مشکل این که پشتیبانی میگه باید هزینه کنید بیام حضوری درست کنیم اخ به انترنت وصل نمی شه چند با پیام کذاشتم گو گوش شنوا
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکل این که پشتیبانی میگه باید هزینه کنید بیام حضوری درست کنیم اخ به انترنت وصل نمی شه چند با پیام کذاشتم گو گوش شنوا
مشکل این که پشتیبانی میگه باید هزینه کنید بیام حضوری درست کنیم اخ به انترنت وصل نمی شه چند با پیام کذاشتم گو گوش شنوا من وقت می خواستم بدانم مودم مشگل داره
بعیده مشکل از مودم باشه کار دیگه ای که میتونید بکنید اینه که پشت مودم یه سوراخ هست با نوک خودکار فشار بدید تو سوراخ و چند ثانیه نگه دارید تا مودم ریست بشه بعد دوباره همون مراحل کانفیگ را از نو انجام بدید اگه درست نشد که باید به پشتیبانی بگید
دوستان الان چند روز هست که اینترنت خود به خود قطع میشه
روی مودم چراغ اینترنت خاموش هست و نت کلا قطع هست ( حجم هم دارم .. الان با نت گوشی اومدم )
چند روز پیش زنگ زدم 2020 و مشکل گفتم و بعد از چند ساعت درست شد
ولی امروز دوباره همینجوری شد... دوباره قطع شده.. هر چی زنگ میزنم 2020 کلا اشغاله کسی اصلا جواب نمیده
اعصابم خرد شده
زنگ بزنم 195 درست میشه ؟؟ یا حضوری برم مخابرات ؟؟
اگه قبلاً این مشکلو نداشتید ممکنه بخاطر کرونا و استفاده بیشتر مردم از اینترنت مشکل کمبود پهنای باند یا تجهیزات باشه بهتره بخاطر این اوضاع کرونا یه روش غیر حضوری را ترجيحاً برای پیگیری انتخاب کنید مخابرات پشتیبانی آنلاین داره؟ 195 را هم به نظر من حتی الامکان به عنوان آخرین گزینه بذارید
سلام دوستان می خواهم بدانم آیا در پنل مخابرات شما کمپین ماندگار اقتصادی را نمایش میدهد ؟
برای من فقط سرعت شانزده مگ حجم بالا زا نمایش میده که به کار من نمی خوره اگه حجم کم نداره بروم یک فکر دیگر بکنم.
دوستان کسی همچین مشکلی داره؟ گاهی (معمولا روز) Attenuation دان استریم از 20 میره رو 40 و سرعت به شدت افت میکنه .
حالت نرمال:
تایمی که خراب میشه:
![]()
با توجه به پارامترها مشخصه که به دلیل فشار زیاد مصرفه چون مقدار snr تغییری نکرده احتمال میدم که شما قبل از بحران کرونا هم این مشکل را نداشتید و شرکت مخابرات هم به دلیل قیمتهای پایینتر نسبت به بقیه شرکتها با افزایش زیاد کاربران به دلیل دورکاری و استفاده از سامانه شاد مواجه شده کم کم مشکل کمبود پهنای باند کشور داره خودشو نشون میده البته قبل از کرونا هم ما مشکل پهنای باند داشتیم ولی با فشار زیاد مصرف مشکل نورا علی نور شده فعلاً به دلیل مشکل کسری بودجه و کمبود تجهیزات هم در کوتاه مدت امکان افزایش پهنای باند نیست
دوستان اینجا کسی هست که از مخابرات آی پی ثابت خریده باشه؟
برای بازی آنلاین ممکن هست پینگ رو پایین تر بیاره؟
هزینه رو کسی میدونه؟![]()
مسخره بازی جدید اینترنت مخابرات ... اگه اینستا یا تلگرام باز کنی لینک اینترنت میپره و باید مودم رو ریست کنی ...![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)