تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2489 از 2550 اولاول ... 1489198923892439247924852486248724882489249024912492249324992539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,881 به 24,890 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شاتل سرویس مخصوص گیم داره ولی در نظر داشته باشید که همه ISP ها دزد و گران فروشن و اینجا ایرانه!
    زیاد انتظاری نمیشه داشت
    ایرانسل و همراه اول گرچه پینگ خوبی ارائه میدن اما با وجود Invalid IP ممکنه در بازی ها آنلاین به مشکل برخورد کنید
    گول سرویس گیمینگ رو نخورین با سرویس معمولی هیچ فرقی نداره من امتحان کردم.سرویس گیمینگ شاتل پینگ 300 میداد و قشنگیش اینجاست که پشتیبانی شاتل میگفت پینگ 350 تا 450 استاندارده و هیچ ISP دیگه ای نمیتونه پینگ از این پایینتر بده و اگه شما با ISP دیگه داری پینگ میکنی و پینگ زیر 100 میگیری این ISP داره سرت کلاه میزاره و توی سروراشون گفتن هر کی پینگ گرفت مقدار پایینی رو نشون بده ....
    تو تبریز تا جایی که من خودم تست کردم فقط با ایرانسل(وایمکس) و همارا و مخابرات میشه گیم بازی کرد.
    من تو بازی Star Conflict با همارا و مخابرات اصلا نمیتونم به سرور اروپا وصل بشم ولی با سرور روسیه متوسط پینگ 150 میده مخابرات الان . و نسبتا stable هست.
    برای گیمینگ گول ISP هاس دیگه رو نخورین فقط مخابرات و ایرانسل میتونن پینگ پایین بدن . کانکشن خوب و stable وایمکس بتونین داشته باشین از مخابرات هم پینگش پایینتره...
    همچنین برای گیمینگ نرم افزار cfos speed رو هم نصب کنین و Traffic Shaping رو روی Favor Ping Time بزرارین. زیاد نه ولی یکمی تاثیر داره ...
    Last edited by Exlord27; 11-08-2016 at 11:12.

2. 2 کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

گول سرویس گیمینگ رو نخورین با سرویس معمولی هیچ فرقی نداره من امتحان کردم.سرویس گیمینگ شاتل پینگ 300 میداد و قشنگیش اینجاست که پشتیبانی شاتل میگفت پینگ 350 تا 450 استاندارده و هیچ ISP دیگه ای نمیتونه پینگ از این پایینتر بده و اگه شما با ISP دیگه داری پینگ میکنی و پینگ زیر 100 میگیری این ISP داره سرت کلاه میزاره و توی سروراشون گفتن هر کی پینگ گرفت مقدار پایینی رو نشون بده ....
    تو تبریز تا جایی که من خودم تست کردم فقط با ایرانسل(وایمکس) و همارا و مخابرات میشه گیم بازی کرد.
    من تو بازی Star Conflict با همارا و مخابرات اصلا نمیتونم به سرور اروپا وصل بشم ولی با سرور روسیه متوسط پینگ 150 میده مخابرات الان . و نسبتا stable هست.
    برای گیمینگ گول ISP هاس دیگه رو نخورین فقط مخابرات و ایرانسل میتونن پینگ پایین بدن . کانکشن خوب و stable وایمکس بتونین داشته باشین از مخابرات هم پینگش پایینتره...
    همچنین برای گیمینگ نرم افزار cfos speed رو هم نصب کنین و Traffic Shaping رو روی Favor Ping Time بزرارین. زیاد نه ولی یکمی تاثیر داره ...
    شما چرا با قاطعیت حرف میزنید؟ مگه همه وضعیت مرکز مخابراتیشون یا کابل کشیشون مثل شماست؟ استاندارد شما هستین؟
    نه دوست عزیز
    من اسیاتک دارم تو حالت نرمال 130 میگیرم سرور اروپا ...اطلاعات اشتباه نده به مردم ty

Last edited by senator2011; 11-08-2016 at 16:13.

4. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

شاتل به منم این مزخرفات رو ۳ سال پیش تحویل داد.
    منم جپابشو گذاشتم کف دستش
    مرتیکه الاغ
    ما رو خر فرض کرده بود
    دقیقا همینایی رو که نوشتی به منم گف
    گفت اونایی که زیر ۱۰۰ هستن سرت کلاه میزارن [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent by my Master Mind Z3+ with Tapatalk

6. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

مخابرات مرکز رجایی مشکل داره؟

2-3 روزه پدر من را درآورده بالاتر از 3 مگ بسته نمیشه.

