اگه کسی اموزشی توی سپاه بیفته ولی همون روز اول اعزام به مرکز اموزش معافیت تحصیلی براش صادر بشه ودیگه نره اموزشی بعد از دانشگاه دوباره توی سپاه میفته یا ممکنه توی نیروی انتظامی بندازنش ؟
اگه کسی اموزشی توی سپاه بیفته ولی همون روز اول اعزام به مرکز اموزش معافیت تحصیلی براش صادر بشه ودیگه نره اموزشی بعد از دانشگاه دوباره توی سپاه میفته یا ممکنه توی نیروی انتظامی بندازنش ؟
Last edited by ahwazp30; 17-10-2014 at 20:21.
درود
دوست عزیز اول از همه اینکه نیرو هوایی سپاه آش دهن سوزی نیست! یعنی اونطور که تو ذهن خیلیا جا افتاده نیست! متاسفانه من خودم اولش فکر میکردم پا تو چه هتلی گذاشتم! ولی خب به هر حال من 1 ماه دیگه خدمتم تموم میشه و طبق تجربه اینو گفتم که اگه وارد شدی جا نخوری!
ترجیحا اگه میخوای سپاه پذیرش بگیری برو سمت نیرو زمینی
من سوالت رو دقیقا نفهمیدم! یعنی چی برگه سبزت اومد آموزشیتو تغییر میدن میندازنت اردکان!؟؟!!! نیرو هوایی (هوافضا) یه مرکز آموزش تو کل کشور داره اونم اردکانه! بعدشم شما برگه سبزت بیاد ایشون میره با اون برات پذیرش میگیره! حالا اگه منظور ایشون برگه سفید بوده که 10 روز قبل از اعزامت میاد اون داستانش جداست! باید گردن کلفت باشه تا کدت رو عوض کنه. البته تو پادگان ما خیــــلیا بودن که پادتیشون دقیقه 90 کدشون رو عوض کرده بود! پارتیه دیگه ، تو ایران همه کار میکنه !
من الان ک کارت ایثارگری بابامو دیدم ۵ ماه حضور در جبهه داره ..از ارگان نهاجا هم هست...خودمم تو ارتش افتادم..ایا کسری بهم میخوره؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
شما متولد کدوم سال هستید؟معافیت ایثارگری فقط شامل متولدین 72 و پایین تر از اون میشه.با 5 ماه فکر کنم 2 ماهی کسری داری اگه شرایطت بخوره
من 69 ای ام...شرایطش چجوریه...از کجا باید اقدام کرد
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
یه سوال پرسیده بودم یاددم نیس جواب گرفته بودم یانه!
اگه اسم محل اعزام اموزشی مشخص بشه بعد اون میشه تمدید کرد یا خیر؟
بزرگوار کمتر از 6 ماه ایثارگری کسری نداره
خیر اون زمان نمیشه
برگ سفید اومده اون زمان باید حودتونو معرفی کنید.
کسی نظری نداره؟
مثلا 1393/08/01 سپاه باید برم
تمدید کنم امریه اداری بفرستم
قبول میکنن؟
ماشالله اسم همه را دادی رفت
مرکز ولیعصر که بین آموزشگاههای ناجا حتی نسبت به خیلی از آموزشگاههای دیگه کمی نداره، واقعا از بهترین آموزشگاههای کشوره.
سرگرد دوست داشتنی خیلی مقرراتی هست ولی در عوض فردی مطلع، با اخلاق و تابع قوانین هست که نمونه اش تو نظام خیلی کمه.
فرمانده پادگان هم فرد خیلی خوبی هست.
دوست من سال قبل من همین ولیعصر بود (سال 90) اکثرا داده بودن منطقه شمال غرب مرزبانی!!
حالا شما اگه شرایط نداشته باشی شانس بیاری استان بیفتی تبریز را تا رییس نیرو انسانی ج.ع. هست بیخیال بشین.
فرمانده گروهان من من جانشین گردان سروان آقا... بود، اونم فرد خیلی با شخصیتی بود.
زیر 6 ماه کسر نداره.
دوستان با سابقه راهنمایی کنن که بهترین زمان واسه اینکه بخوای تو دوران آموزشی خودتو تو یگانی خاصی بندازی یا به نوعی پذیرش بگیری چه موقعیه؟ ایا اصولا امکان پذیره؟ باید وایسی تا شماره پرسنلی بیاد بعد با اون اقدام کنی یا قبلش میشه؟ و اینکه این شماره پرسنلی چیه و کی میاد؟ سوال من موردی مربوط به نزاجا ست.ممنون
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)