تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2486 از 4105 اولاول ... 1486198623862436247624822483248424852486248724882489249024962536258629863486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,851 به 24,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه marn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

راستی جواب تعدادی از دوستان اینجا میدم

۱- دوستان توجه داشته باشن که یکی از قوانین نظام وظیفه واسه امریه اینه که شما حتما چهار ماه قبل درخواست امریه داده باشین و ازونجاییم که امریه توسط ارگان مربوطه به نظام وظیفه ارسال میشه و تصمیم گیرنده اصلی نظام وظیفه هست و نظام وظیفه هم این قانون چهار ماه خودش گذاشته پس زیر پا نمیذاره مگر اینکه شما تو خوده نظام وظیفه پارتی کلفت داشته باشین پس دستانی که میگن دوماه مونده باعزام حتما توجه داشته باشن که قانون چهار ماه هست.
    ۲- اگر شما اموزشیتون دوره کد خورده باشه و درخواست تمدید و موافقت بشه بعد دوماه که برگه سفید جدید بیاد حتما جاتون عوض میشه دورکد جدید میخوره
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی جواب تعدادی از دوستان اینجا میدم

۱- دوستان توجه داشته باشن که یکی از قوانین نظام وظیفه واسه امریه اینه که شما حتما چهار ماه قبل درخواست امریه داده باشین و ازونجاییم که امریه توسط ارگان مربوطه به نظام وظیفه ارسال میشه و تصمیم گیرنده اصلی نظام وظیفه هست و نظام وظیفه هم این قانون چهار ماه خودش گذاشته پس زیر پا نمیذاره مگر اینکه شما تو خوده نظام وظیفه پارتی کلفت داشته باشین پس دستانی که میگن دوماه مونده باعزام حتما توجه داشته باشن که قانون چهار ماه هست.
    ۲- اگر شما اموزشیتون دوره کد خورده باشه و درخواست تمدید و موافقت بشه بعد دوماه که برگه سفید جدید بیاد حتما جاتون عوض میشه دورکد جدید میخوره
    موفق باشید
    راستی شما جواب کدوم کاربرها رو دادید الان ؟!! بهر حال ، میشه بفرمایید 4 ماه رو از کجا آوردید ؟؟!! تو دفترچه گفته دو ماه قبل اقدام شود ....

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام راهی هست که بشه با مدرک کارشناسی مکانیک پروژه انجام داد و کسری گرفت؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

راستی شما جواب کدوم کاربرها رو دادید الان ؟!! بهر حال ، میشه بفرمایید 4 ماه رو از کجا آوردید ؟؟!! تو دفترچه گفته دو ماه قبل اقدام شود ....
    دوست من
    سلام
    شما لطفا صفحه هشت بخش اعزام بخدمت شماره دو کامل مطالعه کنید
    نوشته حداقل دوماه قبل از اتمام مهلت یکساله باید پیگیر موضوع بشن
    خوب توجه کنید نوشته حداقل
    حالا لطفا به یکی از مراکز که امریه دریافت میکنن مراحعه کنید توی برد مدارک لازم جهت امریه بزرگ نوشته چهار ماه قبل از اعزام.
    ظمنا اگه لطف کنید چند صفحه قبل از تاپیک با دقت بیشتری مطالعه کنید متوجه دوستانی که این سوالارو پرسیدن میشین.
    موفق باشید
    Last edited by marn; 18-10-2014 at 20:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام راهی هست که بشه با مدرک کارشناسی مکانیک پروژه انجام داد و کسری گرفت؟
    با کارشناسی هیچ راهی نیست اصلا دنبالش نباش! سربازای بنیاد نخبگان خوشون لیسانس هستن راهی داشت خودشون کسری میگرفتن.

6. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من
    سلام
    شما لطفا صفحه هشت بخش اعزام بخدمت شماره دو کامل مطالعه کنید
    نوشته حداقل دوماه قبل از اتمام مهلت یکساله باید پیگیر موضوع بشن
    خوب توجه کنید نوشته حداقل
    حالا لطفا به یکی از مراکز که امریه دریافت میکنن مراحعه کنید توی برد مدارک لازم جهت امریه بزرگ نوشته چهار ماه قبل از اعزام.
    ظمنا اگه لطف کنید چند صفحه قبل از تاپیک با دقت بیشتری مطالعه کنید متوجه دوستانی که این سوالارو پرسیدن میشین.
    موفق باشید
    شاید جایی که شما رفتی شرایط گذاشته باشه ... این شرایط رو خود اون سازمان میزاره واسه کسایی که بند پ در اختیار ندارند وگرنه قانونی از طرف نظام وظیفه من ندیدم!! من که چند جا رفتم میگفتن دو ماه قبل اعزام (اونم حالا اگه خواستیم جذب کنیم!) ... فقط یجا میگفت حداقل سه ماه ! که معلومه نمیشه مگر اینکه تمدید کنید ! دو ماه هم برای اینه که فرصت ارسال مدارک از طرف سازمان و گرفتن جواب وجود داشته باشه .... کلا امریه بدون بند پ معطلی هست ! پناه بر خدا بریم سربازی مثل اینکه سنگین تره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

دوستان توی آموزشی و یگان، در طول روز فرصتی پیش میاد که آدم با خودش خلوت کنه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان توی آموزشی و یگان، در طول روز فرصتی پیش میاد که آدم با خودش خلوت کنه؟؟
    درود
    چرا پیش نیاد! خوبم پیش میاد!

10. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان با سابقه راهنمایی کنن که بهترین زمان واسه اینکه بخوای تو دوران آموزشی خودتو تو یگانی خاصی بندازی یا به نوعی پذیرش بگیری چه موقعیه؟ ایا اصولا امکان پذیره؟ باید وایسی تا شماره پرسنلی بیاد بعد با اون اقدام کنی یا قبلش میشه؟ و اینکه این شماره پرسنلی چیه و کی میاد؟ سوال من موردی مربوط به نزاجا ست.ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

شاید جایی که شما رفتی شرایط گذاشته باشه ... این شرایط رو خود اون سازمان میزاره واسه کسایی که بند پ در اختیار ندارند وگرنه قانونی از طرف نظام وظیفه من ندیدم!! من که چند جا رفتم میگفتن دو ماه قبل اعزام (اونم حالا اگه خواستیم جذب کنیم!) ... فقط یجا میگفت حداقل سه ماه ! که معلومه نمیشه مگر اینکه تمدید کنید ! دو ماه هم برای اینه که فرصت ارسال مدارک از طرف سازمان و گرفتن جواب وجود داشته باشه .... کلا امریه بدون بند پ معطلی هست ! پناه بر خدا بریم سربازی مثل اینکه سنگین تره !
    سلام
    دوست من مگه چه تعداد از دوستان ذارای بند پ هستن!!؟؟
    باید ما اینجا چیزی مطرح کنیم که بصورت عمومی و کاربردی باشه و برای دوستان جنبه اجرایی و همچنین پشتوانه اجرایی بالا داشته باشه.
    من خیلی از دوستانم بدون بند پ امریه گرفتن.
    شما اگر اوایل یا حداکثر اواسط فرجه یکساله درخواست اعزام بدی سیستم بصورت اتوماتیک چند ماه بعد تاریخ اعزام میده بطور مثال چند تا از دوستانم بعد فراغت از تحصیل دو یا بعضیام سه چهار ماه بعد رفتن درخواست اعزام دادن که تاریخ اعزامشون چهار تا شش ماه بعد افتاد بعدم رو فرصت رفتن امریه گرفتن
    پس اگه من میام میگم چهار ماه دلیلش اینه که دهن اون سازمان که امریه میگیره بسته شه حرفی واسه گفتن نداشته باشه تازه چهار ماهم خودم نساختم از روی قوانین خودشون گفتم
    والا اینجا توی مشهد دادگستری دارایی استان قدس شهرداری که ما دیدیم و کل بر داریم همشون همین و زدن.
    پس همیشه یادمون باشه برای موفقیت توی هر کار درستی اول توکل بخدا و توجه دوم سعی تلاش خودمون سومم توکل و راضی بودن بنتیجه مهمه نه بند پ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •