تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2482 از 4428 اولاول ... 1482198223822432247224782479248024812482248324842485248624922532258229823482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,811 به 24,820 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان نامحدود این شرکت چجوریه ؟ مثلا 128 سرعتش چنده ؟ بعد این دوستمون گفتن محدود میشی بعد از مدتی یعنی چی ؟ پینگش به درد بازی انلاین میخوره ؟ تایم اوت ایناش چطوره ؟ ممنون
    سلام
    دوست عزیز شما بهتره حجمی 2 مگ ماهی 23000 تومان با ترافیک 3 گیگ بگیری.
    نامحدود خودشون هم میگن موقع تحویل که پهنای باند تا 1/5 مگ بازه ولی بد از 20 گیگ سرعت محدود میشه میاد روی
    20 یا 30 شاید کمتر.
    من هم میخواستم اول نامحدود بگیرم که عوض کردم و 2 مگ محدود گرفتم و الان چهار روزه فعال شده و خیلی راضی ام.
    قطعی هم خیلی کم داره ولی متاسفانه همچنان مثل سایر دوستان تایم اوت برقراره.

2. این کاربر از hot-dsl67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی یه سوال از قدیمی های پارس آنلاین.
    آیا احتمالش هست که کسایی که مثل بنده محدود دارن و نصف شب دانلود میکنند رو هم بعد از یه حجمی مثلا 20 گیگ محدود کنند؟ سرعت رو میارن پایین؟
    داریم واقعاً؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا خدا خیرتون بده یکی به ما جواب بده :
    نامحدودای پارس آنلاین اینکه بعد یه حجمی میگن محدود میشه یعنی چی ؟
    تو لیست تعرفه هاش یه ستون داره ((حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB))
    این همون حجمیه که بعد از استفادش سرعت محدود میشه ؟ مثلا" 128 رو زده 10 گیگ ، اگه این اون نیست چیه پس ؟
    بعد این حجمه پرسرعت هر ماه داده میشه ؟ اگه مثلا" من 3 ماهه بگیرم بعد روز اول همه حجمه پرسرعتو استفاده کنم تا آخر سه ماه سرعتم محدود میشه ؟ یا فقط تا آخر ماه ؟
    اگه تا آخر سه ماه محدود میشه ، میتونم ماه به ماه تمدید کنم ؟ تا هر ماه حجم بگیرم
    اصلا" این حجمه پرسرعت یعنی این ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اگه اینه چرا همه ماه به ماه تمدید نمیکنین که حجم بگیرین یه جورایی میشه مثله اینترنت 1 مگ ماهی 20 گیگ 27 تومن ، خیلی خوبه که !
    Last edited by 474747; 15-09-2013 at 14:01.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

راستی یه سوال از قدیمی های پارس آنلاین.
    آیا احتمالش هست که کسایی که مثل بنده محدود دارن و نصف شب دانلود میکنند رو هم بعد از یه حجمی مثلا 20 گیگ محدود کنند؟ سرعت رو میارن پایین؟
    داریم واقعاً؟؟

سلام ؛ نه برادر محدود نمیشه ، من سال سومی هست که پارس دارم و تا حالا این اتفاق برام نیفتاده ! هر سه چهار شب هم حدودا 20 گیگ دانلود دارم

آقا خدا خیرتون بده یکی به ما جواب بده :
    نامحدودای پارس آنلاین اینکه بعد یه حجمی میگن محدود میشه یعنی چی ؟
    تو لیست تعرفه هاش یه ستون داره ((حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB))
    این همون حجمیه که بعد از استفادش سرعت محدود میشه ؟ مثلا" 128 رو زده 10 گیگ ، اگه این اون نیست چیه پس ؟
    بعد این حجمه پرسرعت هر ماه داده میشه ؟ اگه مثلا" من 3 ماهه بگیرم بعد روز اول همه حجمه پرسرعتو استفاده کنم تا آخر سه ماه سرعتم محدود میشه ؟ یا فقط تا آخر ماه ؟
    اگه تا آخر سه ماه محدود میشه ، میتونم ماه به ماه تمدید کنم ؟ تا هر ماه حجم بگیرم
    اصلا" این حجمه پرسرعت یعنی این ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اگه اینه چرا همه ماه به ماه تمدید نمیکنین که حجم بگیرین یه جورایی میشه مثله اینترنت 1 مگ ماهی 20 گیگ 27 تومن ، خیلی خوبه که !
    یعنی از وقتی که سرویس رو میگیرید سرعتتون آزاد هست ( مثلا 150-200 برای سرویس 128 ) تا اینکه با این سرعت 20 گیگ دانلود کنید، بعد از 20 گیگ سرعت سرویستون واقعی میشه یعنی برای 128 کیلوبیت میشه 128/8 یعنی 16 کیلوبایت حداکثر !
    اون مورد هم مهم نیست توجه نکن
    نه اون حجم منصفانه هست، برا 128 کیلو 20 گیگ حجم میده.
    اینجا نوشته :
    در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت. در ابتدای دوره یک ماهه بعدی، سیستم به صورت خودکار سابقه مصرف مشترک پر مصرف را پاک خواهد نمود.
    ایناهم زرنگن ! اینقدرا هم پرت نیستن !!
    Last edited by alex_love; 15-09-2013 at 14:11.

6. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا خدا خیرتون بده یکی به ما جواب بده : نامحدودای پارس آنلاین اینکه بعد یه حجمی میگن محدود میشه یعنی چی ؟ تو لیست تعرفه هاش یه ستون داره ((حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)) این همون حجمیه که بعد از استفادش سرعت محدود میشه ؟ مثلا" 128 رو زده 10 گیگ ، اگه این اون نیست چیه پس ؟ بعد این حجمه پرسرعت هر ماه داده میشه ؟ اگه مثلا" من 3 ماهه بگیرم بعد روز اول همه حجمه پرسرعتو استفاده کنم تا آخر سه ماه سرعتم محدود میشه ؟ یا فقط تا آخر ماه ؟ اگه تا آخر سه ماه محدود میشه ، میتونم ماه به ماه تمدید کنم ؟ تا هر ماه حجم بگیرم اصلا" این حجمه پرسرعت یعنی این ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اگه اینه چرا همه ماه به ماه تمدید نمیکنین که حجم بگیرین
    چیزی که من از سایت دستگیرم شد اینه که مثلا همون ۱۲۸ تا ۲۰ گیگ اول سرعتش ۱ مگه، بعد از ۲۰ گیگ سرعت میاد روی ۱۶ کیلو! به پشتیبانی هم که زنگ زدن همینو گفتن! شما که نمی تونی با سرعت ۱ مگ یه روزه ۲۰ گیگ دانلود کنی ولی وقتی حجم جایزه ات تموم شد باید تا دوره ی تمدید بعدی با سرعت استاندارد دانلود کنی! تو همون صفحه ای که لینک دادی کامل توضیح داده!

8. این کاربر از yasidevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام ؛ نه برادر محدود نمیشه ، من سال سومی هست که پارس دارم و تا حالا این اتفاق برام نیفتاده ! هر سه چهار شب هم حدودا 20 گیگ دانلود دارم

رفیقم 1 مگ پارس داره محدود میگه شبا سرعت روی 100 بعد تو همین انجمن بعضی از بچه ها میگن سرعت شبانه رو میارن پایین منظورم همین محدود اگه زیاد دانلود کنی مثلا تا یه ساعتی پایین بعدش خوب میشه ولی رفیقم میگه واسش ثابته شما چه سرویس داری که میتونی تو سه چار روز 20 گیگ دانلود کنی ؟ سرعتدانلود شبانت چقدره ؟ سرعت تو این چند سالهشبا فیکسه ؟
    دمت گرم

10. این کاربر از ashoob72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستانی که فکرمی کنن حرف های این تاپیک همه جا صدق می کنه و می تونن شبی 5گیگ دان کنند دراشتباهی بزرگ به سرمی برنند
    بطورمثال تو مشهددومین شهربزرگ کشور سرعت یک مگ محدود عمرابیشتراز100شه
    پس اماردادن تعدادی ازدوستان فقط برای همون منطقه مخابراتی که هستن مستدله

12. 5 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

120تا130هست

14. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

رفیقم 1 مگ پارس داره محدود میگه شبا سرعت روی 100 بعد تو همین انجمن بعضی از بچه ها میگن سرعت شبانه رو میارن پایین منظورم همین محدود اگه زیاد دانلود کنی مثلا تا یه ساعتی پایین بعدش خوب میشه ولی رفیقم میگه واسش ثابته شما چه سرویس داری که میتونی تو سه چار روز 20 گیگ دانلود کنی ؟ سرعتدانلود شبانت چقدره ؟ سرعت تو این چند سالهشبا فیکسه ؟
    دمت گرم
    خوب مشخصا شبا سرعت میاد پایین ، ولی اونجور که شما میگید نیست، سرعت نوسان داره، زیاد هم نوسان داره ولی جوری نیست که بعد از یه حجم سرعت بیاد پایین ! حداقل برای من که تا حالا اینجوری نبوده ! تو چند پست قبلتر توضیح دادم که بعضی از دوستان اصلا به مستقیم بودن یا نبودن لینکهاشون توجه ندارن ! مثلا همین چند شب پیش یه لینک از رودفایل گذاشتم برا دانلود ، با اینکه یوزر پرمیوم هم هستم ولی شب سرعت لینک بیشتر از 150 نشد ! همون لحظه یه لینک لیچر دیگه ای رو گذاشتم سرعتش تا 300 رفت ! من تمام سرعت ها رو تجربه کردم ! دو ماه پیش سرویس 2 مگ گرفتم، چند روزی سرعت روزانه ثابت رو 250 بود و شبانه هم ثابت 200 ! تا اینکه سه چهار هفته پیش سرعت ها بالا رفت و الان هم شبانه سرعت 300-400 هست ! مدتی 256 داشتم تقریبا شبی 1.5 تا 2 گیگ میگرفتم ( دو سال قبل ) بعد 512 گرفتم و شبی 2 تا 3 گیگ دانلود داشتم ( البته بیشتر مواقع بیشتر از 2.5 نمیشد )بعد یه مدت 128 داشتم که حجم شبانش بیشتر از 1.5 نمیشد و بعد مدتی 1 گرفتم که سرعتش بعضی شبا خیلی خوب بود و تا 4 گیگ هم میگرفتم ولی بیشتر مواقع چیزی بین 2.5 تا 3 گیگ میگرفت ! الانم مدتی میشه که 2 گرفتم و توضیح دادم که سرعتش چطور هست !
    دوستانی که فکرمی کنن حرف های این تاپیک همه جا صدق می کنه و می تونن شبی 5گیگ دان کنند دراشتباهی بزرگ به سرمی برنند
    بطورمثال تو مشهددومین شهربزرگ کشور سرعت یک مگ محدود عمرابیشتراز100شه
    پس اماردادن تعدادی ازدوستان فقط برای همون منطقه مخابراتی که هستن مستدله
    دقیقا ! ولی این به شهر مربوط نمیشه ! به منطقه ی مخابراتی بیشتر مربوط هست ! البته کیفیت سرویس دهی و تعداد یوزر در شهر هم مهمه ! هر چه یوزر منطقه بیشتر کیفیت و سرعت کمتر ! شانس هم خیلی مهمه !

16. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چیزی که من از سایت دستگیرم شد اینه که مثلا همون ۱۲۸ تا ۲۰ گیگ اول سرعتش ۱ مگه، بعد از ۲۰ گیگ سرعت میاد روی ۱۶ کیلو! به پشتیبانی هم که زنگ زدن همینو گفتن! شما که نمی تونی با سرعت ۱ مگ یه روزه ۲۰ گیگ دانلود کنی ولی وقتی حجم جایزه ات تموم شد باید تا دوره ی تمدید بعدی با سرعت استاندارد دانلود کنی! تو همون صفحه ای که لینک دادی کامل توضیح داده!
    اون روزی 20 گیگو مثال گفتم که منظورمو برسونم !

یعنی از وقتی که سرویس رو میگیرید سرعتتون آزاد هست ( مثلا 150-200 برای سرویس 128 ) تا اینکه با این سرعت 20 گیگ دانلود کنید، بعد از 20 گیگ سرعت سرویستون واقعی میشه یعنی برای 128 کیلوبیت میشه 128/8 یعنی 16 کیلوبایت حداکثر !
    اون مورد هم مهم نیست توجه نکن
    نه اون حجم منصفانه هست، برا 128 کیلو 20 گیگ حجم میده.
    اینجا نوشته :

ایناهم زرنگن ! اینقدرا هم پرت نیستن !!

همون جمله ای که از سایت نقل قول کردی قبلش یه چیز دیگه هم نوشته دقت کنی :
    در صورتیکه دارای قرارداد یک ماهه می باشید، پس از تمدید و شروع قرارداد جدید و در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت.

پس یعنی اگر سرویسو ماهانه بگیرم میتونم هر ماه 20 گیگ داشته باشم ! فقط ضرری که میکنم اینه که تخفیفی که واسه قرارداد چند ماهه میتونم بگیرمو از دست میدم که به این حجم سرعت بالا میارزه .
    Last edited by 474747; 15-09-2013 at 18:12.

18. 2 کاربر از 474747 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •