تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2486 از 3195 اولاول ... 148619862386243624762482248324842485248624872488248924902496253625862986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,851 به 24,860 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان من LT 1.9 ریختم ولی بازی NFS HP رو وقتی میره تو بازی دیگه بیرون نمیاد . کلا تو بازی نمیره فقط یه صفحه سیاه میاد . مشکل چیه ؟
    فامیل ما هم یه دوو داشت وقتی روشنش میکرد دیگه خاموش نمیشد تا بنزین تموم کنه
    شما هم باید داشبوردت رو آپدیت کنی
    هم فرمور رو
    و هم بازی رو پچ کنی - این طوری مشکلت برطرف میشه .

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

شما یه زحمت بکشید بگید ورژن داشبوردتون چیه؟کنسولو روشن کن برو به قسمت Setting و Consol Info و ورژن داشبورد رو بخون ببین چیه تا ببینیم 1.1 میشه ریخت روش یا نه.
    شما بهش بگو ببین Dvd Key Zرو میده بهت یا نه؟رو کاغذ نمینویسه ها!!باید فلش مموری همراهت باشه تا بریزه توش(یه فایله.به اسم Dummy.Bin)
    دستگاه رو کی خریدی؟شاید اصلا ً 1.1 باشه!البته هم دی وی دی کی و هم نوع فریم ور رو خودت میتونی بدست بیاری بشرطی که کنسول رو خودت باز کنی.
    الان كنسول دسته طرفه برا ال تي +

يعني معلوم نيس اپديتي كه توي ديسك ادونچرز هست چنده ؟!!؟!

من دستگاهم خامه !! اصلا باز نشده!

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپدیت بازی اصلاً چیز مهمی نیست.خام که بالاخره یه فریمور (حتی ارجینال) باید رو درایور باشه تا بتونه اطلاعاتو بخونه دیگه.مهم نیست.هر چی بوده سعی کن ازش دی وی دی کی رو بگیری.گفتم اگرم نداد یا اطفار در آورد.بیخیال.خودت میتونی بدستش بیاری.

5. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

میلاد دارم با گوشی پست میدم حوصله نقل قول نداشتم .من تموم مواردی که گفتی رو انجام دادم به غیر از گزینه آخر . دقیقا نمیدونم با abgx360 چکار کنم. اصلا کدوم فایل رو واسه این بازی آپدیت کنم .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز برق قطع و وصل شد رفتم ببینم کنسولم (آرکید جاسپر) خاموش نشده باشه تمام گیمی که رفته باشم پریده باشه که دیدم بعله مونیتور سیاهه یهو نگاه کردم به چراغ کنسول بنفش شدم کلا 3 تا چراغ قرمز بسیار زیبا مشاهده نمودم
    کنسولو خاموش کردم دوباره روشن کردم دیدم هیچ مشکلی نیس... جریانش چیه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من اسلیم دارم نمی دونم چرا وقتی 10 دقیقه روشنش می ذارم مثل هیتر می شه فقط هم قسمتی که هواکش داره اینطوریه در صورتی که تو نمایشگاه بابام آرکید گذاشتن برای تست تلویزیوناشون از صبح تا شب یسره روشنه اصلا هم داغ نمیشه تا شب . چرا ؟
    کسی نیست جواب منو بده ؟

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

امروز برق قطع و وصل شد رفتم ببینم کنسولم (آرکید جاسپر) خاموش نشده باشه تمام گیمی که رفته باشم پریده باشه که دیدم بعله مونیتور سیاهه یهو نگاه کردم به چراغ کنسول بنفش شدم کلا 3 تا چراغ قرمز بسیار زیبا مشاهده نمودم
    نه عزیز نترس فقط یک ارور بوده برد جاسپر خطر 3 چراغه تهدیدش نمی کنه
    اونا هم که می دیدی 3 چراغه می شدن قبلا علتش این بود که کارت گرافیک بر اثر نوسان برق یا ... از روی مادر برد جدا می شد که بازم می شد درستش کرد ولی مشکل شما فقط یک ارور بی خطر بوده .

9. این کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خب پسر خودت گفتی جریانش چیه دیگه.همون قطع برق.برای بچه های همینجا هم همین اتفاق تابحال افتاده.
    نگران نباش

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این قدر بازی سرم ریخته 9 تا رو هنوز تو درایو نذاشتم
    این مایکل جکسون اکسپرینس چه قدر مزخرفه واقعا پشیمونم چرا خریدم... می خوام برم بندازمش به یکی از دوستام اگه بشه خودم برم جاش چند تا بازی باحال بخرم...
    فورزا 4 اومده؟؟؟ اگه نه کی میاد؟؟؟
    یه لینکی جایی سراغ دارین که تقریبا هر چی بازی کینکت هست رو یه چند تا عکس و یه توضیح مختصر ازش داشته باشه؟؟؟ میخوام برم یه سری بازی دانلود کنم الان 4 تا انتخاب کردم می خوام بیشترش کنم
    کی میتونیم بریم لایو؟؟؟ این LT+ 1.9 رو الان می تونم بریزم؟؟؟ کار خودم هست؟؟؟ بریزم مشکلی توی اجرای بازی های کپی که الان دارم ندارم؟؟؟ می تونم بعدش برم لایو؟؟؟
    ممنون

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

این قدر بازی سرم ریخته 9 تا رو هنوز تو درایو نذاشتم
    این مایکل جکسون اکسپرینس چه قدر مزخرفه واقعا پشیمونم چرا خریدم... می خوام برم بندازمش به یکی از دوستام اگه بشه خودم برم جاش چند تا بازی باحال بخرم...
    فورزا 4 اومده؟؟؟ اگه نه کی میاد؟؟؟
    یه لینکی جایی سراغ دارین که تقریبا هر چی بازی کینکت هست رو یه چند تا عکس و یه توضیح مختصر ازش داشته باشه؟؟؟ میخوام برم یه سری بازی دانلود کنم الان 4 تا انتخاب کردم می خوام بیشترش کنم
    کی میتونیم بریم لایو؟؟؟ این LT+ 1.9 رو الان می تونم بریزم؟؟؟ کار خودم هست؟؟؟ بریزم مشکلی توی اجرای بازی های کپی که الان دارم ندارم؟؟؟ می تونم بعدش برم لایو؟؟؟
    ممنون
    نه4نیومده -نیدونم.........
    یه سر به فروم بازی سنتر بزن شاید به دردت بخوره
    1.9باید داشته باشی و بازی هارو متناسب پچ کنی-بله میتونی-بله خیلی راحته-فقط باید روش خاصی رعایت بکنی-بله برو لایو حال کن

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

دوستان من اسلیم دارم نمی دونم چرا وقتی 10 دقیقه روشنش می ذارم مثل هیتر می شه فقط هم قسمتی که هواکش داره اینطوریه در صورتی که تو نمایشگاه بابام آرکید گذاشتن برای تست تلویزیوناشون از صبح تا شب یسره روشنه اصلا هم داغ نمیشه تا شب . چرا ؟
    چیز مهمی نیست طبیعیه
    چون cpu و gpu اسلیم نزدیک هستن به خاطر همین حرارت یک قسمت زیاده و طبیعی هست نگران نباش

15. 2 کاربر از hamed17n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •