سلام دوستان
من تا 29 مهر فرصت یک ساله برای معرفی ام تموم میشه
حالا با توجه به اینکه گفتن تا 22 بهمن اگه کسی خودشو معرفی کنه اضافه خدمتش بخشیده میشه
اگه من خودمو تو دی معرفی کنم اضافه خدمت نمی خورم؟
سلام دوستان
من تا 29 مهر فرصت یک ساله برای معرفی ام تموم میشه
حالا با توجه به اینکه گفتن تا 22 بهمن اگه کسی خودشو معرفی کنه اضافه خدمتش بخشیده میشه
اگه من خودمو تو دی معرفی کنم اضافه خدمت نمی خورم؟
در رابطه با کسری ها مطالب مفیدی تو این لینک هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما اگر هم اضافه خدمتت بخشیده بشه اما اگر دی دفترچه پست کنید احتمالش هست که تاریخ اعزامت در سال ۹۴ باشه و انجا باید ۳ ماه بیشتر خدمت کنی.
سلام،اقا من امروز برگه سفیدم اومد،نوشته10صبح پادگان باشیم که یه شهردیگست
ولی چندروز پیش که از پلیس+۱0پرینتشو گرفته بودم زده بود6صبح میدون سپاه باشید
حالا الان موندم چیکارکنم!
آقا برا منم همین اتفاق افتاده الان
چن روز پیش از پلیس +10 گرفتم زده 6 صبح الان برگه سفید از طریق پست اومد برام زده 10 صبح
دوستان تجربه ای از این مسئله دارن؟
فرقی نداره ... خودتون مستقیم هم میتونید برید ولی بهتره به محل اعزام برید و از اونجا اعزام بشید مثلا میدون سپاه در این مورد
البته جواب سوال منو ندادید!
من مرکز آموزشم کرجه
خودمم کرج میشینم
توی برگه سفید هم آدرس آموزشگاه رو داده نه میدون سپاه
اما ساعت حضور توی دوتا برگه متفاوته
برگه ای که از پلیس +10 گرفتم زده 6 صبح ولی امروز برگه سفید از طریق پست رسید برام زده 10 صبح
ملاک کدونه؟
البته من فکر میکنم ملاک همون برگه باشه که پست برام آورده![]()
سلام دوست من
اره قبول دارم این واقعیت که توی مملکت ما نیاز به بند پ برای خیلی مسایل نیاز هست
ولی واقعیتم اینه که توکل حس و انگیزه قدرتی به ادم میده که هیچ چیز توی جهان مثل توکل نیست.
راستش من خودم، برادرم معاون دادگستری رفتم برای درخواست امریه وقتی توی لیست مدارک و شرایط دیدم البته شرط چهار ماه دیگه دنبالش نرفتم گفتم من توکل کردم بخدا پس نیازی به استفاده از پ نیست و دیکه پیگیر امریه نشدم.
چون واقعا مزه توکل کردن و سپردن خودمو بخدا چشیدم
البته ببخشید موضوع زیاد به بحث بستگی نداشت ولی خواستم اینو بگم که دوستان تو تمام مسایل توکل کنن و البته همراه با سعی و تلاش
دوستان ، برادران
كسي از اوضاع پدافند هوايي شيراز خبر داره ؟
برای کارشناسی ارشد بدون ازمون هم معافیت تحصیلی میدن یا حتما باید کنکور بدیم و قبول شیم ؟مثلا یه دانشگاهی گفته همینطوری بیا ثبت نامت کنیم بدون کنکور ایا نظام وظیفه معافیت تحصیلی میده ؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)