تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2484 از 3195 اولاول ... 148419842384243424742480248124822483248424852486248724882494253425842984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,831 به 24,840 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه هارد 250 برا کنسولم (آرکید)بخرم .
    کسی قیمت هارد ها رو داره؟
    بعد به جا دیدم نوشته بود هارد 250 مخصوص اسلیم 120 تومان
    یعنی این هارد فقط مخصوص اسلیم هست یا به آرکید هم می خوره؟
    کسی قیمت هارد رو نداره؟!

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید تو بسته کینکت چی ها هست؟شنیدم بازی هم داره؟اگه میشه چند تا عکس هم بزارید
    توش اینا هست:
    Kinect
    Kinect Adentures Game
    Manual
    کابل افزایش طول USB
    اداپتور تبدیل پورت kinect به USB

واسه دیدنش هم برو تو یو تیوب اینو سرچ کن. :
    Kinect unboxing

3. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مبارکه

تاریخ ساختش هم رو قسمت بارکد هست
    نگران نباش کینکت هم داره و250گیگ رو بگیر
    محتویاتش همه تکمیله نگران نباش باز کنی میبینی
    تفاوت انچنانی نداره ولی پلمپ بودنش می ارزه و ادم مطمئن میشه
    گرفتی سری ندی کپی خور کنن یکم با بازی های خودش بازی کن تا از گارانتی هم به نوعی استفاده کرده باشی
    عزیز ایشون میخوان کپی خور کنن دستگاه رو و فعلاْ باندال ها که دارای درایو 0500 هستن به هیچ وجه کپی خور نمیشن ( اینجور که معلومه فعلاْ x360Key هم ساپورت نمیکنه ! ) => اگر باندال کینکت بگیری باید ارجینال بازی کنی !!!!

شما ببین میتونی فت گیر بیاری ؟! اگه گیر آوردی فت بگیر اگه نه یه اسلیم ۴گیگ بگیر بدون کینکت ! یا ۰۲۲۵ یا ۹۵۰۴ ( ممکنه ۰۴۰۱ هم باشه که البته C4 گفته همزمان با 0225 فریمور و کیت رو برا ۰۴۰۱ هم میده بیرون !! )‌
    پس داداش حسام اینطوری میشه که هر چی میخواد بگیره جز باندال درسته ؟ چون درایو دیگه ای که نداریم
    عکس ها رو که نگاه میکنیم دلمان خود به خود سمت باندل میرود !
    و

جناب پاکباز.درود.
    انشالله که در خرید موفق باشید.من از عکسهایی که گذاشتین متوجه شدم که هر سه Pack کنسول اسلیم هستش!یکی 4 گیگ که یعنی هارد نداره و دیگری 250 گیگ که هارد 250 داره!!!نوع درایو رو نمیشه از رو جعبه مقوایی تشخیص داد!حقیقتشو بخواین تشخیص نوع درایو از روی تاریخ ساخت کنسول هم بهیچ وجه مطمئن نیست!!البته پلمب بودن کنسولتون یک مزیته!ولی تشخیص نوع درایو براتون مقدور نیست.منم پیشنهاد میکنم بیشتر بگردین ممکنه الایت یا آرکید نو هم پیدا کنید اگه قیمتشون از قیمت ایران کمتر باشه بازم میصرفه.کینکت تو تهران ارزونتر از قیمتیه که در دوبی بهتون دادن!منتهی باید دید همراه با کینکت (دوبی) بازی هم میدن؟چند تا؟بازم عرض میکنم بیشتر بگریدن ممکنه الایت یا آرکید پیدا کنید.ضمنا ً اگه الایت پیدا کردین 120 هم بود بخرید درگیر 250 گیگ یا 120 گیگ بودنش نباشید.و اگه آرکید پیدا کردین بازم شک نکنین و البته بگیردین ببینین هارد پلمب شده هم در دوبی موجوده؟ اگه بود هارد هم بخرید.چون تو ایران این مورد هم با مشکل مواجه شده!!(مملکته ما داریم؟؟!!!)
    ممنون از دوستان که نظراتشون رو گفتن

پس به اینها میگن الیت باندل و کپی خور هم نمیشن ,پس بیخیال اینها میشم و میرم تو بازار از فروشگاههای معتبر دیگه بازدید میکنم و میگردم دنبال الیت و یا آرکید و اگه یکی از اینها رو پیدا کردم بگیرم دیگه؟ این الیت و آرکید دیگه حتما کپی خور میشن؟ راستی میگن این مدل های اسلیم مادربرد و سی پی یوشون عوض شده و دیگه گرم نمیکنه و سر و صداش خیلی کمتره و همه مشکلاتی که توی الیت و ارکید بوده توی اسلیم حل شده درسته؟ اگه اینجوری باشه خوب اسلیم بگیرم بهتره؟ راستی مدل اسلیم هم هست که باندل نباشه و بشه کپی خورش کرد؟ اگه آره یکی عکس بزاره از پکش تا بگردم دنبالش توی بازار. برای فهمیدن نوع درایو هیچ راهی وجود نداره به جز باز کردن کارتن کنسول؟ از روی کارتون نمیشه فهمید چه درایوی هست؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد , اگه بازم سوالی بود مزاحم دوستان عزیز میشم. با تشکر

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام ...

ایکس باکسو دیگه دادم برا کپی خور

طرف گفت ۳۰تومن گفتم باشه !‌ حالا منتظرم فردا برم بگیرمش !!!!

یارو یه چیزی گفت : اگه داشبوردت جدید باشه نمیشه !‌گفتم مال همین کینکته .. با کینکت آپدیت کردم .. گفت حالا باید ببینم دستگاه رو (‌آخه خوده مغازه هه که انجام نمیده .. زنگ زد به یکی گفت میدم به اون .. )

منظورش همین آپدیت ۱۹می بوده دیگه ؟!‌روش نمیشه ال تی + ۱ رو ریخت ؟!؟

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

الیت باندل
    Slim Bundel

راستی میگن این مدل های اسلیم مادربرد و سی پی یوشون عوض شده و دیگه گرم نمیکنه و سر و صداش خیلی کمتره و همه مشکلاتی که توی الیت و ارکید بوده توی اسلیم حل شده درسته؟ اگه اینجوری باشه خوب اسلیم بگیرم بهتره؟ راستی مدل اسلیم هم هست که باندل نباشه و بشه کپی خورش کرد؟ اگه آره یکی عکس بزاره از پکش تا بگردم دنبالش توی بازار. برای فهمیدن نوع درایو هیچ راهی وجود نداره به جز باز کردن کارتن کنسول؟ از روی کارتون نمیشه فهمید چه درایوی هست؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد , اگه بازم سوالی بود مزاحم دوستان عزیز میشم. با تشکر
    ۱.درسته

۲.درسته اما پیدا کردن درایو ۹۵۰۴ به شدت مشکله
    3. هست اما گفتم که کم پیدا میشه !
    ۴. حتی با باز کردن کارتن هم نمیشه مطمعن شد ! بهترین راه باز کردن کنسوله !‌اما از روی سریال نامبر روی جعبه و LOT نامبر میشه تشخیص داد

خواهش میشه

6. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

توش اینا هست:
    Kinect
    Kinect Adentures Game
    Manual
    کابل افزایش طول USB
    اداپتور تبدیل پورت kinect به USB

واسه دیدنش هم برو تو یو تیوب اینو سرچ کن. :
    Kinect unboxing
    Kinect Adentures Game
    Manual
    چی اند؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...

ایکس باکسو دیگه دادم برا کپی خور

طرف گفت ۳۰تومن گفتم باشه !‌ حالا منتظرم فردا برم بگیرمش !!!!

یارو یه چیزی گفت : اگه داشبوردت جدید باشه نمیشه !‌گفتم مال همین کینکته .. با کینکت آپدیت کردم .. گفت حالا باید ببینم دستگاه رو (‌آخه خوده مغازه هه که انجام نمیده .. زنگ زد به یکی گفت میدم به اون .. )

منظورش همین آپدیت ۱۹می بوده دیگه ؟!‌روش نمیشه ال تی + ۱ رو ریخت ؟!؟

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

Slim Bundel

۱.درسته

۲.درسته اما پیدا کردن درایو ۹۵۰۴ به شدت مشکله
    3. هست اما گفتم که کم پیدا میشه !
    ۴. حتی با باز کردن کارتن هم نمیشه مطمعن شد ! بهترین راه باز کردن کنسوله !‌اما از روی سریال نامبر روی جعبه و LOT نامبر میشه تشخیص داد

خواهش میشه
    این LT1.9 بری داشبوزد 13146 که نوزده می اومده هست دوست عزیز.

باید کلید درایوتو داشته باشی. بعد بری کنسولتو Update کنی. وبعد با استفاده از اون کلید و فیرم ویر 1.9 دستگاهت کپی خور بشه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همشون اسلیم هستن و هیچدوم الایت یا آرکید نیستن... اونی که کینکت داشت ، میشه Xbox 360 Slim Kinect Bundle 250GB or 4GB و اونایی که نداشتن هم میشن : Xbox 360 Slim 4GB و Xbox 360 Slim 250GB...

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

Kinect Adentures Game
    Manual
    چی اند؟
    Manual دفترچه راهنمای استفادشه
    Kinect Adentures Game همون بازیه که توش هست دیگه.(البته بعضی از فروشنده ها آداپتور و بازی رو ور می دارن حواست باشه حتما تو جعبه باشه و جعبه پلمب باشه)
    اینم عکسش:

11. 3 کاربر از hamed17n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام ببخشید تو بسته کینکت چی ها هست؟شنیدم بازی هم داره؟اگه میشه چند تا عکس هم بزارید

1- پشت جعبه حفره ای مستطیل مانند (شکل بالا )قرار داره که میتونید قبل از خرید از وجود بازی ادونچر در جعبه مطمئن شوید

(شکل 2)

2- جعبه رو که باز کنید با (شکل 2 ) مواجه میشید که کینکت باید اینطور قرار گرفته باشه

(شکل 3 )
    3- در (شکل 3 ) هم میتونید از بروشور ها و دفترچه و ... که داخل جعبه است مطمئن شوید .

(شکل 4)
    در شکل 4 کابل usb برای اتصال کینکت به کنسول های قدیمی (الیت و ارکید و باندل های این دو مدل ) مشاهده میکنید

(شکل 5 )

5- اینم ادابتوریه که در سری های جدید کینکت اضافه شده است .

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

اگه کنسولت اسلیم هست تبدیل دو شاخه برای آداپتورش نخر . جون مستقیم به کنسول وصل می شه .
    اگه با آداپتور به کنسول اسلیم وصل کنی یکمی تو آپدیت کینکت به مشکل بر می خوری (خودم که اینطوری شدم ) .

13. 2 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

این LT1.9 بری داشبوزد 13146 که نوزده می اومده هست دوست عزیز.

باید کلید درایوتو داشته باشی. بعد بری کنسولتو Update کنی. وبعد با استفاده از اون کلید و فیرم ویر 1.9 دستگاهت کپی خور بشه

من اسلیم دارم !

۱۹می هم آپدیت نکردم ! و ال تی +‌۱.۹ هم برا اسلیم نیومده !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •