کسی خبر دقیق نداره که LT+1.9 واسه اسلیم اومده یا نه. به نظر که نیومده من پیدا نکردم حالا اگه هست بگین که خوشحال شیم D:
کسی خبر دقیق نداره که LT+1.9 واسه اسلیم اومده یا نه. به نظر که نیومده من پیدا نکردم حالا اگه هست بگین که خوشحال شیم D:
نه نیست نه تو سایت خودشون هست تو تو اینترنت هم پخش نشده
1.9 فعلاً فقط واسه FAT هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من میخوام یه هارد 250 برا کنسولم (آرکید)بخرم .
کسی قیمت هارد ها رو داره؟
بعد به جا دیدم نوشته بود هارد 250 مخصوص اسلیم 120 تومان
یعنی این هارد فقط مخصوص اسلیم هست یا به آرکید هم می خوره؟
دوستان من LT 1.9 ریختم ولی بازی NFS HP رو وقتی میره تو بازی دیگه بیرون نمیاد . کلا تو بازی نمیره فقط یه صفحه سیاه میاد . مشکل چیه ؟
شما تنها به فرم ور نیاز نداری باید بازی رو متناسب با1.9پچ کنیفرم ور اصل از کجا بیارم....................................
![]()
Last edited by s.j-rez; 18-06-2011 at 18:25.
این هم Firmware اصل خدمت شما . توش واسه همه نوع درایو هست. هم اصل هست هم هـک شده 1.9 .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کاری که گفتی رو چه جوری باید انجام داد ؟ درضمن واسه ریختن 1.9 لازم نیست اصل رو بریزی .
برو به این لینک با این روش تنها تفاوتش اینه که باید از ورژن جدید نرم افزار استفاده کنیبله من هم قصط داشتم با داشبرد 13146 اصل کنم ولی برخی از دوستان گفتند گاهی اوقات فلگ هم میشیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرم ور اصل رو مثل1.9میریزیم دیگه؟تو این فایل که شما دادی تو lite on phatکدوم پوشه مربوط به اصل هست؟
راستی شما با جانگل فلشر رایت کردید(1.9)رو میگم؟چه جور این کار رو کردید
مشکلی نداره با داس فلشر بکنم
راستی مگه ما فرم ور متناسب با درایور رو توسط جانگل فلشر نمیسازیم؟پس تو این لینک که شما دادی چرا فرم ور کپی هست
Last edited by s.j-rez; 18-06-2011 at 19:43.
من با Dos Flasher کار نکردم ولی پیشنهاد میکنم از jungle استفاده کنی.
اون فیرم ویر های کپی رو باید تو قسمت Target Firmware بگذاری. بعد تو قسمت Source هم میای فایل Dummy.bin که داریو میگذاری. اینجوری وقتی Spoof رو برنی میاد کلید کنسولت رو داخل اون فبرم ویر Inject می کنه و این فیرم ویر مناسب کنسولت میشه
سلام ببخشید تو بسته کینکت چی ها هست؟شنیدم بازی هم داره؟اگه میشه چند تا عکس هم بزارید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)