تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2485 از 3745 اولاول ... 1485198523852435247524812482248324842485248624872488248924952535258529853485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,841 به 24,850 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اصلا باید شکایت کرد که چرا برای بعضی ها سرور داخل نامحدوده برا بعضی ها محدود این دور از عدالته همون پولو میدی سرعت درون شبکه محدود میکنن.
    در اصل باید درون شبکه بدون محدودیت باشه ( هنوز دارن روی این موضوع مانور میدن و تبلیغ جدید ارائه میدن )

بیشتر شرکت ها قبلا چنین مشکلاتی داشتن ..... مثلا تا زمانی که شبانه ی شاتل و پارس آنلاین پولی نشده بود ، تو بعضی شهرها پارس آنلاین خیلی خوب بود و بعضی جاها اصلا پیج باز نمی کرد ! . شاتل بعضی جاهارو محدود می کرد و بعضی جاها هرچی می خواستن دانلود می کردن .... مخابرات هم هر استانی طرح هاش و سرعتش فرق داره ( فکر کنم مخابرات تهران هنوز ناحدود 512 با سرعت ثابت 56 کیلوبایت میده ولی مخابرات خراسان رضوی بیشتر از 2 ساله که نامحدوده نمیده )
    Last edited by shylord; 19-10-2015 at 22:02.

2. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

سلام این اسیا تک خیلی بد شده این دوماه ده گیگ میخریدم یک هفته ای تمام می شد

فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من سرویس 10240 یا 10 mb دارم که سرعت استاندادش میشه 1024 MBps
    تا همین چند وقت شبانه و روزانم همین مقدار دانلود میداد
    چند وقته شبانم رو روی 2 مگ بستن یعتی تا 256 KBps بهم دانلود میده
    زنگ زدم میگه این سرعت ، سرعت خوبیه واسه شب !!!!!!! و چون شب دانلود میکنن پهنای باند کم میشه !!!!!!!
    جالب اینه یک فایلو از ساعت 2 تا 2:05 با یه مگ دانلود میکنه یهو پهنای باند کم میشه سرعت میشه 256 !!!!!!!!!
    واقعا خجالت آوره....

کسی مشکل منو نداشته ؟ چیکار باید بکنم ؟
    بله دقیقا منم همین مشکلو دارم.
    شکایت کن، هر شکایت یه نمره منفی برای شرکت داره

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

منم مجبور شدم نا محدود گرفتم ۵۱۲نقره ای سرعت ۶۴ نهایتا ۸۰
    بیشتر اوقات هم پایین تر از پنجاه

فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk

6. این کاربر از ali6219 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این مدت بابت مشکلات اخیر اسیاتک ازشون در 195 شکایت کردم.هر چی با روی خوش بهشون گفتم مرکزمون مشکل پهنای باند داره پشتیبانیشون با پررویی تمام قبول نمیکرد!!
    کاری باهاشون کردم که مجبور شدن مشکل پهنای باند مرکزو قبول کنن و درخواست افزایش پهنای باند به مخابرات منطقمون بفرستن.
    حتی ازشون 30 روز sla گرفتم....و تا افزایش پهنای باند مرکز هم دوباره ازشون sla میگیرم

اینا متاسفانه فقط یه سری معیار مسخره مانند تست از سرور میهن دانلود یا سافتــ 98 و دانلود با idm رو قبول دارند و تا وقتی معیاراشون اینا باشه به مشکل کاربر اهمیت نمیدن. دریغ از این که کاربر اینترنت خریده نه اینترانت و همه استفاده از اینترنت به دانلود کردن با idm و 32کانکشنه ختم نمیشه!

خلاصه اگر مشکل تک کانکشن یا... دارید از این isp شکایت کنید.با کمی مقاومت میتوانید حق خودتونو بگیرید.

8. 9 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این مدت بابت مشکلات اخیر اسیاتک ازشون در 195 شکایت کردم.هر چی با روی خوش بهشون گفتم مرکزمون مشکل پهنای باند داره پشتیبانیشون با پررویی تمام قبول نمیکرد!!
    کاری باهاشون کردم که مجبور شدن مشکل پهنای باند مرکزو قبول کنن و درخواست افزایش پهنای باند به مخابرات منطقمون بفرستن.
    حتی ازشون 30 روز sla گرفتم....و تا افزایش پهنای باند مرکز هم دوباره ازشون sla میگیرم

اینا متاسفانه فقط یه سری معیار مسخره مانند تست از سرور میهن دانلود یا سافتــ 98 و دانلود با idm رو قبول دارند و تا وقتی معیاراشون اینا باشه به مشکل کاربر اهمیت نمیدن. دریغ از این که کاربر اینترنت خریده نه اینترانت و همه استفاده از اینترنت به دانلود کردن با idm و 32کانکشنه ختم نمیشه!

خلاصه اگر مشکل تک کانکشن یا... دارید از این isp شکایت کنید.با کمی مقاومت میتوانید حق خودتونو بگیرید.
    تو متن شکایت چی نوشتی ؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

10. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

آفرین بر شما و همتت متاسفانه بسیاری تو ایران اینترنت را فقط IDM میشناسند برنامه ای که فقط در جهان تو ایران استفاده میشه

نمیدونم وقتی زنگ میزنیم حالا هر isp و جایی, با نمایندگی IDM تماس گرفتیم یا....؟

12. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان این تغییرات بسیار زیاد Downstream داره کلافم میکنه .
    یبار 10 مگ رو با SNR حدود 11 راحت جواب میده . یبار 2 مگ رو به زور و با SNR حدود 5 6 جواب میده .
    اصن امکان نداره یه Downstream ثابت دریافت کنم . دیشب بعد از چند بار خاموش و روشن کردن مودم رسوندمش به 10 مگ که SNR اون موقع 11.4 بود . صبح که پاشدم و چک کردم دیدم باز Downstream رفته 4111 با SNR حدود 9 !
    راهی هست که این Downstream لعنتی ثابت شه ؟!
    ضمن اینکه تا یه هفته پیش که Downstream تا 12 بود (بعدش آوردن روی همون 10 مگ خودم) و بعضی مواقع میومد روی 12 مگ بازم با SNR حدود 11 جواب میداد . نمیدونم این مشکل آسیاشت هست یا مودم یا سیم تلفن !؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آفرین بر شما و همتت متاسفانه بسیاری تو ایران اینترنت را فقط IDM میشناسند برنامه ای که فقط در جهان تو ایران استفاده میشه

نمیدونم وقتی زنگ میزنیم حالا هر isp و جایی, با نمایندگی IDM تماس گرفتیم یا....؟
    دقیقا وقتی نامحدود منصفانه ۱ مگ بگیریم از حجم منصفانه رد کنی سرعت دانلودت میرسه به ۱۶ کیلوبایت اونم 32 کانکشنه با idm که سرعت تک کانکشنتو فکر کنم بزارن رو ۴ کیلوبایت البته تو صبانت و فن آوا اینجوری بود ولی آسیاتک نمیدونم نامحدوداش رو وقتی محدود بشی رو چند میزاره

15. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو متن شکایت چی نوشتی ؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

محتوای مخفی: .... 

+

در جواب شکایتم یه سری حرف های تکراری و بی مربوط زدن, در تجدید نظر اول تند و کوبنده پاسخشونو دادم دیگه نتونستن بهونه ای بیارن.حتی از سازمان تنظیم هم باهام تماس گرفتن.

17. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •