تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2483 از 4105 اولاول ... 1483198323832433247324792480248124822483248424852486248724932533258329833483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,821 به 24,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

والا ما که تو ناچا بودیم معاف از رزم ها اینطور که شما میگین نبود و در این مورد حساسیت دارن در ضمن در آموزشی هم نه رژه میرفتن نه اسلحه می گرفتن یادمه حتی واسه تیراندازی هم نرفتن اینطور که شما میگین رزم یعنی میدون جنگ خب الان که جنگی وجود نداره
    در دوره ما هم هم رژه رفتن و هم تیراندازی کردن، هم مثل ما ورزش کردن، تنها چند نفر که مشکل اعصاب روان داشتن تیراندازی نرفتن ولی جالبه همون ها پست هم میدادن. در دوره ما فرقی نداشتن.

سلام دوستان ..
    یه سوال داشتم
    من از طریق آشنا میخوام بیفتم نیرو هوایی سپاه تهران
    بعد اون آشنامون گفت دفترچه پست کن بعد از اینکه برگه سبزت اومد ما آموزشیتو تغیرش میدیم که بیفتی اردکان یزد
    حالا میخواستم ببینم همچین چیزی امکان داره که بتونن تغییر بدن مکان آموزشیو ؟؟
    نیاز به تکرار سوالتون نیست.

عوش کردن را میشه عوض کرد ولی کسی می تونه این کار را بکنه که در نظام وظیفه مرکز دست داشته باشه و بتونه از سیستم تغییر بده که کار هر کسی نیست.

سلام دوستان

من مرکز آموزش ولیعصر آموزش میبینم چیزی به پایان دوره پایه شهریور نمونده یعنی 3/4 روز دیگه تمومیم . معمولا کدوم یگان

میوفتیم؟ الان نیروی انتظامی کجا بیشتر نیاز داره؟ یعنی الان درست 2 هفتس همه دارن به همین فکر میکنن
    این را ما نمی تونیم بگیم.

کسانی که شرایط دارن و پارتی قوی دارن فقط باید به آ. شرقی فکر کنن، بقیه خودشون را برای هر جای دیگه ای آماده کنن.
    (دوره ما تهران، کرج، مازندران، کرمانشاه بیشترین
    بود)

یادش بخیر... اون مرد مومن سرگرد ا.ر هنوز فرمانده گردان هست؟

2. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام دوستان

من مرکز آموزش ولیعصر آموزش میبینم چیزی به پایان دوره پایه شهریور نمونده یعنی 3/4 روز دیگه تمومیم . معمولا کدوم یگان

میوفتیم؟ الان نیروی انتظامی کجا بیشتر نیاز داره؟ یعنی الان درست 2 هفتس همه دارن به همین فکر میکنن
    والا.. منم اونجا بودم آموزشی.. همه جا تقسیم می کنن.. دوره ما بیشتر تبریز، تهران، سمنان، گلستان و کردستان... اغلب تبریز و تهران افتادن.. ایشالا جای خوبی می افتی داداش.. نگران نباش.. می گذره.

4. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

در دوره ما هم هم رژه رفتن و هم تیراندازی کردن، هم مثل ما ورزش کردن، تنها چند نفر که مشکل اعصاب روان داشتن تیراندازی نرفتن ولی جالبه همون ها پست هم میدادن. در دوره ما فرقی نداشتن.

عوش کردن را میشه عوض کرد ولی کسی می تونه این کار را بکنه که در نظام وظیفه مرکز دست داشته باشه و بتونه از سیستم تغییر بده که کار هر کسی نیست.

کسانی که شرایط دارن و پارتی قوی دارن فقط باید به آ. شرقی فکر کنن، بقیه خودشون را برای هر جای دیگه ای آماده کنن.
    بود)

