اینترنت خیلی خیلی پرسرعت ایرانسل
یاد وایمکس خدا بیامرز افتادم
به پشتیباتیش پیام داده بودم که وضع اینطوره،دیروز زنه زنگ زد که کی مامور بیاره گفتم امروز ساعت ۱۱،فک کنم منصرف شدن گفتن مشتری زیاد پررو میشه ولش کن
اینترنت خیلی خیلی پرسرعت ایرانسل
یاد وایمکس خدا بیامرز افتادم
به پشتیباتیش پیام داده بودم که وضع اینطوره،دیروز زنه زنگ زد که کی مامور بیاره گفتم امروز ساعت ۱۱،فک کنم منصرف شدن گفتن مشتری زیاد پررو میشه ولش کن
عع یعنی نشون نمیده؟؟ من انتنم رو سونی یدونه کمتره فک کنم رو فورجی پلاس باشه حدود 6 مگابایت سرعت دان میگیرم رو گوشی! ولی مودم 3مگ به زور
Send from my Xperia XZ using Tapatalk
حدودا چند وقته که نامحدود شبانه ساعتی میفروشه ؟؟
دو سالی گمونم هست
Send from my Xperia XZ using Tapatalk
اینم بگم که قبلن تایمی نبود ۶۰ گیگ خالص رو میشد از ۲ تا ۸ دان کرد ولی بعد ها زمان دار شد
خوب این پست رو واسه یکی از دوستان نوشتم
گفتم اینجا هم بزارم
یک دستگاه SXT LTE خریداری کردم ۳ روز پیش مقایسه رو براتون میزارم اینجا
این SXT LTE رو الان تست کردم البته بالا پشت بوم نه تو همین داخل خونه تست کردم چون من امکان بیرون نصب کردن رو ندارم
ولی داخل خونه نسبت به مودم B315 Huawei به این صورت هست
سرعت رو هواوی ۷-۸ مگ
سرعت رو میکروتیک ۳۲-۳۱ مگ
آنتن اینجا خیلی ضعیف هست مودم فقط یه چراغش روشن میشه
این میکروتیک ۴ تا از ۵ تا چراغش روشن میشه داخل خونه البته هنوز SNR زیاد نیست داخل خونه اگه زیاد بشه سرعت باید بالاتر بره
فکر کنم اگه بیرون نصبش کنین خیلی بهتر جواب بده
البته به کار من نمیاد چون من TD-LTE ایرانسل هم دارم اون تا ۴۰-۴۱ مگ سرعت بهم میده و منم امکان این که پشت بوم نصبش کنم این دستگاه رو ندارم
به نظر خوب میاد
تفاوت محسوسی با مودم داره
از کجا و با چه قیمتی خریداری کردید؟
کلاً سیاست تمام اپراتور های دنیا این هستش که ترافیک رو از سکتور های موبایل کم کنند.برای همین هستش که سرویس وای فای عمومی رو راه انداختن.
کلاً سیاست تمام اپراتور های دنیا این هستش که ترافیک رو از سکتور های موبایل کم کنند.برای همین هستش که سرویس وای فای عمومی رو راه انداختن.
آره تفاوتش خیلی زیاده
این دستگاه بیشتر واسه جاهایی هست که سیگنال ندارن که وقتی رو پشت بوم نصبش کنی ۱۰۰٪ سیگنال میگیره از فاصله دور
بعد از ۲ ماه گشتن بالاخره یکی پیدا کردم که چند تا موجود داشت از اون خریدم
حبف که من نمیتونم رو پشت بوم نصب کنم!
من با مودم الان سرعتم 50 تا 60 هست . به نظرت اینو بگیرم چقدر فرق میکنه سرعتم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)