اره داداش فایده نداره همون میذارم بعدش میگیرم
سرعت دانلودت داش چنده؟با ایرانسل میگیری؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
اره داداش فایده نداره همون میذارم بعدش میگیرم
سرعت دانلودت داش چنده؟با ایرانسل میگیری؟
در حد 100 هزار تومان شارژ میخوام (ایرانسل)
یکی از دوستان بود شارژ قیمت کمتر میداد
بهم پی ام بده
های وب ک ب من میگه طی همین هفته ها افتتاح میشه طرح و خدمات دهی شروع میشه
البته این fdd lte
نه منظورم TD Lte هستش.
شرکتایی مثل های وب و شاتل و.... با شرکت نوکیا قرارداد بستن که تا ۵ ماه دیگه TD LTE بیارن ایران.
فرقش هم با ایرانسل اینه که ایرانسل رو فرکانس 3500 میده که هیچ مودمی ساپورتش نمیکنه بجز مودم ایرانسل!
ولی اینا رو فرکانس 2600 میخوان بدن که خیلی از مودم ها از جمله MR6400 و MR200 هم پشتیبانی میکنن ازش.
فقط انشاالله بسته های خوبی ارائه بدن
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ن داداش ایرانسلم رو همین 2 تا مودم انتن میده و میگیره و منم فک میکردم نمیگیره این مودما ولی فرکانس 3500 و ایرانسل و مبین نت طی مزایده با هم گرفتن خب مثلما تقسیم میشه بین 2 تا اپراتور ک میوفته 1900.من ک تو شهرستان زندگی میکنم پوشش نداریم و ولی اگ تو داری داش برو بگیر امتحان کن البت ایرانسل ب زور میخواد سود بیشتری کنه و بدون مودم نمیفروشه مگر اینکه اشنا داشتع باشی
ب غیر از اینم من ی کامنتی تو دیجیکالا دیدم ک میگفت از td lte میخواسته استفاده کنه ک این مودم و داشته ولی ایرانسل میگفته پشتیبانی نمیکنه و غیرع میگفت رفتم سیمکارت و گذاشتم رو مودم و وصل شد و الانم دارم با همین نت براتون کامنت میذارم.
این کامنت و رو mr200 گذاشتن
دوستان قبلا یه روشی اینجا خوندم برای خرید بسته که به اندازه قیمت همون بسته از حساب بانکی کم میشد و دیگه مالیات و ... بهش نمیخورد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
خب از *555# یا ایرانسل من بگیر قیمت همون بسته میخری مالیات روش نمیاد
شما تا حالا به این روش هایی گه گفتی بسته خریدی خودت؟؟ایرانسل من که از شارژت باید بسته بخری مالیاتش موقع شارژ کم شده *555# هم موقع خرید از کارت بانکی مالیات رو هم اضافه میکنه .
مگه پنیره که از وسط با هم نصف کنن؟!!
این فرکانس قراره به صورت مشترک بین ایرانسل و مبین نت استفاده بشه نه اینکه بیان نصفش کنن!اون که شما میگی یه چیز غیر ممکن و نشدنی ئه!
تو مودم های موجود در بازار ایران به غیر از مودم ایرانسل هیچ کدوم از فرکانس 3500 پشتیبانی نمیکنن!
شما با مودم mr200 در حالت td-lte فقط به فرکانس 2300 یا 2600 میتونی متصل بشی پس حتی اگه سیم کارت td-lte ایرانسل هم به هر طریقی داشته باشی باز هم وصل نمیشه!
از هر دو روشی که گفتید مالیات محاسبه میشه!
متاسفانه اطلاعاتی که شما تو تاپیک ارائه میدید سهوا یا عمدا(!) کاملا غلطه!
Last edited by HITB0Y; 09-10-2016 at 15:07.
دوست عزیز اصلا مودم mr200 لاک نیست چون خودم دارم استفاده میکنم کی میگه لاک توسط شرکت های وب انجام شده شرکت فوق.. میاد مک ادرس و سیمکارت خودشو لاک میکنه شما برو بخر سیم ایرانسل هم بزار روش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)