حوصله زنگ زدن به پشتیبانی را ندارم چون میدونم شروع میکنه داستان های قدیمی را...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما چرا با قاطعیت حرف میزنید؟ مگه همه وضعیت مرکز مخابراتیشون یا کابل کشیشون مثل شماست؟ استاندارد شما هستین؟
    نه دوست عزیز
    من اسیاتک دارم تو حالت نرمال 130 میگیرم سرور اروپا ...اطلاعات اشتباه نده به مردم ty
    کسی حرفی از آسیاتک نزد. من راجب شاتل و درباره تجربه شخصی خودم گفتم و از چند نفر دیگه هم که شاتل داشتن پرسیدم پینگ متوسط اونا هم بالای 250 بود. شما تجربه ای راجب شاتل دارین بفرمایین دوست محترم.
    حالا خود شما اومدین آسیتک و خط خودتون رو مثال زدین برای پینگ پایین در حالی که 90% پست هایی که من راجب آسیتک دیدم گفتن که کیفیت روزانش مزخرفه و اصلا به در گیم نمیخوره و فقط به درد دانلود شبانه میخوره. حالا ما باید شما رو استاندارد در نظز بگیریم یا اون 90% رو؟؟؟ شما که خودتون اطلاعات اشتباه نمیدین به کسی ؟؟؟
    من با وایمکس ایرانسل پینگ 90 و با مخابرات متوسط 110~130 گرفتم روی همون مرکز مخابراتی و همون خطی که شاتل به زور میومد زیر 300 با سرویس گیمینگ و همین الان داشتم با 4g ایرنسل گیم بازی میکردم با متوسط پینگ 130.
    بعد جمع آوری شاتل بیشتر از 2 ماه زودتر از موعد که پولش هم پرید رفتم همارا گرفتم که اونم متوسط 130 میداد روی همون مرکز مخابراتی و همون خط

Last edited by Exlord27; 13-08-2016 at 10:04.

9. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مخابرات مرکز رجایی مشکل داره؟

2-3 روزه پدر من را درآورده بالاتر از 3 مگ بسته نمیشه.

حوصله زنگ زدن به پشتیبانی را ندارم چون میدونم شروع میکنه داستان های قدیمی را...
    مخابرات و 4g کلا چند روزیه مشکل داره برا من بعضی سایت ها رو اصلا باز نمیکنه (حتی سایت هایی که روی اینترانت هستن) و مجبور میشم با چیز پی ان باز کنم . بعضی سایت ها رو هم بعد چند بار رفرش باز میکنه . سرعتش هم که کلا اومده پایین

11. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کسی حرفی از آسیاتک نزد. من راجب شاتل و درباره تجربه شخصی خودم گفتم و از چند نفر دیگه هم که شاتل داشتن پرسیدم پینگ متوسط اونا هم بالای 250 بود. شما تجربه ای راجب شاتل دارین بفرمایین دوست محترم.
    حالا خود شما اومدین آسیتک و خط خودتون رو مثال زدین برای پینگ پایین در حالی که 90% پست هایی که من راجب آسیتک دیدم گفتن که کیفیت روزانش مزخرفه و اصلا به در گیم نمیخوره و فقط به درد دانلود شبانه میخوره. حالا ما باید شما رو استاندارد در نظز بگیریم یا اون 90% رو؟؟؟ شما که خودتون اطلاعات اشتباه نمیدین به کسی ؟؟؟
    من با وایمکس ایرانسل پینگ 90 و با مخابرات متوسط 110~130 گرفتم روی همون مرکز مخابراتی و همون خطی که شاتل به زور میومد زیر 300 با سرویس گیمینگ و همین الان داشتم با 4g ایرنسل گیم بازی میکردم با متوسط پینگ 130.
    بعد جمع آوری شاتل بیشتر از 2 ماه زودتر از موعد که پولش هم پرید رفتم همارا گرفتم که اونم متوسط 130 میداد روی همون مرکز مخابراتی و همون خط

میدونم شما تجربتون رو گفتین مشکل من با این قسمت گفته شماست که تو تبریز فقط با وایمکس مخابرات و همارا میشه بازی کرد
    درسته که اینهایی که گفتین پینگ مناسبی دارن در حال حاضر اما اسیاتک هم وضعیتش نسبت به قبل بهتر شده اگر هم مشکلی بوده برای بقیه شرکتها هم بوده
    من مخابرات هم دارم با سرور اروپا پینگ 90 ~ 100 میگیرم ضمنا کی گفته کیفیت روزانه اسیاتک خوب نیست اتفاقا برعکس روزا کیفیتش بهتره
    نه فقط تبریز همه جا اگر کسی بخواد یه نت درست و با کیفیت پیدا کنه باید تو منطقه خودش اینکارو بکنه چون نمیشه گفت چون من مخابراتم نتش خوبه حتما همسایه منم نت خوبی داره نه نمیشه گفت و بالعکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چرا اینترانت نامحدود 512 مخابرات گرون تره از اینترنت 512 نامحدوده شونه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

وضعيت رايتل تو تبريز چه جوريه؟از لحاظ آنتن دهي و اينترنت.4g شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وضعيت رايتل تو تبريز چه جوريه؟از لحاظ آنتن دهي و اينترنت.4g شده؟
    فورجی نداره..از لحاظ سرعت هم تعریفی نداره..فقط بعضی جاهای اندک خوبه! ولی به هیچ عنوان نمیتونه در مقابل ایرانسل حرفی برا گفتن داشته باشه..همراه اول هم از رایتل بهتره تو تبریز

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •