تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2482 از 3745 اولاول ... 1482198223822432247224782479248024812482248324842485248624922532258229823482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,811 به 24,820 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بس

- - - Updated - - -

بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بس
    داداش 400 کجا بوده
    فشفشه 40 گیگ میشه 30 تومن تا چند وقت پیش ریلیز های سنگین نگاه میکردیم الان پیش به سوی ریلیزهای سبک 700 800 مگی ایشالله برای شما چرخش بچرخه و دانلود کنی من هم خوشحال میشم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دو سوال دارم:
    1- بعد از واریز مبلغ، چند روز طول میکشه سرویس رو وصل کنن؟؟
    2- اگه سرویس 128 حجمی بگیرم، اگه خط جاداشته باشه، سرعت بالاتر میبندن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کلا بعضی ها نمیدونم دلشون به چی خوشه و دنبال چی هستن که از چند ماه پیش تا الان دارن فقط از اسیاتک تعریف میکنن.. دانلود داخلی اسیاتک برای 10 مگ از 1مگ در ثانیه رسید به 500 کیلو..کیمیا از 500 رسید به 120 کیلوبایت و اکثرا محدود شدن..بازم شماها از اسیاتک تعریف کنید..بازم تعریف کنین..اینقدر تعریف و تمجید کنین که بهتون اسپید 30 بده ..اورین اورین..

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش 400 کجا بوده
    فشفشه 40 گیگ میشه 30 تومن تا چند وقت پیش ریلیز های سنگین نگاه میکردیم الان پیش به سوی ریلیزهای سبک 700 800 مگی ایشالله برای شما چرخش بچرخه و دانلود کنی من هم خوشحال میشم

دوست عزیز منظور من از ۴۰۰ تومان های وب نیست میگم اینترنتی که با مصرف و کار من بخونه حداقل باید ماهی ۴۰۰ هزار تومان تو شرکت های دیگه پول بدم ولی آسیاتک با ماهی۱۷ تومان کارم رو راه میندازه شما الان کدوم شرکت رو پیدا میکنی که شبانه ماهی بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ گیگ بسته به سرور داخلی یا خارجی با این قیمت اونم رایگان بده به جرأت میتونم بگم هیچ جا البته تو ایران همه چی موقته و آسیاتک هم بزودی شبانه های رایگانش رو بر میداره چون سودشون تو گیگ خریدن مشتریه اینو ۸ سال تجربه ام تو داشتن سرویس های مختلف از شرکت های مختلف میگه
    Last edited by sorooshfm; 18-10-2015 at 15:26.

5. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دو سوال دارم:
    وجود پورت خالی+سرعت عمل مرکز مخابراتی بستگی داره 1 روز به بالا معمولا 4 5 روز
    بله برای سرور اسیاتکی محدودیت سرعتی اعمال نمیشه و مثل سرویس شهاب میتونین دانلود کنین
    غیر اسیاتکی روی 2 مگ =256 کیلو لیمیت میشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دو سوال دارم:
    بستگی به مخابرات شهرتون داره داره..بین 2 تا 5 روز در نظر بگیرین.
    2-والا من دو مگ داشتم طرف قبول نمیکرد بیارتش روی 4 مگ! شما زنگ میزنی پشتیبانی دیدی طرف خانومه و تو باغ نیست و یا قبول نمیکنه و دلایل چرت میاره بلافاصله قطع میکنی با یه کارشناس دیگه صحبت کنی.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز منظور من از ۴۰۰ تومان های وب نیست میگم اینترنتی که با مصرف و کار من بخونه حداقل باید ماهی ۴۰۰ هزار تومان تو شرکت های دیگه پول بدم ولی آسیاتک با ۱۷ تومان و بقیه اش تو شبانه شما الان کدوم شرکت رو پیدا میکنی که شبانه ماهی بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ گیگ بسته به سرور داخلی یا خارجی با این قیمت اونم رایگان بده به جرأت میتونم بگم هیچ جا البته تو ایران همه چی موقته و آسیاتک هم بزودی شبانه های رایگانش رو بر میداره چون سود تو گیگ خریدنه
    اسیاتک شبانش رو جمع کنه باید شرکتش رو هم تعطیل کنه
    فک نکنم اسیاتک شبانش رو حذف کنه سیاست اسیاتک اینه که به سرویس ها +10 گیگ(به استثنا شهاب نیم گیگ)شبانه بده و فکر نکنم عوضش کنه

9. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا میشه بگی کجا اسیاتک حرف اول رو میزنه !!!!!!!!!
    قیمت هاش که نجومی و خیلی گرونن کیفیتش هم که فوق العاده داغونه الان غیر از یکی دو نفر اکثرا توی تلگرم اینستا و استریم ویدیو مشکل دارن تنها تنها مزیت اسیاتک شبانش هست و من شبی 2 3 گیگ کارم رو راه میندازه از طرفی من 5 6 روز یک گیگ مصرف میکنم و 4000 میپردازم های وب فشفشه 3 گیگ 5 روز رو میده 3500 که بنظرم واقعا به صرفس البته منم اگه شبی 20 25 گیگ میتونستم دانلود کنم برام عالی بود بین 4.5 گیگ (سرویس شهاب)تا 3 گیگ خیلی نیست

در مورد قیمت، چی رو با چی مقایسه می‌کنی که می‌گی نجومیه و خیلی گرونه؟ شرکت‌های ISP قیمت‌های سرویس‌های معمول و عادیشون تو یه رنجه. چون بر اساس مصوبات سازمان تنظیم تعیین می‌شه. البته، سرویس‌های تشویقی یا ثبت‌نام اول که برای بازاریابی استفاده می‌شه از این قاعده مستثنان. اختلاف قیمت‌ها بیشتر به علت تفاوت تو مشخصات سرویس‌هاست. تنها شرکتی که قیمت‌هاش حدود 20% با بقیه فرق داره (یعنی کمتره) شرکت‌های مخابراتن که دارن از رانت استفاده می‌کنن. تازه اونا هم بر اساس مصوبه‌های سازمان تنظیم مقررات مجبورن این قیمت رو بدن وگرنه مطمئن باش هیچ کدوم این شرکت‌ها اگه می‌تونستن قیمت‌ها رو تو این سطح نگه نمی‌داشتن و بالاتر می‌بردن.

در مورد کیفیت آسیاتک قبلن که داشتم موافقم باهات. اما اون موقع از شهراد و حتی فن‌آوا بهتر بود. اما الآن که از پارس‌آنلاین دارم به نظرم نسبت به آسیاتک بهتره. گر چه اینترنت تو ایران مشکل اساسی داره. هر شرکتی هم مشکلات خاص خودش رو.

فشفشه‌های های‌وب برای کسی که تو روز دنبال حجم نسبتن ارزون‌تر می‌گرده واقعن خوبن. اما تا جایی که تو تالار خودش دیدم ملت خیلی از کیفیت سرویسش راضی نیستن.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بستگی به مخابرات شهرتون داره داره..بین 2 تا 5 روز در نظر بگیرین.
    2-والا من دو مگ داشتم طرف قبول نمیکرد بیارتش روی 4 مگ! شما زنگ میزنی پشتیبانی دیدی طرف خانومه و تو باغ نیست و یا قبول نمیکنه و دلایل چرت میاره بلافاصله قطع میکنی با یه کارشناس دیگه صحبت کنی.
    نه بالا میبرن سرعت
    من ماه قبل که تغییر سرویس دادم 128 استریم اوردن پایین زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا تبلیغ دروغ میکنین درون شبکه که نامحدود نیست خط من بیشتر میکشه و اوردش بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

128 نامحدود رو در حالت خوش بینانه حداکثر روی چه سرعتی میبندن؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •