اینترنت ساعتی برای سیمکارتهای دایمی برداشتن!. ولی یسری تفاوت در بعضی از بسته ها قائل شدن. مثلا بسته 3 گیگ 13 تومن اعتباری در دایمی 4 گیگ 13 تومن شده
اینترنت ساعتی برای سیمکارتهای دایمی برداشتن!. ولی یسری تفاوت در بعضی از بسته ها قائل شدن. مثلا بسته 3 گیگ 13 تومن اعتباری در دایمی 4 گیگ 13 تومن شده
من یک بار قبلا ( خیلی قبلا) با کد های ussd بسته 1 ماهه خریدم و از کارت بانکی پرداخت کردم و مالیات هم کم نشد ! بعد اون دیگه بسته فعال نکردم
![]()
Last edited by fanoostalaei; 09-10-2016 at 16:56.
بسته نیم ساعته هم حذف شد انگار!
دوستان چجوری میشه از ظاهر دکل فهمید که نسل 3 هست یا 4 . یه دکل اطراف ما روی اوپن سیگنال نشون میده اما هنوز وارد شبکه نشده. اگه تصویری از دکل 4جی بزارین ممنون میشم.
بسته نیم ساعته؟ایرانسل بسته یک ساعته داره ولی نیم ساعت اصن تا حالا ندیدم!
سوال دوم هم منم همین سوال رو دارم از انجمن اگه میشه یه اقای گلی بیاد و جواب بده![]()
اگه در پشت سکتور های دکل ۲ تا چهار جعبه باسه تری جی و فورجی اگه ۲جعبه باشه تریجی
Sent from my ME371MG using Tapatalk
از خنده مردم يعني[emoji16]
از وسط نصف ميشه يعني چي
مگه مجبوري چيزي كه اصلا اطلاعات نداري تو جمع بگي
از وسط هم نصف نکرده 3.5 کیلو پرتقال داشته که به هر کدوم 1.9 کیلو داده . از جیب هم گذاشته
سلام
یکی از دوستان sxt lte میفروخت
لطفا ی پیام به من بده لازم دارم
از راستین بازار هم برش داشت کلا
خرید محدد هم نداره
تف تو این زندگی!!
دیگه تو 6 ساعت حداقل 10 گیگ رو باید میگرفت
انصافا همچین چیز گرون قیمتی به چه دردتون میخوره
اگه واسه وبگردی نت میخواین که هات اسپات گوشی هم جواب میده
به غیر از واسه دانلود صرفه اقتصادی نداره که اونم با زیاد شدن کاربرا فرقی نداره آنتن دارین یا ندارین
Last edited by adreno; 09-10-2016 at 20:11.
این آنتی که راستین می فروخت در بدترین حالت 70 هزار با تمام هزینه ها پولش نبود خودتون از علی اکسپرس هم می تونید بخرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)