سلام ممکن هست اسم سایت را بفرمایید که ترافیک بین الملل کم کرده است
سلام ممکن هست اسم سایت را بفرمایید که ترافیک بین الملل کم کرده است
خوش به حالت رفیق قدرشو بدون![]()
سلام دوستان من برای کانفیک از روش زیر انجام میدم لطفا راهنمای کنید
PPP llc
Vpi. 0
Vic. 35
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مراحل بعد یوزر و پسورد که بهتون دادن را وارد می کنید و اسم وای فای را به انتخاب خودتون و پسورد انتخابی وای فای را انتخاب می کنید نوع کدگذاری وای فای را هم wpa2-psk انتخاب می کنید
مخابرات این کارو میکنه حتی سایت هایی که همراه اول نیم بها حساب میکنه رو اینجا بین الملل حساب میکنن درحالیکه هردو هم مال مخابرات هستند! زورشون میرسه سایتی مثل دوستیها که تو لیستشون هست من چند قسمت یک سریال رو دانلود کردم چک کردم داخلی حساب شده بود چند قسمت دیگرش رو با خیال راحت دانلود کردم بعد دیدم بین الملل حساب شده. شکایت 195 هم کردم بعد از نزدیک به سه ماه پاسخی که بهم دادن این بود که تفکیک ترافیک برای این ip انجام میشود! حتما یعنی من دروغ میگفتم دیگه! زیر بار هم نمیرن تنها جایی رو که درست نیم بها حساب میکنن نمایش های خانگی هستند مثل فیلیمو و نماوا البته همون هم فیلمگردی رو که ثبت داخلی هم شده بین الملل حساب کردن. بهرحال بنظر من اگه دانلود زیاد دارید بهترین راه استفاده از یک آپلود سنتر داخلی و انتقال لینک های دانلود رو سرور اون هست.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام برای تخلیه خط تماس گرفتم ۲۰۲۰ گفتم میخوام تخلیه کنم گفتن باید مالک خط حضوری بره مخابرات گفتم چطور وقتی ثبت نام میکردم مالک نیاز نبود الان نیاز هست
بعد اینکه من مستاجرم، مالکمم بیکار نیست بره مخابرات چکار کنم دوستان عجب گیری کردیم
195 شکایت کن شاید فرجی شد
مستاجر هم باشید با اجاره نامه حضوری برید قبول هست. اما در مورد تخلیه غیر حضوری اگه گیر بدن کاریش نمیشه کرد حتی 195 هم حق رو به اپراتور میده چون من با پارس آنلاین سر همین مسئله داشتم که گفتم شما تلفنی سرویس میفروشید اون موقع تشخیص هویت نمیخواهید اما موقع تخلیه میگید باید حضوری بیایی! در نهایت مجبور شدم حضوری برم
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان امکان این که مودم خراب یا ویروسی شده باش هست آن کنفیک میکنم بعد چراغ مربوط روشن میشه و صفحه کابری باز میشه و ای پی ثابت هست عوض نمی شه من ای پی ثابت ندارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب اگه اینترنتتون وصله و مشکلی نداره چه بهتر که آی پی ثابت باشه چون برای یه همچین سرویسی پولم میگیرنصداشو درنیارید و استفاده کنید البته شایدم بعد یه مدت عوض کنن این مسئله به مودم بستگی نداره دست خود شرکت سرویس دهندس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)