه جسمش رو می تونه ببره که طی العرض هست
خدایی نکرده از گروه جنیان که نیست؟! چون اکثرا جنها هستن که طی العرض میکنن البته ادم ها هم می تونن ولی انجامش خیلی خیلی سخته
اون هم طی الارض کرده و هم برون فکنی ( البته یه چیز دیگه هم بش میگن ) ، فقط هم همین دو تا کارو نکرده...
انجام طی الارض سخت نیست ... کسی که کارش درست باشه خدا ممکنه قدرت طی الارض رو هم بش بده
سلام دوستان
من بعد از دیدن یک خواب که با پسر خالم به طور همزمان دیده بودیم تمام چیزام تغییر کرد
مثلآ رنگ آبی رو دوست داشتم ولی به مشکی تغییر کرد و...
قبلآ (البته بعد از دیدن اون خواب) تونستم با تمرکز یک خودکار رو جابه جا کنم که بعدش سردرد شدیدی بهم دست داد به طوری که فکر میکردم سرم رو از دوطرف چپ و راست فشار میدن.
بعدش هم هر چی خواب میدیدم به واقعیت میپیوست یعنی هر جا میرفتم و یا هر اتفاقی که می افتاد برام تازگی نداشت(انگار میدونستم)
اما الان دیگه اون خوابها رو نمیبینم و نمیتونم چیزی رو تکون بدم با تمرکز اما یه خوابهایی میبینم که انگار واقعی هستن و حس دارم توی خواب
میخواستم بدونم دلیل اینکه دیگه اون کارها رو نمیتونم بکنم چیه
دوستان من اصلآ به جادو اعتقاد ندارم ولی به متافیزیک چرا
در ضمن جادو از نظر من همون قدرت تمرکز هست
اگه جواب بدید ممنون میشم
اگه هم سوالی در این مورد بود بگید.جواب میدم
سلام
از دوستانی که برون فکنی انجام میدن سوالی داشتم .
ایا با برونفکنی میشه در بعد زمان حرکت کرد ؟منظورم اینه که وقایع ساعت بعد یا روزهای بعد را مشاهده کرد؟
در برونفکنی که بصورت ارادی انجام میشه ایا بعد از اینکه برونفکنی صورت گرفت میشه به هر مکانی که اراده کنی رفت یا نه؟
با تشکر.
بله میشهایا با برونفکنی میشه در بعد زمان حرکت کرد ؟منظورم اینه که وقایع ساعت بعد یا روزهای بعد را مشاهده کرد؟
در برونفکنی که بصورت ارادی انجام میشه ایا بعد از اینکه برونفکنی صورت گرفت میشه به هر مکانی که اراده کنی رفت یا نه؟
ولی اول باید استاد بشی بعد
باید به اون مرحله برسی تا بتونی توی بعد زمان و مکان جابجا بشی( البته به صورت اختیاری )
نمیشه با اطمینان جادو رو رد کرد چون غیر از ما موجودات دیگه ای هم توی بعدهای دیگه هستن که قدرت خیلی کارها رو دارن و با تسلط بر اونها میشه خیلی کارها انجام داد چه خوب چه بدوستان من اصلآ به جادو اعتقاد ندارم ولی به متافیزیک چرا
در ضمن جادو از نظر من همون قدرت تمرکز هست
منم یه مدت اینجوری بودمهر چی خواب میدیدم به واقعیت میپیوست یعنی هر جا میرفتم و یا هر اتفاقی که می افتاد برام تازگی نداشت(انگار میدونستم
احتمال خیلی زیاد به خاطر این بوده که شما شبها برون فکنی می کردید و با زمان اینده سفر می کردید و موقع برگشت مقداری از خاطرات سفر یادتون می مونده این باعث میشه خاطراتی که از اینده با خودتون اوردید موقع به واقعیت تبدیل شدن براتون خیلی اشنا به نظر برسه
دوستان حتما کتاب خوداموز پرواز روح در 30 روز و با شما تا ابدیت رو برای انجام برون فکنی مطالعه کنید نکات جالبی داره و حتی چیزایی که توی کتاب های دیگه اسمی ازشون نیامده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)