تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2489 از 3195 اولاول ... 148919892389243924792485248624872488248924902491249224932499253925892989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,881 به 24,890 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

قابلیت بشتر رو که چرت و پرت گفته !
    هر کنسولی قابلیت های خاص خودش رو داره .
    ولی از نظر قیمت و تنوع و کیفیت بازی های انحصاری و از همه مهم تر بازی کپی ، Ps3 ای که زمانی اصلا کپی خور نمیشد انتخاب بهتری هستش تا 360 .
    پس بیخیل kinect بشم ( چون من xbox را به خاطره kinect که بهتره move هست میخوام ) و برم یه ps3 بخرم و راحت شم .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پس بیخیل kinect بشم ( چون من xbox را به خاطره kinect که بهتره move هست میخوام ) و برم یه ps3 بخرم و راحت شم .
    نظر من رو میخوای ، کینکت خیلی زود دلت رو میزنه .
    کافیه با EyeToy بازی کرده باشی ، حالا یک مقداری فضایی ترش کن !
    ولی PsMove با اینکه شکل بستنی قیفی هستش و از روی Motion ویی اسکی رفته ولی بازی باهاش خسته کننده و یکنواخت نمیشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آخه از این اسلیم بیشتر خوشم میاد , وقتی اسلیم رو از کارتون بیرون آوردم کجاش رو باید نگاه کنم که باید نوشته باشه 9504 یا 0225؟؟ یه راهنمایی تصویری اگه بزارین ممنون میشم . راستی این مدل اسلیم 4 گیگ هارد میخوره که بعدا براش بگیرم بزارم روش؟ با تشکر
    نحوه شناسایی درایوهای XBOX360 slim

مرحله ی 1

روش اول
    مجموعه ی اول، دو حالت بررسی دارد و هر دو از طریق شماره سریال های درج شده برروی جعبه ی مقوایی کنسول است که میتوان درایو را تشخیص داد (البته اگر یقین دارید جعبه، متعلق به همان کنسول است موارد زیر را چک کنید).

در تصویر بالا دو محل به رنگ قرمز مشخص شده

روش تشخیص از شماره LOT NO
    * آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
    * آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
    * آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
    * آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد

روش تشخیص از شماره SN
    کد چهارم که از سمت راست در تصویر بالا مشخص شده، ملاک این روش بررسی میباشد.

* شماره 2 دارای درایوهای 9504 میباشد
    * شماره 3 دارای درایوهای 0225 میباشد
    * شمارهای 4 و یا 0، دارای درایوهای Hitachi 0500 میباشد
    نکته: درایوهای Hitachi 0500 ای که در اسلیم ها مشاهده شده است، دارای LOT NO های 1052X, 1048X, 1047X, 1045X, 1044X, 1028X میباشند.
    یک روش دیگه هم هست بالای درایو دستگاه رو بدون اینکه بازش کنی کنسول رو با چراغ قوه یا ... یه نگاه بنداز یه دایره شبرنگی هست اگه رنگش زرد بود 0225 و اگه نارنجی بود 9504 هستش.

4. 2 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام . ببخشید من یه بار این سوالا پرسیدم اما دوباره میگم : من 600 هزار تومن پول دارم و تا امروز نظرم رو ایکس باکس بود اما دیدم خیلی گرونه و ه ک هم نشده ( slim ) . از فروشنده پرسیدم شما بیشنهادتون بین xbox و ps3 کدومه ؟ گفت : ps3 چون یه سری قابلیتهای بیشتری داره و کلی ازش تعریف کرد !!! من فکر کردم که ps3 هم قیمتش خوبه هم به نظر بیشتریا از xbox بهتره . پس برم اینا بگیرم . اگه میشه یه راهنمایی کنید که من با این پول کدوما بخرم . از عید تا حالا دارم تحقیق میکنم و هنوز به هیچ نیجه ای نرسیدم . توروخدا کمک کنین و همه تون نظر بدید .
    منم می خواستم ps3 بگیرم هر مغازه ای رفتم با اینکه ps گرونتر بود گفتن 360 ببری بهتره برایم چند تا بازی با انتخاب خودم رو 2 تا کنسول ps3 و 360 امتحان کردن خداییش بگم 360 بهتر بود شاید باورتون نشه . تازه کی گفته از کینکت زده می شه آدم ؟
    بذار براش بازی gost recon و forza motorsport 4 بیاد بهت می گم.
    الان روی ویندوز 7 هم می شه از کینکت استفاده کرد .
    360 بگیری اصلا پشیمون نمی شی اینو بهت قول میدم
    Last edited by phoenix_666; 19-06-2011 at 23:18.

