دیشب واقعا افتضاح بود ! هر یه ربع نت قطع میشد و نیم ساعت بعدش وصل میشد ! تازه با این اوضاع میخوان قیمت هارم ببرن بالا !!!
دیشب واقعا افتضاح بود ! هر یه ربع نت قطع میشد و نیم ساعت بعدش وصل میشد ! تازه با این اوضاع میخوان قیمت هارم ببرن بالا !!!
سلام
برا بنده از ساعت 3 صبح تا 8 صبح قطع بود.
معلوم نیست دوباره چه بلای سر زیر ساختها دارن میارن.
یه 2 روزی هم هست سرعت شبانه من روی 140 یا 150 ست. نظر شما چیه؟
در طول روز سرعت رو 400 هست ولی شبانه...![]()
اینترنت من که چندماه هتوتو سابیده به الک .....من که میخوام از این شرکت برم بقیه دوستان رو نمیدونم
ضمنا واسه من یک گیگ دادن اما نمیدونم واسه چی؟؟؟شما دوستان هم یه نگاه بکنین ببینین انشالله برا شما هم اومده یا نه؟؟؟![]()
درود فراوان.
بچه ها من 512 پارس گرفتم.
سرعت دانلودم روی 130 هستش.کم نیست؟شنیده بودم پارس بیشتر از اینا میده.
بعد من دیشب شبکار بودم اما سیستم رو تنظیم کردم ساعت 2 تا 7 دانلود کنه.الان که برگشتم میبینم اصلاً قطعی نداشته و کامل وصل بوده اما توی این فاصله فقط 928.64MB دانلود شده.خیلی کمه که.این یعنی توی ساعات رایگان سرعتم حدود 50 بوده.
ایمان جان دان استریم مودمت چند بسته شده؟
شبانه پارس همینه/ممکنه یه شب خوب باشه یه شب بده.
هیچ شرکتی مثل مخابرات نمیشه که نامحدود و شبانش خوب باشه./البته همه شهرا اینطور نیست.
دوستان این پینگ من هست با پنیر
داستان از این قراره که من ساعت رایگان نمیخوام .فقط انلاین بازی میکنم و وقتی نزدیک ساعت رایگان میشه اینترنت به فنا میره . میخواستم بدونم نامحدود بگیرم بهتر نیست ؟ توی ساعت رایگان اینترنت به فنا نمی ره ؟ ( چون ساعت رایگان نداره میگم )
تا دیشب دان استریمم رو 1100 بود.الان چک کردم دیدم دان استریمم اومده رو 768!!!!!!!!
چرا اونوقت؟
تا دیشب دان استریمم رو 1100 بود.الان چک کردم دیدم دان استریمم اومده رو 768!!!!!!!!
چرا اونوقت؟
یعنی چی؟!
خاموش و روشن می کنی تغییر نمی کنه؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)