فرمانده گردان، احد رواسی کچل! الان سرگرده.. هر سربازی که میخواست ضایع کنه بهش می گفت برادر بسیجی.. می گفت رفتید مرخصی، موهای سر و ریشاتونم مرتب کنید قیافتون شبیه طالبی نشه! باحال بود.. اخلاق نداشت اصلا، اما آدم باش شعوری بود.. فوق لیسانس هم داشت، خودش می گفت تو کنکور فوق لیسانس رتبه تک رقمی بوده.. یادش بخیر.. نیمه های شب، یکی از سربازا تو دستشویی سیگار کشیده بود، آمار سربازه به رواسی رسید.. صبح تو صبحگاه کشیدش بیرون هر چی از دهنش درومد گفت بهش! مرخصی هاشم تا آخر دوره لغو کردن..
    فرمانده مرکز آموزش سرهنگ علی محمدی.. جانشینش هم سرهنگ علی فتحلو.. فرمانده گروهان ما، ستواندوم رضازاده..
    جای خوبی بود انصافا.. نسبت به خیلی مراکز آموزش دیگه هم کیفیت غذاش خوب بود، هم برخورد کادری ها با سربازا خوب بود.. گروهان ما هم تک بود واقعا.. 2 تا رتبه تک رقمی فوق لیسانس داشتیم، یه مدرس دانشگاه.. کلا 2 تا فوق دیپلم بود و بقیه لیسانس و فوق لیسانس بودیم.. بعد که رفتی سر یگان قدر مرکز آموزش رو می فهمی.. تبریز انصافا همه چیش تکه.. یاشاسین تبریز..

از گروهان ما بیش از 80 درصد سربازای تهرانی افتادن خود تهران، و بقیه سمنان و گلستان..
    Last edited by paranoid_android; 17-10-2014 at 16:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بود)

کرمانشاه؟!؟!؟

بله هنوزم همونه!!! من فرمانده خودمون ب ص و جانشین فرمانده گردانو بیشتر دوست دارم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

والا.. منم اونجا بودم آموزشی.. همه جا تقسیم می کنن.. دوره ما بیشتر تبریز، تهران، سمنان، گلستان و کردستان... اغلب تبریز و تهران افتادن.. ایشالا جای خوبی می افتی داداش.. نگران نباش.. می گذره.
    امیدوارم بیوفتم تبریز! بازم ممنون

8. این کاربر از HamiD-Xfors بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

یه شخصی دفترچه پست میکنه ، ارتش میوفته ، حالا این آموزشی رو میگزرونه بعد میره دانشگاه....
    حالا این باید همون ارتش رو ادامه بده یا میتونه دوباره دفترچه پست کنه و ...؟؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

یه شخصی دفترچه پست میکنه ، ارتش میوفته ، حالا این آموزشی رو میگزرونه بعد میره دانشگاه....
    هر جا بیفتی دیگه تمومه به هیچ وجه قابل تغییر نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    پدر من تو مهاباد خدمت کرده زمان جنگ و 6ماه آخر خدمتش فرستادنش ژاندارمری رشت. حالا من میخوام کسری بگیرم باید بریم رشت؟ یا سابقه ها اومده ناجای تهران؟ یکی راهنمایی کنه لطفا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان کسی میدونه راههای معافیت از نگهبانی تو خدمت چیه؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظورتون بعد از اتمام دانشگاهِ؟
    در صورت مثبت بودن جواب بله بعد از اتمام شما توی ارتش اعزام مجدد میشید و باید دوباره دفترچه پست کنید و مدت خدمت قبلی درش ذکر کنید.

سلام دوستان
    پدر من تو مهاباد خدمت کرده زمان جنگ و 6ماه آخر خدمتش فرستادنش ژاندارمری رشت. حالا من میخوام کسری بگیرم باید بریم رشت؟ یا سابقه ها اومده ناجای تهران؟ یکی راهنمایی کنه لطفا.
    کارت ایثارگری ایشون از کجا صادر شده؟
    اینکه سوابق در هر دو یگان باشه احتمالش هست.ولی معمولاً توی یگان دومی حتماً وجود داره

دوستان کسی میدونه راههای معافیت از نگهبانی تو خدمت چیه؟
    معافیت از نگهبانی و فقط پزشک معتمد اون ارگان صادر میکنه
    بودن دوستانی که مشکل توی مهره های کمرشون بود میگرفتن
    یا باز هم بودن دوستانی که اینقدر مشکل بوچود اورده بودن سر پست ( پا لنگی بودن ) معاف از نگهبانی میکردنشون
    Last edited by __Jamaica__; 17-10-2014 at 19:53.

14. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •