اگه مورد تایید وزارت علوم باشه ، بله میشه . . . .
اگه مورد تایید وزارت علوم باشه ، بله میشه . . . .
سلام دوستان بر طبق خبر جدید اگه کسی اسفند دفترچه رو پست کنه و سال 94 بره خدمت،خدمتش 21 ماهه؟
وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز واضح نوشته:
در نتیجه برای مشمولی غایبی که تا 22 بهمن اقدام کنن 21 ماه حساب میشه حتی اگه سال 94 اعزام بشن.جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره بخشش غیبت و اضافه خدمت سربازان نیز اظهار کرد: یک فرصت به سربازان غایب دادیم که اگر تا 22 بهمن امسال خودشان را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند علاوه بر اینکه به موجب غیبت اضافه خدمتهای سه یا شش ماهه را تحمل نخواهند کرد، به دلیل غیبتشان نیز به مرجع قضایی نیز معرفی نمیشوند و در ضمن چون تا پیش از سال 94 تکلیف سربازی خود را مشخص کردهاند طول مدت خدمتشان 21 ماه خواهد بود.
کسانی که مشمول عادی هست (بدون غیبت) و تا 22 بهمن و یا حتی پایان سال 93 ارسال کنند و در 94 اعزام بشن 24 ماه هست.
اینها همش برنامه های تشویقی برای ترقیب مشمولین غایب هست.
سلام
من اعزامم اول شهریور بود که بخاطر نتایج کنکور درخواست تمدید دادم که موافقت شد
اوایل مهر هم رفتم درخواست معافیت تحصیلی دادم که تایید شد
اما دیروز باز برام برگ سفید اومده در خونه اعزام رو زده اول ابان , حالا بنظرتون من اگر اول ابان نرم غیبت میخورم؟ اصلا کسی که معافیت تحصیلی ثبت کرده چرا باید برگ سفید واسش بیاد؟!
دوستان اگه کسی مشمول باشه و غایب بشه حساب های بانکیش رو میبندن ؟
خیر.........
بعضی وقتا پول و پارتی!!!!از توکل خیلی جلوتره....فقط بعضی وقتا مثل کلید اسرار و قطره ای عبرت!!!توکل واقعا به آدم حال میده
داداش من خودم غیبت داشتم و سه ماه سنوات بهم خورد که بخشیده شد در اواخر خدمتم و یه ماه اضافه خدمتی هم که به نا حق خورده بودم رفتم مرخصی ولی بازم اون اول وقتی می دیدم من با یه نفر دیگه هم زمان اومدیم خدمت و اون سه ماه زودتر ترخیص میشه آتیش می گرفت همه وجودم،تو خدمت باور کن یه روز هم یه روزه چه برسه به 3 ماه یا 6 ماه!
با جوونی خودت بازی نکن و تا غیبت نخوردی اقدام کن که فردا روز جز پشیمونی چیزی برای آدم نمی مونه
میدونم سنت بالاست،هزار و یک جور مشکل ممکنه داشته باشی،قبول دارم دوری از خانواده و دوستان بسیار طاقت فرساس ولی چاره چیه این قانون کشوره و باید همه تابعش باشیم!
برای من تازه خیلی شرایط بدتر بود چون وسط دانشگاه اخراج شدم و مدرکم هم معادل نکردند و با دیپلم رفتم خدمت در حالی که از خیلی لیسانس های اونجا بیشتر بارم بود و کارایی داشتم ولی به خاطر درجه مجبور بودم حرف زور بشنوم و با افراد بسیار low level سر و کار داشته باشم.هر چند آخر خدمت ارشد یگان شدم ولی بازم چیزی نبود که در سطح من باشه ولی با تمام این سختیها تحمل کردم و تموم شد
شما هم توکل به خدا کن و برو و دعا کن خدمت خوبی در انتظارت باشه و به این مسائل بچه گانه مثل غیبت و فرار حتی فکر هم نکن![]()
سلام
فکر میکنم به احتمال خیلی زیاد قبول نیست
فکر کنم قانونش اینه که حتما از طریق ازمون های سازمان سنجش یا دانشگاه ازاد قبول شده باشید.
تمام جذب دانشجوهای بغیر از روش فوق فقط مخصوص کسانی که معافیت یا کارت پایان خدمت دارن.
من خیلی دنبالش بودم ولی بجایی نرسیدم که بتونم اینجوری برم دانشگاه که معافیت تحصیای بگیرم.
موفق باشید
اقا جواب منو کسی نداد
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)