6. این کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم می خواستم ps3 بگیرم هر مغازه ای رفتم با اینکه ps گرونتر بود گفتن 360 ببری بهتره برایم چند تا بازی با انتخاب خودم رو 2 تا کنسول ps3 و 360 امتحان کردن خداییش بگم 360 بهتر بود . تازه کی گفته از کینکت زده می شه آدم ؟
    بذار براش بازی gost recon و forza motorsport 4 بیاد بهت می گم.
    الان روی ویندوز 7 هم می شه از کینکت استفاده کرد .
    بگو براش خدا ترین بازی دنیا بیاد !
    شما دستت رو روی هوا 5 دقیقه نگه دار ببین چه حالی میشی !
    یعنی بهترین بازی هم بیاد بیشتر از چند دقیقه نمیتونی باهاش بازی کنی و همین دلت رو میزنه .
    همین طوری بدون اینکه چیزی دستت بگیری دستت رو 5 دقیقه انگار فرمون گرفتی روی هوا نگه دار ! همین
    راستی کینکت نمیتونه انگشتهای دستت رو اسکن کنه ، یعنی اینکه بازی کردن شما به حرکات کلی بدن محدود میشه ، مگر اینکه خیلی بهش نزدیک باشی .
    Last edited by sonixax; 19-06-2011 at 23:22.

8. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله این یه قضیه ثابت شدست توی بازی مشترک 360 قویتره!ولی تو مالتی مدیا به گرد PS3 نمیرسه!

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

در ضمن بازی های انحصاری PS3 گرافیکش بیشتره!مثل GOW3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بگو براش خدا ترین بازی دنیا بیاد !
    شما دستت رو روی هوا 5 دقیقه نگه دار ببین چه حالی میشی !
    یعنی بهترین بازی هم بیاد بیشتر از چند دقیقه نمیتونی باهاش بازی کنی و همین دلت رو میزنه .
    همین طوری بدون اینکه چیزی دستت بگیری دستت رو 5 دقیقه انگار فرمون گرفتی روی هوا نگه دار ! همین
    راستی کینکت نمیتونه انگشتهای دستت رو اسکن کنه ، یعنی اینکه بازی کردن شما به حرکات کلی بدن محدود میشه ، مگر اینکه خیلی بهش نزدیک باشی .
    من PS3 رو فروختم و kinect و xbox گرفتم. اصلاً پشیمون نیستم. اینکه بیای برای امتحانش رو هوا دستت رو نگه داری اصلاً درست نیست. وقتی بری تو جو بازی اگه معمولی نتونی دستت رو 10 دقیقه نگه داری تو بازی 30 دقیقه نگه میداری و هیچی متوجه نمیشی ( البته واسه اولین بار فرادش دستت کلاً فلج میشه تا اب بندی شه ) مثلا تو این kinect sport تو قسمت دو و میدانیش چنان دویدم ( تایم = 8.1 ثانیه واسه 100 متر ) که بعدش عضله های زیر شکمم رو اصلاً نمی تونستم بهش فشار بیارم. تازه خوب شده. اما تو بازی آدم جوگیر میشه چیزی متوجه نمیشه

Xbox یک قابلیت عالی داره که همیشه PS3 رو واسه نواشتن این قابلیت نفرین می کردم. اونم اینه که میشه داخل هر بازی که باشی موزیک بگذاری و گوش کنی.

11. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من PS3 رو فروختم و kinect و xbox گرفتم. اصلاً پشیمون نیستم. اینکه بیای برای امتحانش رو هوا دستت رو نگه داری اصلاً درست نیست. وقتی بری تو جو بازی اگه معمولی نتونی دستت رو 10 دقیقه نگه داری تو بازی 30 دقیقه نگه میداری و هیچی متوجه نمیشی ( البته واسه اولین بار فرادش دستت کلاً فلج میشه تا اب بندی شه ) مثلا تو این kinect sport تو قسمت دو و میدانیش چنان دویدم ( تایم = 8.1 ثانیه واسه 100 متر ) که بعدش عضله های زیر شکمم رو اصلاً نمی تونستم بهش فشار بیارم. تازه خوب شده. اما تو بازی آدم جوگیر میشه چیزی متوجه نمیشه

Xbox یک قابلیت عالی داره که همیشه PS3 رو واسه نواشتن این قابلیت نفرین می کردم. اونم اینه که میشه داخل هر بازی که باشی موزیک بگذاری و گوش کنی.
    ما برای این دست توی هوا نگه داشتن مسابقه و رکورد جهانی تو کتاب گینه و اینها داریم کار همچین راحتی نیست . یکی از دلایلی که نواختن چنگ کار سختیه هم همینه

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کاملا با حرفت موافقم

14. این کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

ما برای این دست توی هوا نگه داشتن مسابقه و رکورد جهانی تو کتاب گینه و اینها داریم کار همچین راحتی نیست . یکی از دلایلی که نواختن چنگ کار سختیه هم همینه
    کاملا با حرفت موافقم
    خوب برای فرمون میتونی یه فرمون بازی که از قبل داری یا چیزگردی بشقابی بگیری جلوت تا دست خسته نشه
    بعد این رو مطمئن باشید کینکت تا چند ماه دیگه بهتر و بهتر میشه و پر طرفدار

اصلا این همه بحث بخاطر خوب بودن چیزیه که انجام میشه
    تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
    به قول دوستمون
    موفق باشیم
    Last edited by ariaei_tabar; 20-06-2011 at 01:25.

16. 3 کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •