خط من وضعش از لحاظ کشش افتضاحه و ADSL سرعتش 12 مگا بیت هم بده چون خطم نمیکشه بازم نمیصرفه
در ضمن کی اعصابشو داره هر روز 18 گیگ ریموت آپلود کنه
لینکای آپلود سنتر ها هم محدودیت IP دارند و احتمال اینکه ارور بده خیلی بالاست اونم با ip dynamic
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خط من وضعش از لحاظ کشش افتضاحه و ADSL سرعتش 12 مگا بیت هم بده چون خطم نمیکشه بازم نمیصرفه
در ضمن کی اعصابشو داره هر روز 18 گیگ ریموت آپلود کنه
لینکای آپلود سنتر ها هم محدودیت IP دارند و احتمال اینکه ارور بده خیلی بالاست اونم با ip dynamic
چرا بعضی وقتا میشه ولی الان عادیه. مال من یه مدتی محدود شده بود زنگ زدم پشتیبانی گفت تضمینی نیست برای سرعت شبانه. ولی الان با تورنت تا 8 گیگ دانلود میکنم.
شاید برای شما افت سرعت بوده چون من 1 مگ و 4 مگ داشتم و هر شب هم دانلود ولی محدود نمیشد
زمانی که من مخابرات داشتم وقتی تو ساعت شبانه قطع میشد سرعت فجیع پایین می اومد و درست بشو نبود
سلام دوستان،
من 10 روز پيش از ماکس نت درخواست جمع آوري زدم، تا الآن خبري نيست،
زنگ ميزنم به ماکس نت جواب ميدن که ما جمع آوري زديم ولي از آسياتک کامل نشده، زنگ بزن 1544
زنگ ميزنم 1544 و داخلي 2 ، دستگاه ميگه که در آستانه جمع آوري هست.
به نظرتون چيکار کنم الآن؟
1- به 1544 زنگ بزنید و یک شماره تلفن دیگر وارد کنید تا به اپراتور وصل شوید و بگویید پیگیری کنند.
2- به سایت 195 شکایت کنید تا پیگیری کنند.
کلا این جمع آوری رو گذاشتن کاربرا رو اذیت کنن یعنی نمیشه وقتی یه ISP دیگه ثبت نام کردنی خودشون جمع کنن و دوباره رانژه کنن؟
سلام دوستان کسی از سرویسای نامحدود مخابرات یا همارا استفاده میکنه بگه وضعیتش چجوریه؟ ۱۲۸ مصرف منصفانه همارا چجوریاس..پارس آنلاین چطور؟
من مخابرات یه سال قبل 128 نامحدود مخابرات داشتم سرعت رو 25 قفله و با دانلود زیاد پایین نمیاد البته اگر 24 ساعت دانلود کنید 1.6 گیگابایت دانلود دارین به نظر من اگه واسه دانلود میخواین
میتونید از شبانه همراه اول استفاده کنید شبی 20 گیگ میگیرین و ایرانسل هم تا 40 گیگ
دوستان تاپيک زير رو ايجاد کردم, فکر کنم بدرد بخوره اگه همکارى کنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)