تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2487 از 2605 اولاول ... 14871987238724372477248324842485248624872488248924902491249725372587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,861 به 24,870 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض سوال

سلام ممکن هست اسم سایت را بفرمایید که ترافیک بین الملل کم کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

حالا من از ماه دوم که تمدید کردم بدون اینکه بهشون بگم هم تبدیل شد به Fast! هم دانلود و آپلودم 16 و 2 مگ شد و بدون تغییر مونده.

Mode: G.992.5_Annex_M
    Type: Fast
    Line Coding: Enable
    Status: Up
    Up Time: 252012
    Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 65 87
    Attenuation (0.1dB): 185 105
    Output Power (dBm): 16.0 15.0
    Attainable Rate (Kbps): 20880 2531
    Rate (Kbps): 18383 2399
    D (interleave depth): 1 1
    Delay (msec): 0.10 0.24
    خوش به حالت رفیق قدرشو بدون

3. 3 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

سلام دوستان من برای کانفیک از روش زیر انجام میدم لطفا راهنمای کنید
    PPP llc
    Vpi. 0
    Vic. 35

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

PPP llc
    Vpi. 0
    Vic. 35

در مراحل بعد یوزر و پسورد که بهتون دادن را وارد می کنید و اسم وای فای را به انتخاب خودتون و پسورد انتخابی وای فای را انتخاب می کنید نوع کدگذاری وای فای را هم wpa2-psk انتخاب می کنید

6. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
    بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
    صرفا جهت اطلاع رسانی
    مخابرات این کارو میکنه حتی سایت هایی که همراه اول نیم بها حساب میکنه رو اینجا بین الملل حساب می‌کنن درحالیکه هردو هم مال مخابرات هستند! زورشون میرسه سایتی مثل دوستی‌ها که تو لیستشون هست من چند قسمت یک سریال رو دانلود کردم چک کردم داخلی حساب شده بود چند قسمت دیگرش رو با خیال راحت دانلود کردم بعد دیدم بین الملل حساب شده. شکایت 195 هم کردم بعد از نزدیک به سه ماه پاسخی که بهم دادن این بود که تفکیک ترافیک برای این ip انجام میشود! حتما یعنی من دروغ میگفتم دیگه! زیر بار هم نمیرن تنها جایی رو که درست نیم بها حساب میکنن نمایش های خانگی هستند مثل فیلیمو و نماوا البته همون هم فیلمگردی رو که ثبت داخلی هم شده بین الملل حساب کردن. بهرحال بنظر من اگه دانلود زیاد دارید بهترین راه استفاده از یک آپلود سنتر داخلی و انتقال لینک های دانلود رو سرور اون هست.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

8. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام برای تخلیه خط تماس گرفتم ۲۰۲۰ گفتم میخوام تخلیه کنم گفتن باید مالک خط حضوری بره مخابرات گفتم چطور وقتی ثبت نام میکردم مالک نیاز نبود الان نیاز هست
    بعد اینکه من مستاجرم، مالکمم بیکار نیست بره مخابرات چکار کنم دوستان عجب گیری کردیم

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام برای تخلیه خط تماس گرفتم ۲۰۲۰ گفتم میخوام تخلیه کنم گفتن باید مالک خط حضوری بره مخابرات گفتم چطور وقتی ثبت نام میکردم مالک نیاز نبود الان نیاز هست
    بعد اینکه من مستاجرم، مالکمم بیکار نیست بره مخابرات چکار کنم دوستان عجب گیری کردیم
    195 شکایت کن شاید فرجی شد

11. 2 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مستاجر هم باشید با اجاره نامه حضوری برید قبول هست. اما در مورد تخلیه غیر حضوری اگه گیر بدن کاریش نمیشه کرد حتی 195 هم حق رو به اپراتور میده چون من با پارس آنلاین سر همین مسئله داشتم که گفتم شما تلفنی سرویس می‌فروشید اون موقع تشخیص هویت نمی‌خواهید اما موقع تخلیه میگید باید حضوری بیایی! در نهایت مجبور شدم حضوری برم

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

13. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

PPP llc
    Vpi. 0
    Vic. 35

دوستان امکان این که مودم خراب یا ویروسی شده باش هست آن کنفیک میکنم بعد چراغ مربوط روشن میشه و صفحه کابری باز میشه و ای پی ثابت هست عوض نمی شه من ای پی ثابت ندارم

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان امکان این که مودم خراب یا ویروسی شده باش هست آن کنفیک میکنم بعد چراغ مربوط روشن میشه و صفحه کابری باز میشه و ای پی ثابت هست عوض نمی شه من ای پی ثابت ندارم

خوب اگه اینترنتتون وصله و مشکلی نداره چه بهتر که آی پی ثابت باشه چون برای یه همچین سرویسی پولم میگیرن صداشو درنیارید و استفاده کنید البته شایدم بعد یه مدت عوض کنن این مسئله به مودم بستگی نداره دست خود شرکت سرویس دهندس

16. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •