تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2485 از 3195 اولاول ... 148519852385243524752481248224832484248524862487248824892495253525852985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,841 به 24,850 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ببخشید بازی همراه کینکت اصله؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببخشید بازی همراه کینکت اصله؟
    بله اورجیناله

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ببخشید چه جور تشخیص بدم؟بازی کپی نندازن بهمون

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستان که نظراتشون رو گفتن

پس به اینها میگن الیت باندل و کپی خور هم نمیشن ,..... از روی کارتون نمیشه فهمید چه درایوی هست؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد , اگه بازم سوالی بود مزاحم دوستان عزیز میشم. با تشکر
    سلام.
    بله اسلیم یه کوچولو ارتقاء پیدا کرده در مورد سرمایش(Cooling) و وزن و ابعاد کمتر.اما در توانایی و عملکرد با الایت و آرکید مو نمیزنه و هیچ فرقی ندارن با هم.الایت و آرکید از اواسط 2008 به بعد با مادربورد جاسپر ارائه شدند و هیچ مشکلی نداشتن.تقریبا ً میشه گفت از سال 2009 به بعد مشکل سه چراغ شدن بخاطر گرم شدن بیش از حد دیگه پیش نیومده!یا لااقل جایی گزارش نشده!!!!!!!
    شما اگه الایت و آرکید پیدا کردی، شک نکن و بخر.(بهیچ عنوان ضرر نمیکنی) ولی اگه تصمیم به خرید اسلیم شد باید بدونی درایوش چیه که لااقل بشه کپی خورش کرد!!!میتونی از لینک زیر بهره بگیری بشرطی که پلمب کنسول....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یارو یه چیزی گفت : اگه داشبوردت جدید باشه نمیشه !‌گفتم مال همین کینکته .. با کینکت آپدیت کردم .. گفت حالا باید ببینم دستگاه رو (‌آخه خوده مغازه هه که انجام نمیده .. زنگ زد به یکی گفت میدم به اون .. )

منظورش همین آپدیت ۱۹می بوده دیگه ؟!‌روش نمیشه ال تی + ۱ رو ریخت ؟!؟
    اگه آپدیت 13146 داشبورد رو دارین Lt1.1 به هیچ دردتون که نمیخوره!!!!!برای این آپدیت فریمور 1.9 رو باید بریزید .دوستانی که میخوان فریمور بریزن و تجربه اولشونه.خواهشن یادتون نره که قبل از هر کاری بسم الله بگین بعدشم جون هرکی دوست دارین DVD Key رو فراموش نکنیدا!منظورم همون فایل Dummy.Bin هست که با جانگل فلاشر میگیریدش!!!اگه این فایل رو داشته باشید هر بلایی سر کنسولتون بیاد باز میشه دست به دامن کسی شد!بدون فایل Dummy کنسولتون یه دی ودی دی پلیر سادست!اگه احیاناً اشتباهی کنید.کار بنظر ساده میاد.ولی دقت هم میخواد.مراقب باشید.

دوستان من LT 1.9 ریختم ولی بازی NFS HP رو وقتی میره تو بازی دیگه بیرون نمیاد . کلا تو بازی نمیره فقط یه صفحه سیاه میاد . مشکل چیه ؟
    بازی هایی که ap 2.5 دارن رو وقتی فریمور 1.9 ریختین دوباره باید با abgx پچ کنید!حتی اگه قبلا ً خودتون پچش کرده باشین.یا پچ شده خریده باشین.یعنی اگه قبل از آپدیت فریمور بازی رو میتونستید اجرا کنید الان دیگه نمیتونید.منظورم همون 6 تا بازیه کذایی بود که ap2.5 دارن.موفق باشید.

سلام
    من قصد خرید کنسول ایکس‌باکس رو دارم ولی ......

4- آخرین ورژن ایکس‌باکس آیا بازیهای کپی شده رو اجرا می‌کنه؟ یعنی روش برای قفل شکستن داره؟ آیا وقتی قفل شکست راهی برای بازگشت به حالت اولیه هست؟
    5- مثلا 250 گیگ جا برای بازی‌ها دارم، وقتی یه بازی رو توی هارد می‌ریزم آیا لازمه که دیسک رو بذارم وقت بازی ؟ حتی در صورتی که دیسک ارجینال نیست و قفل شکسته است ایکس‌باکس.
    6- از کجا می‌تونم تهیه کنم؟
    7- کینکت چنده؟
    8- جاسپر و فالکون و اینا چی هستند؟
    سلام به شما البته حق دارید صفحات این تاپیک زیاد شده و دوستان هم عمدتا ً سوال و جواب هاشون تو همین تاپیک جمع میشه.واسه همین حتی اگه اینترنت با سرعت نور داشته باشید خوندن این همه صفحه
    سوالاتونو دوستان جواب دادن من یک کم اضافه میکنم سرتون درد بیاد
    مدلهای ایک باکس که کپی خور میشن عبارتند از
    الف) کلیه مدل ها بجز اسلیم.
    (تذکر 1- خرید این موارد اکیدا ً توصیه میشه بشرطی که از سال 2009 به بعد تولید شده باشن.روی جعبه مقوایی ایکس باکس یه بریدگی مستطیل شکل هست که بدنه کنسول از اونجا معلومه و دقیقا ً روی برچسبیه که تاریخ تولید کنسول رو نوشته پس بدون باز کردن جعبه میشه تاریخ ساختشو خوند. تذکر 2- این موارد بخاطر راحت کپی خور شدنشون الان قیمت بسیار بالایی در بازار دارند(البته اگه واقعا ً گیر بیارید)
    ب) از کنسول های اسلیم اونها که درایوشون لایت آن با ورژن 9504 هست کپی خور میشن و بقیه رو هم الان چند ماهه که میگن در دست اقدامه برای کپی خور شدن!!(حالا کی بشه، خدا عالمه)
    فهمیدن اینکه درایو اسلیمتون این ورژن هست یا نه، رو یا باید فروشنده بگه یا از روش تاریخ تولید (لینک بالا) بفهمید و یا اینکه کنسول باز شه!!!
    اینها کپی خور میشن.
    کنسول هارد دار خوبه چون به درایو فشار نمیاد اگه بازی رو روی هارد اینستال کردین دیسک همون بازی رو (چه ارجینال و چه کپی)رو داخل درایو میذارید ولی در این حالت اصلا ً دیسک نمیچرخه فقط برای حق کپی رایته!!!)

باید بگید ساکن کجا هستید تا دوستان بگن از کجا میشه خرید!!!
    کینکت رو امروز از شهرک غرب تهران پرسیدم گفت 195 تومن و داره گرونتر هم میشه!!!
    جاسپر مادر برد خوش نام کنسول ایکس باکسه (قبلیش فالکون بود که از سال 2009 به بعد دیگه تولید نشده)که مشکلات سه چراغ شدن رو مرتفع کرد.کنسول های سال 2009 به بعد(همون آرکید و الایت ها) عمدتا ً از این مادربرد دارن و برای همین تاکید میشه که کنسول تولیدی از تاریخ 2009 به بعد رو بخرید.حتی اگه بفکر کپی خور شدنش نیستید.مادر برد اسلیم یه اسم جاسپر نیست اسمش ترینیتی هست که با جاسپر از نظر توانایی زیاد فرق نمیکنه!!!شایدم بکنه.(توصیه مهم تر پست اول همین تاپیک رو حتما ً بخونید.)
    Last edited by MITAJOON; 18-06-2011 at 22:43.

5. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فقط بدونین که :

الان کینکت ها دیگه داخل کارتونشون مثل شکل بالا بنفش نیست . رنگشون سفیده
    یه وقت به فروشنده بیچاره مشکوک نشین الکی

7. 2 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

اگه آپدیت 13146 داشبورد رو دارین Lt1.1 به هیچ دردتون که نمیخوره!!!!!برای این آپدیت فریمور 1.9 رو باید بریزید .دوستانی که میخوان فریمور بریزن و تجربه اولشونه.خواهشن یادتون نره که قبل از هر کاری بسم الله بگین بعدشم جون هرکی دوست دارین DVD Key رو فراموش نکنیدا!منظورم همون فایل Dummy.Bin هست که با جانگل فلاشر میگیریدش!!!اگه این فایل رو داشته باشید هر بلایی سر کنسولتون بیاد باز میشه دست به دامن کسی شد!بدون فایل Dummy کنسولتون یه دی ودی دی پلیر سادست!اگه احیاناً اشتباهی کنید.کار بنظر ساده میاد.ولی دقت هم میخواد.مراقب باشید.
    ها ؟‌من باز نفهمیدم

من آخرین بازی که آپدیت شد کنسولم چند هفته پیش بود با دیسک اورجینال توی کینکت آپدیت کردم همین : دی ( اسلیم )
    بعد از اونم نه لایو رفتم نه آپدیت کردم ... فقط فیلم نگاه کردم باهاش الان ال تی ۱.۱ میشه ریخت روش ؟!

این فایل دی وی دی کییی رو به یارو بگم بده بهم ؟! : دی

اینا اصلاْ حالیشون نمیشه این حرفا رو :|‌

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببخشید چه جور تشخیص بدم؟بازی کپی نندازن بهمون
    کاور بازی باید پلمب باشه همینطور دورش پلاستیک کشیده شده باشه (نه پلاستیک با دست ها کارخونه ای )

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

فقط بدونین که :

الان کینکت ها دیگه داخل کارتونشون مثل شکل بالا بنفش نیست . رنگشون سفیده
    یه وقت به فروشنده بیچاره مشکوک نشین الکی
    الیته منم که خریدم بنفش بود همه اطلاعاتشم آلمانی بود

ماله بعضیا سبزه ! به خاطر ریجنه این تغییر رنگ ها ؟‌:د ی

11. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من اسلیم دارم نمی دونم چرا وقتی 10 دقیقه روشنش می ذارم مثل هیتر می شه فقط هم قسمتی که هواکش داره اینطوریه در صورتی که تو نمایشگاه بابام آرکید گذاشتن برای تست تلویزیوناشون از صبح تا شب یسره روشنه اصلا هم داغ نمیشه تا شب . چرا ؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ها ؟‌من باز نفهمیدم

من آخرین بازی که آپدیت شد کنسولم چند هفته پیش بود با دیسک اورجینال توی کینکت آپدیت کردم همین : دی ( اسلیم )
    بعد از اونم نه لایو رفتم نه آپدیت کردم ... فقط فیلم نگاه کردم باهاش الان ال تی ۱.۱ میشه ریخت روش ؟!

این فایل دی وی دی کییی رو به یارو بگم بده بهم ؟! : دی

اینا اصلاْ حالیشون نمیشه این حرفا رو :|‌
    شما یه زحمت بکشید بگید ورژن داشبوردتون چیه؟کنسولو روشن کن برو به قسمت Setting و Consol Info و ورژن داشبورد رو بخون ببین چیه تا ببینیم 1.1 میشه ریخت روش یا نه.
    شما بهش بگو ببین Dvd Key Zرو میده بهت یا نه؟رو کاغذ نمینویسه ها!!باید فلش مموری همراهت باشه تا بریزه توش(یه فایله.به اسم Dummy.Bin)
    دستگاه رو کی خریدی؟شاید اصلا ً 1.1 باشه!البته هم دی وی دی کی و هم نوع فریم ور رو خودت میتونی بدست بیاری بشرطی که کنسول رو خودت باز کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •