تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2488 از 3195 اولاول ... 148819882388243824782484248524862487248824892490249124922498253825882988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,871 به 24,880 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله همينجوري انجام داده بود!

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آموزش کامل ریختن آهنگ روی HDD کنسول

طريقه كار :

اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...

اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
    براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
    بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
    بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
    بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه

نوشته شده توسط شهاب((catalonia)) عزیز در تاپیک Fifa 11 کنسولی

3. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام- اگه یکی بن بشه دیگه نمیتونه افلابن بازی کنه؟
    Last edited by hawck; 19-06-2011 at 23:39.

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

امروز یه سر رفتم تو بازار دبی گشتم و آمار Xbox ها رو در آوردم و مدل slim 4 gig بدون کینکت بهم قیمت دادن 900 درهم ( معادل 300 هزار تومن) و البته با چونه میشه ارزون تر هم گرفت ولی نفهمیدم که درایوش چی هست و آیا کپی خور میشه یا نه؟! دیگه اینکه گشتم دنبال مدل آرکید و الیت که تو بازار فقط یه مدل بود که کارتونش این شکلی بود و تو همه فروشگاهها گذاشته بودن بالای کمد و میگفتم بیار پایین تا ببینم میگفتن تا مطمئن نشیم که الان میخوای بخری یا نه پایین نمیاریم , یه جا هم پرسیدم که کپی خور هست گفت آره !! ( راست و دروغش رو نمیدونم)خلاصه آخرش نفهمیدم این آرکید هست یا نه؟ و اگه آره چرا کارتونش اینجوری هست؟ مگه نباید کارتونش سبز باشه؟ راستی این مدل هم بهم قیمت دادن 850 درهم که البته با چونه میشه 800 هم گرفت , حالا چی کار کنم به نظرتون؟ این مدل رو بگیرم یا اون مدل slim 4 gig ؟ مدل Slim 4 gig دقیقا باید چه قسمتی از کارتونش رو نگاه کنم تا بفهمم که کپی خور میشه یا نه؟ قیمت این مدل اسلیم 4 گیگ توی ایران چنده؟

اینم عکس همان مدل نامفهومی که نمیدونم چرا کارتونش اینجوری هست!!!!

Last edited by khalilpakbaz; 19-06-2011 at 22:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آموزش کامل ریختن آهنگ روی HDD کنسول

طريقه كار :

اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...

اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
    براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
    بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
    بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
    بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه

نوشته شده توسط شهاب((catalonia)) عزیز در تاپیک Fifa 11 کنسولی
    چرا با dvd نمی شه ؟
    رو dvd هم می شه audio رایت کرد که!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان

امروز یه سر رفتم تو بازار دبی گشتم و آمار Xbox ها رو در آوردم و مدل slim 4 gig بدون کینکت بهم قیمت دادن 900 درهم ( معادل 300 هزار تومن) و البته با چونه میشه ارزون تر هم گرفت ولی نفهمیدم که درایوش چی هست و آیا کپی خور میشه یا نه؟! دیگه اینکه گشتم دنبال مدل آرکید و الیت که تو بازار فقط یه مدل بود که کارتونش این شکلی بود و تو همه فروشگاهها گذاشته بودن بالای کمد و میگفتم بیار پایین تا ببینم میگفتن تا مطمئن نشیم که الان میخوای بخری یا نه پایین نمیاریم , یه جا هم پرسیدم که کپی خور هست گفت آره !! ( راست و دروغش رو نمیدونم)خلاصه آخرش نفهمیدم این آرکید هست یا نه؟ و اگه آره چرا کارتونش اینجوری هست؟ مگه نباید کارتونش سبز باشه؟ راستی این مدل هم بهم قیمت دادن 850 درهم که البته با چونه میشه 800 هم گرفت , حالا چی کار کنم به نظرتون؟ این مدل رو بگیرم یا اون مدل slim 4 gig ؟ مدل Slim 4 gig دقیقا باید چه قسمتی از کارتونش رو نگاه کنم تا بفهمم که کپی خور میشه یا نه؟ قیمت این مدل اسلیم 4 گیگ توی ایران چنده؟

اینم عکس همان مدل نامفهومی که نمیدونم چرا کارتونش اینجوری هست!!!!

این مدل premium هست . آره کپی خور شده اگه اینو بگیری چون کپی خور شده بهتر از اسلیم هستش .
    ولی اگه اسلیم 9504 بود بگیر حتما اون کپی خور شده . 0225 هم آخرای ه کشه اونم بدک نیست خودم دارم .
    برای اینکه بفهمی کپی خور میشه یا نه باید کنسول از جعبه خارج بشه و برای اطمینان بیشتر باید کنسول باز شه .
    Last edited by phoenix_666; 19-06-2011 at 22:28.

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این مدل premium هست . آره کپی خور شده اگه اینو بگیری چون کپی خور شده بهتر از اسلیم هستش .
    ولی اگه اسلیم 9504 بود بگیر حتما اون کپی خور شده . 0225 هم آخرای ه کشه اونم بدک نیست خودم دارم .
    برای اینکه بفهمی کپی خور میشه یا نه باید کنسول از جعبه خارج بشه و برای اطمینان بیشتر باید کنسول باز شه .
    آخه از این اسلیم بیشتر خوشم میاد , وقتی اسلیم رو از کارتون بیرون آوردم کجاش رو باید نگاه کنم که باید نوشته باشه 9504 یا 0225؟؟ یه راهنمایی تصویری اگه بزارین ممنون میشم . راستی این مدل اسلیم 4 گیگ هارد میخوره که بعدا براش بگیرم بزارم روش؟ با تشکر

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

آخه از این اسلیم بیشتر خوشم میاد , وقتی اسلیم رو از کارتون بیرون آوردم کجاش رو باید نگاه کنم که باید نوشته باشه 9504 یا 0225؟؟ یه راهنمایی تصویری اگه بزارین ممنون میشم . راستی این مدل اسلیم 4 گیگ هارد میخوره که بعدا براش بگیرم بزارم روش؟ با تشکر
    تاریخ ساخت و سریال نامبر پشت دستگاه هستش اگر تاریخ ساخت قبل از ۲۰۱۰/۷/۳۰ بوود ۹۵۰۴ و بعد از اون هم ۰۲۲۵ هستش ! ( بهترین راه باز کردن کل کنسول و خوندن فریمور از روی درایو هست )

بله هارد هم هست ۲۵۰گیگ مخصوص اسلیم اینجا ۱۲۰هزار تومنه !!!!!

میتونی هارد لپ تاپ ۲.۵" بگیری و هکش کنی از اون استفاده کنی .. ( البته یه مدل های خاصی از WD که آموزشش هست توی انجمن )

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

البته به تاریخ ساخت این پریمیوم دقت کن ... من دوستم یکی داشت عمرشو داد به کنسول شما : دی

اگه جاسپر یا فالکون بود بگیرش

10. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

سلام . ببخشید من یه بار این سوالا پرسیدم اما دوباره میگم : من 600 هزار تومن پول دارم و تا امروز نظرم رو ایکس باکس بود اما دیدم خیلی گرونه و ه ک هم نشده ( slim ) . از فروشنده پرسیدم شما بیشنهادتون بین xbox و ps3 کدومه ؟ گفت : ps3 چون یه سری قابلیتهای بیشتری داره و کلی ازش تعریف کرد !!! من فکر کردم که ps3 هم قیمتش خوبه هم به نظر بیشتریا از xbox بهتره . پس برم اینا بگیرم . اگه میشه یه راهنمایی کنید که من با این پول کدوما بخرم . از عید تا حالا دارم تحقیق میکنم و هنوز به هیچ نیجه ای نرسیدم . توروخدا کمک کنین و همه تون نظر بدید .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام . ببخشید من یه بار این سوالا پرسیدم اما دوباره میگم : من 600 هزار تومن پول دارم و تا امروز نظرم رو ایکس باکس بود اما دیدم خیلی گرونه و ه ک هم نشده ( slim ) . از فروشنده پرسیدم شما بیشنهادتون بین xbox و ps3 کدومه ؟ گفت : ps3 چون یه سری قابلیتهای بیشتری داره و کلی ازش تعریف کرد !!! من فکر کردم که ps3 هم قیمتش خوبه هم به نظر بیشتریا از xbox بهتره . پس برم اینا بگیرم . اگه میشه یه راهنمایی کنید که من با این پول کدوما بخرم . از عید تا حالا دارم تحقیق میکنم و هنوز به هیچ نیجه ای نرسیدم . توروخدا کمک کنین و همه تون نظر بدید .
    قابلیت بشتر رو که چرت و پرت گفته !
    هر کنسولی قابلیت های خاص خودش رو داره .
    ولی از نظر قیمت و تنوع و کیفیت بازی های انحصاری و از همه مهم تر بازی کپی ، Ps3 ای که زمانی اصلا کپی خور نمیشد انتخاب بهتری هستش تا 360 .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •