تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 312 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

تئوری و مبانی جادو
    سرفصلاشو نگاه کن خیلی جالبه
    درباره ی همه چی هست
    جادوی سیاه
    Esp
    Pk
    ,.............................
    ناشر:شهر مجازی پارسیان
    همچین چیزی چطور منتشر شده؟؟؟

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا اینجا اینطوری شده؟؟؟؟
    موضوعی برای ببحثث نیست؟؟؟
    کسی چیز جدیدی تجربه نکرده؟؟؟؟
    واقعا همه رفتن؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

خودت چی؟؟؟
    حتما خیلی تجارب اینا بدست آووردی!
    به مرحله برون فکنی داری نزدیک می شی نه؟
    از اون حس شیشمت نمی خوای بگی؟ من اون دفه چیز زیادی نفهمیدم! یعنی زیاد همچی گویا نبود . چی شد اینجوری شد؟؟؟
    ما رو به فیض برسون!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

,.............................

همچین چیزی چطور منتشر شده؟؟؟
    برو از ناشرش بپرس حتما به جواب میرسی

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خودت چی؟؟؟
    حتما خیلی تجارب اینا بدست آووردی!
    به مرحله برون فکنی داری نزدیک می شی نه؟
    از اون حس شیشمت نمی خوای بگی؟ من اون دفه چیز زیادی نفهمیدم! یعنی زیاد همچی گویا نبود . چی شد اینجوری شد؟؟؟
    ما رو به فیض برسون!!!
    کمی تا قسمتی بله
    فعلا چیزایی یاد گرفتم که شاید بتونه زندگی مو عوض کنه اما قراره حرفی ازش نزنم
    برون فکنی هم که دیگه کاری نداره دیشب اگه نمیترسیدم به طور کاملا ارادی تو حالت نشسته رفته بودم
    حس ششم هم فکر میکردم اتفاقی باشه اما همینطوریی داره حدسام درست در میاد اما خوب نمیشه گفت کاملا
    در ضمن یه چیزایی فهمیدم اونم اینه که بهتره بیشترر از اینکه بگم عمل کنم فعلا رفتم تو کار عمل

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من داره اطمینانم بیشتر میشه که بیداری یه جور خوابه !! یه خوابی که بدلیل پیوستگی و تبعیت از قوانین خیلی سخت میشه باور کرد که خوابه خوبیش هم به همینه ولی اگه کسی فهمید که این یه خوابه و همه چیز یه سرابه!! اونوقت پی به واقعیت برده

در این مورد یکی فکر میکنه اینطور هست یکی کمی باور داره یکی با شک ! ولی تعداد انگشت شماری یقین دارن که بیداری یه جور خوابه
    یه عده هم اصلا فکرشم نمیکنن و میگن هر چی هست همینه و ما کاملا بیداریم!! و غرق مادیاتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من خودم هم دقیق نمی دونم چکار می کنه ولی از دو حالت خارج نیست یا برون فکنی یا طی العرض
    اگه جسمش رو می تونه ببره که طی العرض هست
    خدایی نکرده از گروه جنیان که نیست؟! چون اکثرا جنها هستن که طی العرض میکنن البته ادم ها هم می تونن ولی انجامش خیلی خیلی سخته

اون هم طی الارض کرده و هم برون فکنی ( البته یه چیز دیگه هم بش میگن ) ، فقط هم همین دو تا کارو نکرده...

انجام طی الارض سخت نیست ... کسی که کارش درست باشه خدا ممکنه قدرت طی الارض رو هم بش بده

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از دیدن یک خواب که با پسر خالم به طور همزمان دیده بودیم تمام چیزام تغییر کرد
    مثلآ رنگ آبی رو دوست داشتم ولی به مشکی تغییر کرد و...
    قبلآ (البته بعد از دیدن اون خواب) تونستم با تمرکز یک خودکار رو جابه جا کنم که بعدش سردرد شدیدی بهم دست داد به طوری که فکر میکردم سرم رو از دوطرف چپ و راست فشار میدن.
    بعدش هم هر چی خواب میدیدم به واقعیت میپیوست یعنی هر جا میرفتم و یا هر اتفاقی که می افتاد برام تازگی نداشت(انگار میدونستم)
    اما الان دیگه اون خوابها رو نمیبینم و نمیتونم چیزی رو تکون بدم با تمرکز اما یه خوابهایی میبینم که انگار واقعی هستن و حس دارم توی خواب
    میخواستم بدونم دلیل اینکه دیگه اون کارها رو نمیتونم بکنم چیه
    دوستان من اصلآ به جادو اعتقاد ندارم ولی به متافیزیک چرا
    در ضمن جادو از نظر من همون قدرت تمرکز هست
    اگه جواب بدید ممنون میشم
    اگه هم سوالی در این مورد بود بگید.جواب میدم

در آغاز فعالیت nema2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

از دوستانی که برون فکنی انجام میدن سوالی داشتم .

ایا با برونفکنی میشه در بعد زمان حرکت کرد ؟منظورم اینه که وقایع ساعت بعد یا روزهای بعد را مشاهده کرد؟

در برونفکنی که بصورت ارادی انجام میشه ایا بعد از اینکه برونفکنی صورت گرفت میشه به هر مکانی که اراده کنی رفت یا نه؟

با تشکر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ایا با برونفکنی میشه در بعد زمان حرکت کرد ؟منظورم اینه که وقایع ساعت بعد یا روزهای بعد را مشاهده کرد؟

در برونفکنی که بصورت ارادی انجام میشه ایا بعد از اینکه برونفکنی صورت گرفت میشه به هر مکانی که اراده کنی رفت یا نه؟
    بله میشه
    ولی اول باید استاد بشی بعد
    باید به اون مرحله برسی تا بتونی توی بعد زمان و مکان جابجا بشی( البته به صورت اختیاری )

وستان من اصلآ به جادو اعتقاد ندارم ولی به متافیزیک چرا
    در ضمن جادو از نظر من همون قدرت تمرکز هست
    نمیشه با اطمینان جادو رو رد کرد چون غیر از ما موجودات دیگه ای هم توی بعدهای دیگه هستن که قدرت خیلی کارها رو دارن و با تسلط بر اونها میشه خیلی کارها انجام داد چه خوب چه بد

هر چی خواب میدیدم به واقعیت میپیوست یعنی هر جا میرفتم و یا هر اتفاقی که می افتاد برام تازگی نداشت(انگار میدونستم
    منم یه مدت اینجوری بودم
    احتمال خیلی زیاد به خاطر این بوده که شما شبها برون فکنی می کردید و با زمان اینده سفر می کردید و موقع برگشت مقداری از خاطرات سفر یادتون می مونده این باعث میشه خاطراتی که از اینده با خودتون اوردید موقع به واقعیت تبدیل شدن براتون خیلی اشنا به نظر برسه

دوستان حتما کتاب خوداموز پرواز روح در 30 روز و با شما تا ابدیت رو برای انجام برون فکنی مطالعه کنید نکات جالبی داره و حتی چیزایی که توی کتاب های دیگه اسمی ازشون نیامده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •