فامیل ما هم یه دوو داشت وقتی روشنش میکرد دیگه خاموش نمیشد تا بنزین تموم کنه
شما هم باید داشبوردت رو آپدیت کنی
هم فرمور رو
و هم بازی رو پچ کنی - این طوری مشکلت برطرف میشه .
فامیل ما هم یه دوو داشت وقتی روشنش میکرد دیگه خاموش نمیشد تا بنزین تموم کنه
شما هم باید داشبوردت رو آپدیت کنی
هم فرمور رو
و هم بازی رو پچ کنی - این طوری مشکلت برطرف میشه .
الان كنسول دسته طرفه برا ال تي +
يعني معلوم نيس اپديتي كه توي ديسك ادونچرز هست چنده ؟!!؟!
من دستگاهم خامه !! اصلا باز نشده!
آپدیت بازی اصلاً چیز مهمی نیست.خام که بالاخره یه فریمور (حتی ارجینال) باید رو درایور باشه تا بتونه اطلاعاتو بخونه دیگه.مهم نیست.هر چی بوده سعی کن ازش دی وی دی کی رو بگیری.گفتم اگرم نداد یا اطفار در آورد.بیخیال.خودت میتونی بدستش بیاری.
میلاد دارم با گوشی پست میدم حوصله نقل قول نداشتم .من تموم مواردی که گفتی رو انجام دادم به غیر از گزینه آخر . دقیقا نمیدونم با abgx360 چکار کنم. اصلا کدوم فایل رو واسه این بازی آپدیت کنم .
امروز برق قطع و وصل شد رفتم ببینم کنسولم (آرکید جاسپر) خاموش نشده باشه تمام گیمی که رفته باشم پریده باشه که دیدم بعله مونیتور سیاههیهو نگاه کردم به چراغ کنسول بنفش شدم کلا
3 تا چراغ قرمز بسیار زیبا مشاهده نمودم
کنسولو خاموش کردم دوباره روشن کردم دیدم هیچ مشکلی نیس... جریانش چیه؟؟؟
کسی نیست جواب منو بده ؟
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
نه عزیز نترس فقط یک ارور بوده برد جاسپر خطر 3 چراغه تهدیدش نمی کنه
اونا هم که می دیدی 3 چراغه می شدن قبلا علتش این بود که کارت گرافیک بر اثر نوسان برق یا ... از روی مادر برد جدا می شد که بازم می شد درستش کرد ولی مشکل شما فقط یک ارور بی خطر بوده .
خب پسر خودت گفتی جریانش چیه دیگه.همون قطع برق.برای بچه های همینجا هم همین اتفاق تابحال افتاده.
نگران نباش![]()
این قدر بازی سرم ریخته 9 تا رو هنوز تو درایو نذاشتم
این مایکل جکسون اکسپرینس چه قدر مزخرفه واقعا پشیمونم چرا خریدم... می خوام برم بندازمش به یکی از دوستام اگه بشهخودم برم جاش چند تا بازی باحال بخرم...
فورزا 4 اومده؟؟؟ اگه نه کی میاد؟؟؟
یه لینکی جایی سراغ دارین که تقریبا هر چی بازی کینکت هست رو یه چند تا عکس و یه توضیح مختصر ازش داشته باشه؟؟؟ میخوام برم یه سری بازی دانلود کنم الان 4 تا انتخاب کردم می خوام بیشترش کنم
کی میتونیم بریم لایو؟؟؟ این LT+ 1.9 رو الان می تونم بریزم؟؟؟ کار خودم هست؟؟؟ بریزم مشکلی توی اجرای بازی های کپی که الان دارم ندارم؟؟؟ می تونم بعدش برم لایو؟؟؟
ممنون![]()
نه4نیومده -نیدونم.........
یه سر به فروم بازی سنتر بزن شاید به دردت بخوره
1.9باید داشته باشی و بازی هارو متناسب پچ کنی-بله میتونی-بله خیلی راحته-فقط باید روش خاصی رعایت بکنی-بله برو لایو حال کن
![]()
چیز مهمی نیست طبیعیه
چون cpu و gpu اسلیم نزدیک هستن به خاطر همین حرارت یک قسمت زیاده و طبیعی هست نگران نباش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)